Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:53 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1902 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1899, 1900, 1901, 1902, 1903, 1904, 1905 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: úte led 12, 2010 6:06 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

ixi píše:Děkuji za odpověď. Škoda, že jsem tu investici tehdy nedokázala smysluplně využít. Druhý týden se stravuji podle Vámi doporučených zásad, všechno ještě odzkoušené nemám, trvalo mi najít si v okolí kozí farmu kam si mohu jezdit pro čerstvý tvaroh a kefír a také čekám na lněný olej.. Po sankh ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: úte led 12, 2010 5:46 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

vendy píše:já si myslím , že je nelovili a Vy zase , že ano, je to tvrzení proti tvrzení, ve škole jsme se učili mnoho s prominutím kravin a podle mého názoru je ta , že pravěcí lidé lovili mamuty jedna z mnoha,nemyslím si , že mamut bylo zrovna zvíře , které pravěké lidi ohrožovalo a ani si dost do ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte led 12, 2010 5:38 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

ixi píše:Já bych se chtěla zeptat, za jak dlouho mohu očekávat olej z agra? Ceník mi poslali obratem, ale objednávku mi nepotvrdili, tak nevím jestli to dělají nebo rovnou pošlou olej. Oni sbírají objednávky, pak olej nalisují a rozešlou všem naráz, čili je to velice individuální a záleží,zda si obj ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte led 12, 2010 5:34 pm 

haddock píše:chtel bych se zeptat jak dlouho, priblizne, trva, nez cerstve mleko zkysne a stane se z nej tvaroh. budu asi mit moznost koupit cerstve kozi mleko a chtel bych si z nej sam vyrobit kozi tvaroh. pristi tyden by me mel take dorazit lneny olej z agro-el a pak se chci pustit do vyroby sirne ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Inzerce

Předmět příspěvku: Inzerce
Napsal: úte led 12, 2010 5:27 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 49849

Návštěvník píše:No jenže to bych to někde v příspěvku musel číst. Ale v jakém? Pročíst celé fórum by sice šlo a asi by to hodně přineslo, ale já třeba sháním něco teď (než to fórum přečtu ) nebo ani nechci číst všechno (hrozí, že minu tu informaci o kozím sýru). Já myslím, že je to dobrý nápad. Někd ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: úte led 12, 2010 11:04 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Petra píše:Díky, o jednodenním hladovění už jsem přemýšlela - jedná se o to být jen o vodě, nebo možno i šťávy? Voda, nebo osmotická voda a naprosto nejlepší je destilovaná voda z lékárny, šťávy jsou již jídlo a na vnitřní trávení vás nepřehodí, čili úklid prakticky neprobíhá, nebo jen velmi pomalu ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: úte led 12, 2010 9:34 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Petra píše:Dobré ráno Jardo, mám prosbu. Od začátku ledna jsem 100%ně na vitastravě, měřím pravidelně PH a všímám si i ostatních hodnot. Co se týká bílkovin, ketonů - nemám zcela negativní, ale v pohodě se vejdu do prvních políček na HeptaPHANU, kde u bílkovin uvádí hodnotu 0,3/30a ketonů 1,16/16. J ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte led 12, 2010 9:13 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Bronek píše:S mms začínám taky a vím, že mie nemůže ublížit. Četl jsem spoustu kladných ohlasů, taže se těším, co to udělá se mnou. Ale zajímalo by mě, jak je to s účiností na taková vážná onemocnění o kterých píše ve svých článcích J.Hummble. Ještě jsem nikde nečetl třeba ANO, zachránilo mě to před ...

Napsal: pon led 11, 2010 9:58 pm 

Xion píše:No prave u kesu sa mi najcastejsie stali ulety, lebo sa jedia moc lahko, a su velmi chutne. Takze som ich pojedol vzdy vela. Napriklad s dynovymi semienkami alebo slnecnicou sa mi take nieco nestava, ani s vlasskymi orechami. Preto som ich radsej vylucil uplne. Tak je klidně jezte, ale tré ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon led 11, 2010 9:53 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:A co tento, tento mi ponukli ako alternativu?

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon led 11, 2010 9:43 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:Je možné použit MMS do uriny a následne aplikovat pomocou klystýru? Ak áno, tak kolko kvapiek sa dá použit? Je potrebné dodržat ovnaký postup ako pri orálnej aplikácii, od 1..2..3... alebo možem rovno začat s 10 napr? Ďakujem To nemá žádný rozumný důvod a může se to vzájemně rušit, buď použ ...

Napsal: pon led 11, 2010 5:46 pm 

Xion píše:Hmm, tak chcel som si objednat tento 1000 kusovy horcik a tovar vypredany. Neviete este o nejakej inej lekarni kde ho maju v takto vyhodnej cene? To je běžně dostupné zboží, já sám ho vždy objednám u nás v lékárně a druhý den mi ho dovezou, platím tuším 760,-Kč. Na netu si zadejte magnesii ...

Napsal: pon led 11, 2010 5:35 pm 

Jindra píše:Děkuji Vám. Takže hořčík a zinek dám ráno nalačno společně s půllitrem vody, který ráno konzumuji jako první věc po probuzení, tak by to mělo být OK. A pokud se nepletu, Vy denně berete krom mnou jmenovaných také vit. B6 a B12. Jestliže denně beru Pangamin (5 ráno, 5 večer), který tyto o ...

Napsal: pon led 11, 2010 5:26 pm 

Xion píše:Jindra, ja mam dobre skusenosti minimalizovat tuky pocas kury na sirnej patlanine. Uvedom si, kolko tukov prijmes z tej patlaniny. 100g tvarohu, 50g oleja, 20g lanovych semienok. Za cely den uz nepotrebujes ani gram tuku, a aj tak ich uz mas viac nez treba. Ja by som teda vylucil vsetky se ...

Napsal: pon led 11, 2010 5:17 pm 

Jindra píše:Můj typický denní stravovací režim vychází z Jardova "Příklad denního jídelníčku"; k obědu dávám ovocný salát a k večeři zeleninový. Jelikož teď ale jedu dlouhodobě na sirné patlanině, uvedu současný stav, protože možná dělám nějaké chyby, když náhle mám tuhou stolici a suchá kůže se zat ...
Stránka 1902 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1899, 1900, 1901, 1902, 1903, 1904, 1905 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem