Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:06 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1897 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1894, 1895, 1896, 1897, 1898, 1899, 1900 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: čtv led 21, 2010 9:32 am 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

mou5 píše:Děkuji za odkaz, začínám mít pocit, že co člověk, to názor. Makrobiotice, kterou jsem se nějakou dobu zabývala, jsem vděčná za zjištění, jak "zdravé" jsou mléčné výrobky, Vašemu fóru zase moc děkuji za to, že mi otevřel oči a pochopila jsem, že neexistuje to jediné správné řešení, co se tý ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv led 21, 2010 9:22 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Petra píše:Dobrý den Jardo, začla jsem pravidelně měřit PH moče i slin. U těch slin je tam třeba nějaký časový odstup od jídla? Díky Měří se to vždy současně, čili běžně při každém močení a jednotlivé hodnoty se zapisují do sešitku, aby člověk dokázal vysledovat nějaké souvislosti mezi vlastním pH a ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: čtv led 21, 2010 9:15 am 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Xion píše:Keby som nahradil vecerne umyvanie zubov pastov za MMS a himalajsku sol, bolo by to vo vsetkych atributoch lepsie? Aky je presny postup cistenia zubov MMSkom a himalajskou solou? Neviem vobec, kolko a coho mam na kefku dat. Este som niekde cital o nejakom zuvani korienkov, ze to tiez cisti ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv led 21, 2010 9:02 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Xion píše:Viem, ze idem vylepsovat rokmi preverene funkcne postupy nasich predkov, ale myslite, ze sa to maslo da nahradit kokosovym maslom, teda zjest ryzu so 4dkg kokosoveho masla? (Maslo mam na mysli to co robi Angel Juicer) Tak, jak by to fungovalo to opravdu netuším, ale konkrétně u této očistn ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Kalorie a strava

Předmět příspěvku: Kalorie a strava
Napsal: stř led 20, 2010 9:46 pm 

Odpovědi: 96
Zobrazení: 236130

Mat píše:V poslednej dobe som začal viac zaťažovat telo(rýchlochodza, dost razantná) a to aj v nepriaznivom počasí. Vždy, ked sa vrátim po tomto športe tak sa cítim uvolnený, dokonca oddýchunutý(paradoxne). Možno to bude tým, že ma to baví. Na to aby som mal energiu mi stačí jedno jedlo denne,štavy. ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: stř led 20, 2010 9:32 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

milan0812 píše:Kvalitu Ro určuje sestava celé soupravy, tzn.vhodná předfiltrace Vámi upravované vody, odstranění případných nežádoucích pachů, částic, sedimentu, jakost použité polopropustné membrány, opět odstranění pachů, zpětná mineralizace, aktivace molekul vody,případná mikro hráz UV, tank na č ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: stř led 20, 2010 8:55 pm 

Host píše:Dneska jsem koupil na test řeckou halvu a lepší věc jsem ještě nejedl. Jen se zeptám na složení: glukózový+fruktózový sirup, tahini, rostlinný olej (32%), vanilin, snížený obsah tuku (32-34%). Ty cukry jsou v podstatě přírodní takže by to složení mělo být OK ne? Patrně ano, ale jistotu nem ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Koreniny

Předmět příspěvku: Koreniny
Napsal: stř led 20, 2010 8:37 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 17540

Mat píše:Dnes dostala stará matka korenie v podobe bonsaja s názvom "Sečuánske korenie" alebo "Zantoxyl". Máte s týmto korením nejaké skúsenosti? V časopise "Záhradkár" som sa dočítal, že vraj sa má tá šupka opražit a potom pomliet a takto použit. Tento postup sa mi nepozdáva, kedže ja takmer nič te ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř led 20, 2010 8:33 pm 

Maria píše:Teda ta SP je neco! )) Pekne me to rozeralo.Jak tohle uridim,to tedy nevim.Mate nekdo nejaky napad?Jedine co me napadlo,nasadit MMS,to mi spolehlive bere chut k jidlu. Stale cekam na zasilku oleje ze Znojma.Verze zakoupena u nas v bio krame byl alehce nahorkla a podle Xiona uz je to zkaze ...

Napsal: stř led 20, 2010 8:26 pm 

mou5 píše:Děkuji Vám za odpověď. Jen by mě ještě zajímalo, jak do našich stravovacích návyků zapadá jíst tropické ovoce (banány, papája apod.), které u nás nerostou? Otázka tedy zní: může člověk vystačit s potravinami dostupnými v jeho bezprostřední blízkosti a být zdravý, pokud nebude využívat toho ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: úte led 19, 2010 9:21 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Mat píše:Možem pri hladovke pit solanku? Dala by sa prípadne použit aj tá varianta s citrónom alebo vobec? Minule som bol iba na tej vode. Ďakujem Nejvhodnější je opravdu pouze čistá voda.

Napsal: úte led 19, 2010 7:35 pm 

Petra píše:Je mi jasné, že za 3 týdny mi nemůže chybět nic, jenže na vita jsem jsem 11 měsíců tak na 80%, občas to vařený zdravější jídlo, jinak žádné bílé jedy celých 11 měsíců. Myslela jsem, za takhle dlouhou dobu, jestli pořád nedělám někde chyby, když je můj jídelníček pořád stejný. Očistný proc ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Acidoza

Předmět příspěvku: Acidoza
Napsal: úte led 19, 2010 7:17 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 47911

Kipoo píše:Dobry den, asi pred rokem a pul sem byl hospitalizovany v nemocnici protoze nevedeli co mi je. Zacalo to tim ze se mi zacala motat hlava a zvysil tep a ja mel pocit uzkosti jako bych mel umrit. Tyhle uzkostne ataky se zacali opakovat casteji. Tak sem byl po tom co mi nic nezjistili v nemo ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Témata

Předmět příspěvku: Témata
Napsal: úte led 19, 2010 7:00 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 53289

ixi píše:Uvítala jsem rozšíření o témata inzeráty a recepty, doufám, že se osvědčí a stanou se vítanou pomocí hlavně pro začátečníky. Přimlouvala bych se ještě za dvě témata, která, myslím si, na tyto stránky patří a často jsou zmiňovány i ve Vašich odpovědích. Je to pohyb a psychohygiena. Obecnou p ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Rozložení tuku v těle a s tím související nemoce

Napsal: úte led 19, 2010 5:33 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 12375

Jana píše:Dobrý den, mohu Vás poprosit o Váš názor na tento názor? http://www.super.cz/bulvar/verte-nevert ... ze-ne.html Může to být pravda? Děkuji Jana Na každém šprochu, je pravdy trochu, říkali naši předkové, ale zde se mi to zase tak moc věrohodné nezdá. Osobně se domnívám, že mnohem více než k ...
Stránka 1897 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1894, 1895, 1896, 1897, 1898, 1899, 1900 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem