Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:50 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1894 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1891, 1892, 1893, 1894, 1895, 1896, 1897 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Plavání

Předmět příspěvku: Plavání
Napsal: úte led 26, 2010 9:07 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 20539

Jana píše:Mohu se zeptat, co je pravdy na tom, že se nemá plavat po jídle? Je to taky fáma, nebo na tom něco je? Děkuji Jana Myslíte si, že náš dávný předek mohl čekat než vytráví, když ho zrovna po jídle vyčuchal predátor. Podle mě těžko, prostě běžel takovou rychlostí, aby měl šanci přežít a o tom ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: úte led 26, 2010 8:46 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

ixi píše:Díky Vašemu odkazu v MMS jsem si na U pramene načetla vše dostupné k tématu breberek. Udělala jsem z toho tento závěr: Jisté množství havěti v organismu je normální a neškodné, pokud je vyvážené Ph. V takovém prostředí je patologické množení toho humusu nemožné. Naopak v kyselém prostředí s ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte led 26, 2010 8:18 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

stistko píše:dobrý den pane Jardo,tak vyrazím do lékárny pro to měření ph moči,už jsem snídal ovoce z vašeho jidelníčku,ale chtěl jsem se zeptat,jak je to s těmi zleleninovými štávami,mezi jídly,aby se to mezi sebou netlouklo,pochopil jsem,že by se neměla kombinovat ovocná a zeleninová štáva,ale ste ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: úte led 26, 2010 8:13 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

mou5 píše:Jardo, chtěla jsem se zeptat, jaké složení stravy byste doporučil pro děti (4 a 6 let). Liší se oproti té "dospělácké" jen množstvím, nebo i složením? A s tím vitaminem B12 je to opravdu tak, že pokud ho chci mít dostatek, musím ho buď jíst v tabletkách nebo ožužlávat hlínu od kořínků? Dět ...

Napsal: úte led 26, 2010 7:56 pm 

PavelZ píše:Času mám dost a příprava jídel je moje oblíbená činnost ale když se dám do přípravy salátu nevím kdy přestat (mám, jak mi řikala babička "velké oči") a tak ho mám většinou hromadu. Pak ho také spotřebovávám dva dny. Uchovávám ho v nerezové míse s víkem a pro jistotu ho pokropím deckou Ko ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Helmut Wandmaker - Tajemství všech nemocí

Napsal: úte led 26, 2010 7:42 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 14994

Jana píše:Dobrý den, četl jste knihu Helmut Wandmaker - Tajemství všech nemocí? Je tam dost zajímavých věcí, ale překvapuje mě, že píše, že se nemá jíst česnek nebo med... Taky jak se má správně kombinovat zelenina, to už je pak opravdu uplná věda... Je tedy něco špatně na tomto obědě: Hlíva, rajčat ...

Napsal: úte led 26, 2010 10:10 am 

Host píše:Tak 5 dnů bych určitě nečekal. Maximálně do 3 dnů ho dojím a dělám nový. O víkendech ho do zásoby nedělám vůbec a jím pouze čestvý protože si na to čas udělám. Jak jsem psal i ten 2 dny uležený je vždy chuťově nezkažený, zajímal mě hlavně případný pokles cenných látek. Vyjma salátových lis ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte led 26, 2010 9:46 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

stistko píše:dobrý večer ,moghu se zeptat,co vlastně to mms je akde sedá sehnat??? Připadám si hloupě ,ale nějka jsem to nevystudoval,děkuji Na této stránce je vše popsáno,

Napsal: úte led 26, 2010 9:42 am 

Xion píše:Chcem sa opytat, ci predstavuje problem aktivovat MMS v umelohmotnom pohari. Myslim, na cestach, skleneny nechcem so sebou vlacit. To by, podle mého názoru, nemělo představovat žádný problém. Umělé hmoty leptá pouze čistý chloritan sodný, ale po aktivaci kyselinou citrónovou, to již umělé ...

Napsal: pon led 25, 2010 9:46 pm 

stistko píše:Moc děkuji za vaši odpověd ,jsem opravdu bezradný,vyzkoušel jsem i pít ruzné čaje ,lapacho,piju i štávu z červené řepy a mrkve,myslím ,že mě hodně poničily ty kortikoidy ,ale bez toho by se mi nesrovnala půlka toho obličeje,čím se dá změřit ph moče a slin,? Jsou na to nějaké testry?? Rá ...

Napsal: pon led 25, 2010 9:42 pm 

Host píše:Pokud čas beru absolutně tak ano, můžu ho mít 2x tolik pokud se dožiju více let, ale pokud má den 24h a já to během nich pravidelně nestíhám, pak je to celkem dilema Ale o tom se dá polemizovat dlouho a je to věc názoru, s tím nechci zdržovat. Ptal jsem se hlavně proto, abych se dozvěděl j ...

Napsal: pon led 25, 2010 9:09 pm 

Host píše:Je problém, když si připravím syrový salát (brambor, zelí, žampion, hlíva, květák, brokolice, kapusta, rajče, mrkev, hrách, kukuřice...) na cca 2-3 dny dopředu a nechám jej v ledničce? Ráno ho pak jen nakotím potřebné množství, zaleju panenským olejem (olivový, konopný, lněný, dýňový, seza ...

Napsal: pon led 25, 2010 6:54 pm 

Bronek píše:DMSO , to vůbec netuším co to je a kde to seženu. Používá se to teda jako mast smíchaná s akt. mms, v jakém poměru? DMSO není mast, ale tekutina, která má nízký bod varu a velice dobře proniká do tkání, kam je schopna velice rychle natáhnout i aktivované MMS. Mimořádně slušné výsledky to ...

Napsal: pon led 25, 2010 6:42 pm 

stistko píše:Dobrý den ,je mi 29 let a před pěti léty jsem prodělal mononukleozu a dostal jsem zánět do zad,od té doby jsem měl pořád zvýšené aso v krvi,neusálá unáva a bolest v zádech,asi před rokem jsem začal cvičt power jogu a maličko mi to pomohlo od unavy ,ale problém to nevyřešilo,i když jsem ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: pon led 25, 2010 6:08 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

ixi píše:Jaký máte názor na jaterní očistu kůrou glauberova sůl - olivový olej - grepefuitová šťáva? Nechci sem dávat odkaz, předpokládám, že tu techniku znáte. Oberon - dosud jsem neznala, ale odkazů je hodně. Nevím jak poznat dobrého diagnostika a nenaletět. Má s tím kdokoliv zde nějakou osobní zk ...
Stránka 1894 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1891, 1892, 1893, 1894, 1895, 1896, 1897 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem