Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:29 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 190 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř úno 26, 2020 10:00 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:- tak pecen (jatra) podporujem branim protokol dr. berkson-a: *900mg sylimarin(milk thistle extrakt) *600mg alfa lipoicka kyselina *400mikrogramov selen - nemyslite si ze by to mohlo stacit ? pecenove testy som podstupil asi pol rok dozadu a vsetko bolo OK. - dokaze si s tym moje telo p ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: stř úno 26, 2020 9:56 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Dvoris08 píše:o koronaviru toho moc nevím, podvědomě tuším, že někdo spíš tahá za mocenské nitky ... jsou toho plný zprávy a internet a, když tomu věří masy lidí a bojí se tak to asi nemá nejlepší směr, když naše vědomí tvoří realitu ... ale chtěl jsem se zeptat i tohle asi bude léčitelný ... třeba ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Snad návod na malou změnu

Předmět příspěvku: Snad návod na malou změnu
Napsal: stř úno 26, 2020 9:09 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 29340

Jan J píše:Dobrý den Hned na začátku říkám, že následující řádky jsou psány jen s dobrým úmyslem, pokud budu někoho citovat tak ho V ZÁDNĚM PŘÍPADĚ NECHCI URAZIT A ANI KRITIZOVAT A teď k věci: Ptají se zde lidé informovaní ale i úplně alternativní medicinou nedotčení a hlavně lidé zdraví nemocní,víc ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř úno 26, 2020 4:37 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:ano to viem ze ked clovek nasadi vela pripravkov proti candide tak, musi ocakavat herxeimer-a. - zaciatkom roka 2020 som zacal s dietou, nizkosacharidova dieta podla tabulky od sakula, pripravky som uzival: candex, grepove kvapky+enzymy betain HCL a pankreatin+na noc psyllium a probioti ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: stř úno 26, 2020 4:24 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

MartinaR píše:Ahoj, čtvrtý den dělám výplachy žaludku a tady jsou moje poznatky: první den jsem vypila 1 litr vody, a hned vyzvracela, množství cca 4dcl, mírně zakalená voda, hodně slin druhý den bylo to stejný třetí den jsem dala 0,5 litru hned vyzvracela, asi 4dcl, pár hlenů a sliny, pak druhý půl ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Ihličkování na tele

Předmět příspěvku: Ihličkování na tele
Napsal: stř úno 26, 2020 4:17 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 22527

kava7007 píše:No ja mám celkom pokojný život, som ženatý, mám syna 5 rokov a celkom pohodovú prácu, pri ktorej sa veľmi nenarobím. Stravujem sa cez týždeň v práci v jedálni a večer si dám chlieb, rožok, maslo, syr, šunku, praženicu. Takže asi ako 90% ľudí. Ráno nejedávam nič, až ten obed a potom več ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Stimulanty a adaptogeny

Předmět příspěvku: Stimulanty a adaptogeny
Napsal: úte úno 25, 2020 2:15 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 38007

Mojzo píše:Dřív mi dělaly adaptogeny strašně zle a teď mi z nějakého důvodu začala sedět ašvaganda. Dávám si ke snídani a obědu cca 2x 7 gramů rozemletého kořene (žádné extrakty), je to taková vrchovatá čajová lžíce. Jak dlouho to takhle můžu brát? Neztratí to po nějaké době účinek? Mám dávat třeba ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Měď

Předmět příspěvku: Měď
Napsal: úte úno 25, 2020 8:29 am 

Odpovědi: 233
Zobrazení: 11578495

Bobacik píše:Dobrý deň pomohli by ste mi, mam iné vnímanie okolia, depersonalizacia a derealizacia, všetky príznaky mam ako Martin Kordas, ktoré mu ste pomohli bioaktívnu medou, dala som si robiť testy na med, voľnú meď, celuloplazmin, železo, kompletne krvné testy a všetko je v poriadku, pH mam 7,s ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: CHELACE (vyvázání těžkých kovů z těla)

Napsal: pon úno 24, 2020 6:35 pm 

Odpovědi: 176
Zobrazení: 379775

Igi píše:Jak nejlépe užívat kyselinu alfalipoovou na odkovení? Po jídle? A předpokládám je lepší dvakrát denně než jednou. Jako sorbent by stačila křemelina? Bije se takovéto odkovení třeba s braním terpentýnu apod.? Děkuji. Kyselinu alfalipoovou si může dovolit pouze člověk který nemá v ústech amal ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista kloubů

Předmět příspěvku: Očista kloubů
Napsal: pon úno 24, 2020 6:26 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 469956

Stopkaeu píše:Ten bobkový list může byt sušený - klasický co se prodává v potravinách, nebo raději čerstvý? Normálně sušený prodávaný jako koření.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cévy a Kapiláry, Krvinky, Metabolismus-jak zlepšit

Napsal: pon úno 24, 2020 6:23 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 298454

T_N píše:Tak jak jsem předpokládala, doktor mi sdělil akorát, že jsou cévy nenávratně poškozeny a že s tím nelze nic dělat. Aktuálně šetřím na vlasovou analýzu a na konzultaci s vámi. Před tím zkusím sehnat požadované výsledky z krve, ale to bych vám ještě zavolala předem a domluvili bychom se, co b ...

Napsal: pon úno 24, 2020 6:17 pm 

kava7007 píše:Aké informácie by ste potrebovali, aby ste mi mohli dať bližšiu odpoveď? Rád odpoviem na všetko. Jak žijete, co jíte, jak trávíte, jak kadíte, jak spíte a spoustu dalších podrobností a pochopitelně také vidět krevní testy pokud nějaké z poslední doby máte případně se na základě toho ro ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pon úno 24, 2020 6:13 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Igi píše:Zkoušel jste tryptofan a k tomu B6? To mi dost pomáhá usínat, ale i tak usínám tak možná půl hodiny. Nebo tak alespoň 5 piv, to pak usnu během pár minut, ale asi to nebude moc zdravé Pane Jardo, myslíte že je pravda že někdo je sova a někdo skřivan? Já taky jsem nejvíc aktivní spíš k večeru ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pon úno 24, 2020 4:58 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

jurajjuraj píše:kde se v dnesni dobe dela vlasova analyza ? porad polsko ? diky Ano, dělají je stále.

Napsal: pon úno 24, 2020 4:51 pm 

kava7007 píše:Dobrý deň, ja mám taký problém, ktorý trvá asi pol roka, že pri hocijakej činnosti má začne pichať na celom tele. Ako keby do mňa pichali nejaké ihličky. V kľude keď som, tak som v pohode. No keď začnem niečo robiť, tak to hneď začne. Hlavne keď sa mi trošku zvýši telesná teplota dôsle ...
Stránka 190 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem