Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:51 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1903 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1900, 1901, 1902, 1903, 1904, 1905, 1906 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vitariánství jako celoživotní filozofie

Napsal: pon led 11, 2010 5:01 pm 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 189606

Jana píše:Děkuji kombinace tvaroh + ovoce je asi taky špatná, že? Dá se tvaroh+med? Předem díky za odpověď, Jana Není, oboje celkem funguje, ale ten tvaroh zrovna ideální na střeva není, je to poměrně dost zahleňující potravina. Mnohem lepší z mléčných produktů je domácí kozí kefír, který na rozdíl ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned led 10, 2010 11:12 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

dolphino píše:Děkuji Vám za velmi rychlou odpověď a ještě se zeptám, jaký způsob čištění jater navrhujete. Netuším ani kolik vám je let, natož abych znal váš zdravotní stav a jasnovidectví neovládám. Pokud jste jakž takž v pořádku, tak pomocí Epsomské soli, olivového oleje a grepové šťávy, když se n ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned led 10, 2010 9:23 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:To je pravda, ze sa moze v tele drzat az do rana, takze lepsie bude zobrat ho bez bioflavoidov, vtedy vydrzi 2 hodiny. Tu stavu mam pripravenu, keby ma prilis napinalo z tej chuti. Lisovat ananas alebo jablko 10x za den sa mi nechce, na to nemam vhodne podmienky. Ale je pravda, ze to Jim H ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vitarián

Předmět příspěvku: Vitarián
Napsal: ned led 10, 2010 9:17 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 43597

fdh píše:hmm.... pravda teda je v tom, že vitariáni a jiní jim podobní vydrží bez masa a v podstatě se stravují pouze ovocem, zeleninou, ořechy a semeny a ničím jiným..... Na druhou stranu, vícenménně dřív náš předek taky nic jinýho neměl.... teď jde o to, zda je potřeba a jak hodně je potřeba mít p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned led 10, 2010 9:06 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jindra píše:Jaroslave prosím Vás už týden jsem na sirné patlanině a samozřejmě na ní pojedu dál a dál (obzvlášť když jsem konečně sehnal kozí nepaster tvaroh, je to mňamko). Za prvé, zatím mám kůži pořád velmi suchou, takže zatím asi žádné zlepšení krevního řečiště, toto ale míním řešit tím, že sepí ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned led 10, 2010 8:59 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Este raz sa vratim k tomuto clanku o drasliku. Takze myslite, ze nema zmysel ho doplnat tabletkami, respektive tych by clovek musel brat celkom dost, takze skor tou draselnou solou? Myslite, ze je dostacujuce vylucit biely jed kuchynsku sol, jest dost ovocia a zeleniny a pouzivat himalajsk ...

Napsal: ned led 10, 2010 8:53 pm 

Jindra píše:Jaroslave prosím Vás, od té mé chřipky o Vánocích (kterou jsem s Vámi řešil) jsem začal brát doplňky z lékárny, protože ze zimního průmyslově vyráběného ovoce a zeleniny toho mám prostě málo, to už je mi jasné. Beru denně 8 g C, 800 mg hořčík (16 tablet), 40 mg zinek, 400 mg E, 10 tablet ...

Napsal: ned led 10, 2010 8:44 pm 

fdh píše:Je možnost mít při braní 9000mg vit.C denně stále jeho nedostatek s tím, že se projevuje jako krvácení dásní? Je potřeba opět čas, aby se to dalo do kupy? To možné je a doporučoval jsem vám ho brát stále vyšší dávky, až do doby kdy se dostaví průjem. To se na této dávce prakticky stát nemůž ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: ned led 10, 2010 8:35 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Xion píše:Kedze pomerne vela ludi pouziva tento odstavovac, mozno by bolo vhodne dotazy ohladne neho pisat do samostatneho vlakna. Ja by som mal otazku ohladne pridavania orechov/semienok pri lisovani mrkvovej stavy. Mozem to chapat tak, ze to co sa dostane do stavy, je vlastne orechove mlieko, nie ...

Napsal: ned led 10, 2010 8:11 pm 

fdh píše:mám takový pocit, že bych to teď v zimě mohl kompenzovat dopo a odpo ovoce, občas oříšek a večer maso osolené himalájskou solí a zeleninový salát, občas ke svačině ovesné vločky s jablky a taky večer na závěr kefír z tibetské houby si myslím, že srovná pH a vybalancuje stav ve střevě z masa ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned led 10, 2010 8:06 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Jim Humble doporucuje rozmiesat to do jablkovej alebo ananasovej stavy. Samozrejme ma na mysli cerstvu, no pokial je z obchodnej siete, nesmie tam byt pridany synteticky vitamin C. Tie drahsie stavy sa chvalia, ze su bez konzervantov. Myslite, ze pokial si to overim priamo u vyrobcu, ze ta ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Anální fissura akutní fáze

Předmět příspěvku: Anální fissura akutní fáze
Napsal: ned led 10, 2010 7:56 pm 

Odpovědi: 51
Zobrazení: 124123

Danniah píše:Mockrát děkuji za rady, budu se snažit být důsledná a na sebe ještě tvrdší. Odštavnovač již nějaký ten pátek doma používáme....až pomine nějaká doba, dám o sobě vědět. Nastuduji očistu jater. Nemáte někdo náhodou typ na očistu či posilnění plic? Již delší dobu mám na obličeji, na tváříc ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned led 10, 2010 7:50 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

dolphino píše:Dobrý den, tuto metodu bych velmi rád provedl z důvodu očisty organismu, jako prevenci. Zároveň bych se také chtěl optat, zda-li tato metoda může pozitivněji pomoci při léčbě lupenky. Nebo jakou metodu léčby by jste ještě poradil při boji s touto nemocí. Děkuji Jakákoliv očista střeva ...

Napsal: ned led 10, 2010 7:43 pm 

fdh píše:Myslel jsem, že tímto to zavrhujete.... Jíst tak jak jsem napsal, ale přijde mi to vcelku logické, když to beru s ohledem jak se mohl stravovat náš předek a jak by se člověk dnes stravoval kdyby se ocitl v přírodě a neměl co jíst z potravinářského průmyslu. Dále se domnívám, že by neměl být ...

Napsal: ned led 10, 2010 2:07 pm 

fdh píše:myslel jsem to osbně tak, že nebudu jíst jenom třeba banány ke každému jídlu, ale třeba snídaně jablka, k obědu banány, večeře zeleninu (salát), další den obdobně, ale po každé s jiným ovocem nebo zeleninou... + občas ořechy a semena a třeba do šťávy... Proč ne, to určitě nebude problém, al ...
Stránka 1903 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1900, 1901, 1902, 1903, 1904, 1905, 1906 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem