Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:52 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1895 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1892, 1893, 1894, 1895, 1896, 1897, 1898 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon led 25, 2010 5:57 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Bronek píše:zdravím, Dotaz ohledne chuti, mms pouzivam, ale ta chut je mi zacina byt neprijemna. Cetl jsem ze to muzu pit treba ze stavou z jablek, nebo z ananasu, ale to neudelam bez odstavnovace. Stacily by pomerance? ty jdou vymackat lehko A mám tady dotaz trochu mimo mísu, ale jinde se mi nedost ...

Napsal: pon led 25, 2010 11:54 am 

Xion píše:Jarda, tak ked som vacsinu dna na ovoci, bezne sa mi stane, ze by som mal zobrat davku MMS a naraz mam nejak blby pocit naliat do seba vodu po tom ovoci. Traveniu ovocia dalsia voda asi prospievat nebude. Zatial som to vyskusal na 2 jablka s trochou kokosovej drte, zapil som to deci vody s ...

Napsal: pon led 25, 2010 9:37 am 

ditac píše:Muzete to rozvest?Nasla jsem odkaz pouze v Jidelnicku [Já sám mandarinky nejím a mám názor, že celkově oslabují organizmus a vyvolávají chřipku].Myslela jsem,ze mandarinky a pomerance jsou si velmi podobne (ne jen vzhledove).Dekuji Vzhledově si opravdu docela podobné jsou, ale co se týká ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon led 25, 2010 9:25 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Host píše:Lze srovnat Omega-3 hladinu i samotným denním používání cca 1 čajové lžičky lněného nebo 1 polévkové lžíce konopného oleje do salátů? Nebo je to dávka, která sotva pokrývá "udržovací" hladinu, ale na vyrovnání deficitu je stále malá? Ony ty saláty/rostlinná strava asi mají nadbytek Omega-6 ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: pon led 25, 2010 9:13 am 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Mat píše:Aké požiadvky treba mat na to kozie mlieko? To, že má byt nepasterizované, to je jasné, ale čo ešte? Treba dbat na to aby to bolo čerstvo nadojené predo mnou, potom uzatvorené napr. v PET-ke a umiestnené hned do chladu. Alebo to vydrží určitú dobu v teple(prenos)? Treba do toho zamiešat aj ...

Napsal: ned led 24, 2010 9:22 pm 

Inka píše:Rozumím, tak půjdu do toho MMS. Ještě bych se ráda zeptala na jednu věc. Chystám se nyní udělat si detoxikační kúru s MMS zde v ČR. Na serveru upramene jsem se dočetla, že se nesmí jíst alespoň 3hod před a po požití MMS pomeranče, jelikož v nich je nějaká složka, která blokuje vývin chlord ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: ned led 24, 2010 9:43 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Mat píše:No dnes, sa to už nekonalo, chvalabohu, no je pravdou,že som celý den iba "kysol" pri počítači a TV, hudbe. Ma napadla jedna vec, keby som športoval ráno alebo resp do obeda, potom aj predtým sa poriadne zavodnil. Alebo po jedle po obede a po sporte sa poriadne zavodnil. Štavami+solankou. D ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: sob led 23, 2010 9:55 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

ixi píše:Děkuji za odpověď. Když se jednou pro nějakou cestu rozhodnu, nemám problém jít po ní sama. Pro očistu jater mluví myslím i problémy se zvýšeným cukrem v krvi. Nikdy jsem nesplňovala žádný z rizikových faktorů pro vznik cukrovky ( obezita, nedostatek pohybu, vysoký cholesterol, ap.), přesto ...

Napsal: sob led 23, 2010 9:20 pm 

Mat píše:Tiež ma to prekvapilo. Ono vlastne tá stolica bola tvrdá, ale neboli to tie typycké "bobky", ale boli to také dva "valčeky". Mohlo by to súvisiet s tým pohybom. Ráno totiž tá stolica taká nebola. Ked to teda súvisí s tým pohybom, tak to platí iba pre pohyb v zime t.j. v chladnom prostredí a ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: sob led 23, 2010 9:12 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

haddock píše:tak uz jsem take majitelem odstavnovace Angel a zacinam se s nim ucit pracovat. podobne jako Sybilla, jsem po prvnich 2 lekcich celkem vyjeveny z toho co obnasi cisteni. ted jsem si delal stavu z mrkve, cervene repy a okurek a "dren" sla ze sitka hodne tezko pryc. budu to muset vychytat ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: sob led 23, 2010 8:36 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

mou5 píše:Tabletu vitaminu B12, a k tomu denně? To zní, jako že ať chci nebo ne, jsem na farmaceutickém průmyslu závislá, a to já nechci. Nešlo by tu tabletku nahradit tempehem a kyselým zelím doma udělaným? Stačilo by to? A z jakého mléka se dá udělat zdravý domácí kefír? Z toho z obchodu, nebo mus ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: sob led 23, 2010 8:25 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

Mat píše:Ok. Je nutné to zapit ihned po jedle alebo možem počkat 30min a zapit to nejakou štavou? Tie časové odstupy po jedle sa snažím dodoržiavat, preto sa pýtam. No ked je nutné to zapit hned tak tak urobím. Ďakujem To nemá na účinnost žádný vliv, ale je vhodnější užívat je po jídle, kvůli žalude ...

Napsal: pát led 22, 2010 10:38 pm 

Mat píše:Ako obvykle. Dnes amarant, šalát, ovocie(jablká),cesnak,mrkvová štava(iba mrkvová)cca 1,5l. Zmena bola akurát v tom, že som jedol este vecer jablká. To obvyklé jedlo bolo o cca 12.00 na obed. Tak čo sa týka momntálneho stavu psychiky, tak to bolo ok alebo resp. výborne. Bol som sa totiž pre ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: pát led 22, 2010 10:27 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

Mat píše:Rozumiem. Takto to teda aplikujem. Tie tablety ráno predpokladám na lačno alebo? Večer možu byt aj po jedle alebo radšej pred? Na ten Zentel sa samozrejme chystám. Po Vermoxe. Je vobec možné užívat počas aplikácie Vermoxu,neskor Zentelu MMS? Ďakujem Vhodnější je to po jídle a v žádném přípa ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: pát led 22, 2010 9:33 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

vaterix píše:Prosím o dvě rady, jedna se týká bolesti nehtů, které bolí při doteku ze strany i ze zhora a to dlouhodobě. Pak bych potřebovala poradit ohledně lisu na zeleninu(jak silný má být,kde hledat,jakou značku,levně), aby třeba zvládl mrkev, celer, apod. To může mít velmi mnoho příčin a minimá ...
Stránka 1895 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1892, 1893, 1894, 1895, 1896, 1897, 1898 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem