Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1896 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1893, 1894, 1895, 1896, 1897, 1898, 1899 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: pát led 22, 2010 9:10 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Mat píše:Dnes ma pri večernej defekácii nepríjemne prekvapila jedna vec. Stolica bola dost tvrdá a ked som ju "vyhodil" tak mi tak podráždila črevo že to až zabolelo a dost. Tak ma napadlo, či to nebol nejaký zvyšok z rána, no po úvahe som to predbežne zavrhol, kedže ráno sa podla subjektívneho dojm ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát led 22, 2010 8:56 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Inka píše:Děkuji moc za rychlou reakci. Asi tedy budu užívat to MMS1 podle dávkování,které uvádíte. Zkusím také ještě pročíst zahraniční servery. Dočetla jsem se také, že jako ochrana může sloužit i koloidní stříbro, ale to se nesmí údajně užívat zároveň s MMS, jelikož koloidní stříbro neutralizuje ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát led 22, 2010 8:49 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jindra píše:Už od října, kdy jsme možnost zmrazení větší dávky tvarohu diskutovali, na to myslím a věděl jsem, že se k tomu dostanu, protože jsem plánoval koupit víc tvarohu, abych pro něj nemusel dojíždět k farmáři zbytečně často. Takže popíši zkušenosti s mraženým tvarohem. Koupil jsem od farmáře ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pát led 22, 2010 8:41 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Velký dík vám a kloubouk dolů. Je to velmi otravné a omezující. (I když v porovnání s jinými lidmi by si člověk mohl pískat). Později bych si objednal hořčík, který jste mi doporučoval. Je na to vhodný i tento přípravek (obsah ionizovatelného hořčíku nebyl uveden)? http://www.lekarna.c ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: pát led 22, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

ixi píše:Z důvodu hromadících se zdravotních obtíží přecházím už pátý měsíc na zdravý životní styl. Píšu přecházím, protože v začátcích jsem dělala z neznalosti hodně chyb, důkladnou očistu jsem provedla až začátkem ledna, se sirnou patlaninou začínám nyní, na MMS se teprve chystám, apod. I tak se m ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: pát led 22, 2010 8:09 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

Mat píše:No už som si zaobstaral Vermox a lekárka mi kázala brat jednu tabletu denne. Je to dávkovanie správne? Existuje viacero sposobov dávkovania, preto sa pýtam. Po tom o mi radila pit vodu z vodovodu beriem jej vyjadrenia s rezervou. Ďakujem Nejvhodnější verze u aplikace Vermoxu, která vede nej ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pát led 22, 2010 10:49 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

mou5 píše:Pane Jardo, snažila jsem se pocitvě přečíst Vaše stránky, moc za ně děkuji. Z nich jsem pochopila, snad správně, že maso není pro život člověka vůbec důležité (snad jen v případě alkalózy, kterou si stejně v dnešní době plné spíš kyselinotvorných potravin nedovedu dost dobře představit). O ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát led 22, 2010 9:40 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Fialka píše:Pane Jardo, u domácího hydrocolonu je tlak taky kontrolován, i když jednoduchm principem. Moje sestřenice ho má a vysvětlila mi princip, který je mimochodem vidět i na tom odkazu, který jsem sem dala. Když se dobře podíváte na obrázky, které jsou na odkazu, uvidíte, že jeden obrázek je t ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát led 22, 2010 8:23 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Inka píše:Moc zdravím. Ráda bych se zeptala, zda se dá MMS použít i jako prostředek na prevenci malárie (tedy jako profylaxe).Vím, že se používá na léčbu, ale nevím, zda je účinný i při prevenci. Pokud ano, jaká forma je vhodnější: MMS1 nebo MMS2? Co jsem se dočetla, tak MMS1 se zdá být efektivnější ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: pát led 22, 2010 8:13 am 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Xion píše:Dakujem, nemal som na mysli naraz, ale napriklad striedat to. Alebo rano v himalajskej soli a vecer v MMS. Chcel som aj poznat, akym sposobom to robit. Teda predpokladam, ze s tou himalajskou solou bude postup rovnaky. A chcel som vediet, ci zuby nebudem tymto postupom o nieco ochudobnovat ...

Napsal: čtv led 21, 2010 8:56 pm 

Fialka píše:Nevíte, jeslti se ještě dá někde sehnat sada na domácí hydrocolon? Zde na stránkách této zdravotní sestřičky jsou v galerii fotky této pomůcky: http://domaci-hydrocolon.mypage.cz Abych pravdu řekl, tak toto jsem zatím nikdy neviděl a docela bych se toho obával. Sice přesně netuším o co k ...

Napsal: čtv led 21, 2010 8:43 pm 

Xion píše:Mate pravdu, do zbytocnych komplikacii sa mi skutocne nechce, mam uz dost s tych detoxifikacnych stavov, ktore mam, a hlavne ktore budem mat na MMS. Sanku chcem absolvovat prave na precistenie criev pred MMS kurou. Povodne som chcel zacal s MMS az po jednom dni po sanke, avsak, tak ma napa ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: čtv led 21, 2010 8:32 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

mou5 píše:To je dobrý nápad, ale nebudu se potom koupat hlavně v dusičnanech a podobných ...? Jak píše pan Jarda, při lisování šťávy zůstávají škodliviny v drti. Toho bych se zase tolik nebál, to co se ven dostat nemá, se opravdu od té vlákniny oddělí většinou až působením trávicích šťáv a ty do van ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: čtv led 21, 2010 8:27 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Určitě. Před rokem a půl jsem po intenzivnějším cvičení (kliky) cítil tlak v ramenních kloubech, který přešel v bolest. Při mírném zatížení (dřív stačilo i při zvednutí ruky) jsem ji cítil a někdy i v klidu večer v posteli. Po vystřídání několika ortopedů (rentgeny), kteří píchali anes ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv led 21, 2010 10:47 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Petra píše:Ano děkuji, měřím současně, jen s tím jídlem - mám evidovat i kdy jsem jedla, není to totiž každý den stejně ve stejnou hodinu. Dík Je to také dobré pozorovat, protože hlavně čas večeře na to má dost zásadní vliv. Pokud totiž sníte jídlo pozdě, tak se již nestihne strávit a pak kvasí, což ...
Stránka 1896 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1893, 1894, 1895, 1896, 1897, 1898, 1899 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem