Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:53 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1904 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1901, 1902, 1903, 1904, 1905, 1906, 1907 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned led 10, 2010 1:24 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Veronika píše:Dobry den, pane Jardo, dekuji, ze jste me upozornil na existenci diety a doporuceni pani Dr. Budwig. Dle informaci, co jsem cetla na internetu jsem cetla, ze Dr. Budwig doporucuje konzumaci nizkotucneho cottage syru s lnenym olejem atd.. Dale doporucuje vyrobit si vlastni "organicky" c ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vitarián

Předmět příspěvku: Vitarián
Napsal: ned led 10, 2010 1:15 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 43597

fdh píše:Je pravda (převztato z vitarian.cz) : Mám candidu nebo kvasinkovu nákazu. Jak mám sníst tolik ovoce? Nadbytek tuku má na svědomí candidu, ne cukr sám o sobě. Když vzroste množství tuku v krvi, vzroste i množství cukru, protože nadbytek tuku znemožňuje práci inzulínu - odplavení cukru z krve ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned led 10, 2010 1:02 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Tiež si myslím. Zajtra zvýšim tú dávku a uvidíme. Čierne uhlie som už nakúpil, takže som zvedavý. Čo sa týka tej nečistoty, tiež ma neskor napadlo, že akoby to mohla byt plesen, ked sa bežne používa na ich elimináciu. Len jedna vec mi vŕta hlavou a to fakt, že tá flaška bola úplne čistá. No ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned led 10, 2010 1:00 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

ramon píše:Zdravim, nasiel som tieto stranky na internete a rad by som sa opytal na par veci. Jednoznacne chcem postupit tuto ocistu, pretoze sa uz 2 mesiace snazim precistit hrube crevo a stale to nejak nejde. Kupil som si program Colonix na precistenie hrubeho creva, ale moc mi to zatial nezabralo ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Anální fissura akutní fáze

Předmět příspěvku: Anální fissura akutní fáze
Napsal: ned led 10, 2010 12:49 pm 

Odpovědi: 51
Zobrazení: 124123

Danniah píše:Jsem tu opet zas se svym pretrvavajicim problemem. Je to zacarovany kruh analni trhlina se nehoji - vzdy, kdyz si myslim, ze uz je lepe, tak to zase mirne rupne, stipe a pali az boli to pak cele odpoledne a druhy den je to zase diky predeslemu dni horsi atp. Nejim sladke/ cca 14 dni/, m ...

Napsal: ned led 10, 2010 11:41 am 

Mat píše:Ospravedlnujem sa. Zle som sa vyjadril. Tých 24 rozdelím na 3. Vždy po pol hodine, v pol litry vody. 24 naráz som ešte neskúšal. Dnes rána ako obvykle som si išiel namiešat tento "coktail" a šokovala ma jedna vec. V tej kyseline citrónovej plával nejaká huba alebo plesen alebo čo. Výzorovo ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: ned led 10, 2010 10:37 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

gonzales01 píše:Díky za upřesnění. Rozumím a bohužel pro mě jsem ještě nestihnul zavést pravidelné měření pH a taky očistu žaludku a střeva. Musím to co nejdřív napravit. Před tím než jsem kompletně ze dne na den změnil jídelníček (ovocné/zeleninové saláty a šťávy) jsem měl několik problémů, které p ...

Napsal: sob led 09, 2010 10:46 pm 

Mat píše:Pokial mi myslím 26 alebo 28 aktivovaných kvapiek vyvolalo hnačku a 24, na ktorých momentálne idem(ráno na lačno do vody/v pohode), tak nemusím hned začínat od úplného začiatku s 1,2,3...? Táto relatívne velká dávka(24) so mnou zatial nič nerobí tak sa pre istotu pýtam aby som náhodu nepres ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: sob led 09, 2010 8:08 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

gonzales01 píše:Díky za odpověď Jardo. Máte pravdu, jde to docela bez problému, jenom se tam musí ty jáhly sypat postupně, nemusí být ani namočené a pak ani ta mrkev není nutná. Nesmí se tam toho nasypat moc najednou, to celkem spolehlivě zablokuje soukolí. Trochu mi u Angelu vadí, že toho másla zůs ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: sob led 09, 2010 7:27 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

gonzales01 píše:Kolik toho ořechového mléka s mrkvovou šťávou denně přibližně pijete? Já vypiju ráno postupně približně jeden a půl litru šťávy (většinou mrkev/jablko/pomeranč) a do prvního půl litru šťávy lisuju ořechové mléko, zbytek šťávy piju bez mléka. Z toho co píšete je tedy z hlediska využit ...

Napsal: sob led 09, 2010 4:29 pm 

Bronek píše:Pro jistotu mám jěště dotaz ohledně sklaování. Než se vrátím domů, tak budu muset nechat mms tři týdny v pet lahvi, jak jsem to koupil. Může to tomu za tu chvíli uškodit? Jediné co mě napadlo, že bych to přelil do lahví od piva(tmavé sklo), a zašpuntoval korkem , ale nevim jestli to je v ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob led 09, 2010 2:47 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jindra píše:Mám radost, koupil jsem tady od farmáře 4 kg kozího tvarohu (nepasterováno nehomogenizováno, prostě ze syrového kozího mléka). Takže mohu přestat používat kupované bio kozí jogurty, které jsou pasterované. Samozřejmě takovou várku tvarohu nespotřebuji hned, takže jsem půl kila nechal ven ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: sob led 09, 2010 1:10 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Sybilla píše:Ako je to vlastne s mrkvou? Počúvala som kolegyne ako sa bavili, že mrkva, ak má byť z nej nejaký úžitok, musí sa aspoň krátko tepelne upraviť a okrem toho ešte aj premiesiť s olejom. Skúsila som gúgliť, ale po celodennom čítaní som z tých protichidných názorov jeleň, teda vlastne laň. ...

Napsal: sob led 09, 2010 12:56 pm 

Jindra píše:Mám zajímavý poznatek. Chytl jsem o svátcích těsně před Vánoci od syna virozu (však jsem ji tu řešil) a léčil jsem ji MMSkem, jinak řečeno, bral jsem MMS několik (málo) dní. Až teď po cca deseti dnech si uvědomuju, že jsem od té doby já vitarián snad nehřešil na sladkém! Nemám chuť! Pará ...

Napsal: sob led 09, 2010 12:48 pm 

Bronek píše:Ještě dotaz ohledně rušívého účinku vit. c na MMS. Jedná se o vitámín c obsažený např v ovoci, nebo o chem tablety vit c.? Musím si tedy dávat pozor co sním abych si neznicil účinek mms? Veškerý vitamín C, který je v ovoci a zelenině je vázán na bioflavonidy a s MMS se nijak neruší, jedi ...
Stránka 1904 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1901, 1902, 1903, 1904, 1905, 1906, 1907 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem