Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:09 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1905 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1902, 1903, 1904, 1905, 1906, 1907, 1908 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát led 08, 2010 7:51 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jana píše:Dobrý den, procházím tu nabídku toho zemědělského družstva Agro-El - jaký olej je pro mě nejvhodnější? Lněný, dýňový, bodlákový nebo slunečnicový? Sirná patlanina je tedy tučný tvaroh + kolik lněného oleje a kolik se jí má denně sníst? Vím, že jste tady o tom už psal, ale procházím ty zprá ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vitariánství jako celoživotní filozofie

Napsal: pát led 08, 2010 7:37 pm 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 189606

Jana píše:No ale kombinace mrkve(zeleniny) a ovoce ve šťávě je ok, ne? Jinak by se syrové ovoce nemělo jíst celé s celou syrovou zeleninou? Ne např. avokádo dohromady s jablkem? Předem díky za odpověď, Jana Mrkev je jediná zelenina, která se dá míchat prakticky do všeho a u ovoce totéž platí pro jab ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát led 08, 2010 4:34 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Bronek píše:Studuji v Brně. Takže bych vám byl vděčný, kdyby jste mi poslal kontakt na Saa. Myslim, že muj email asi vidite pres muj profil. Ještě mam dotaz ohledne MMS2, četl sem, že už ledaskdo vyrazil do mounfieldu pro desinfekci do bazénu, ale nikde sem se ještě nedočetl zkušenosti s užíváním a ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Cesnakova vodka

Předmět příspěvku: Cesnakova vodka
Napsal: pát led 08, 2010 4:03 pm 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 97024

catcher píše:tenhle recept a popis účinků je velice zajímavý ... hned bych zkusil výrobu "prototypu", jen by mne jako Moraváka zajímalo, zda lze nahradit ruskou vodku naší "trnkovů vodů" (54% alc.) ? A s tím dávkováním mě to překvapuje, jeden by si myslel že se to tam sází po "panácích", a ono jen k ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Postelná bielizen

Předmět příspěvku: Postelná bielizen
Napsal: pát led 08, 2010 3:08 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 15074

Mat píše:To je jasne, že prasa nepatrí do bytu. Ja som to myslel skor tak, že, ked to má niekto na dvore tak sa to vála vo vlastný exkrementoch, človek to potom odtial všade roznáša, množia sa tam potkany,myši atd. Toto by mne osobne vadilo. Pokial by sa ale o to človek staral ako o psa a choval to ...

Napsal: pát led 08, 2010 10:49 am 

Mat píše:Musím priznat, že ma to napadlo, no nevedel som do akej miery je to pravda. Je fakt, že tieto mikroskpické "potvory" žijú všade, doknca v lesnom prostredí(kde pravidelne chodievam) je ich kvantum. To sterilné prostredie, je zrejme skor na škodu. Na tú imunitu používam MMS,kvasnú zeleninu,os ...

Napsal: pát led 08, 2010 10:36 am 

Xion píše:Ake ceny ma Sao, a posiela aj na dobierku? Ceny má stejné jako Jeff a co se týká dobírek, to netuším, ale pokud budete chtít, dám vám kontakt a domluvíte se.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Cesnakova vodka

Předmět příspěvku: Cesnakova vodka
Napsal: pát led 08, 2010 9:48 am 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 97024

fdh píše:Ale tak to by šlo určitě využít efektu tvorby acilinu a rozkrájet česnek, 14 minut počkat a pak ho zkonzumovat Asi ano, ale alkohol velice rozproudí krev a dostane to tedy mnohem snadněji do všech periferních částí těla. Já tohoto efektu používám u léčení chřipky u pacientů, kteří snesou do ...

Napsal: pát led 08, 2010 8:56 am 

Bronek píše:Dobrý den, pročítal jsem toto vlákno dotazů a rozhodl jsem se dát si ozdravnou kůru i s MMS. Pokud jsem to správně pochopil, tak Jeff je z Brna a chtěl jsem se tedy zeptat, jestli by mi prodal MMS, to bych byl velice vděčný. Předem děkuji za odpověď To jste pochopil špatně Jeff je z Prah ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát led 08, 2010 8:50 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

milda píše:Kefírová houba - musí mít bezpodmínečně "syrové", přírodní mléko, nebo by fungovala i z krabicového plnotučného? Dost informací napsal Xion, tak to pouze doplním. Pořadí vhodnosti mléka je, čerstvé kozí, čerstvé kravské, teprve potom bych šel do kupovaného a zde vyhovuje selské mléko z kr ...

Napsal: pát led 08, 2010 8:29 am 

Mat píše:Čítal som článok o postelnom prádle a vraj v perí sa vyskytuje extrémne veľké množstvo roznych patogénov, ktoré produkujú karcinogénne toxíny. Dá sa nejako v domácom prostredí overit ich prítomnost v paplónoch, vankúšoch? Dá sa s tým nejako bojovat. Musím uznat, že ma ten článoch celkom naš ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: čtv led 07, 2010 7:03 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Mat píše:Berie konkrétne pankreolan+tie ďalšie lieky. Ona sa práve vyjadrila, že ked tie lieky nebrala tá defekácia bola rovnaká. Na druhej strane jej je ťažké poradit. Napríklad vie, že má problémy s pankreasom a aj napriek tomu si dá klobásu,slaninu s chlebom a potom pri troche štastia dostane žlč ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv led 07, 2010 3:59 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Jindra píše:Že toto platí po konzumaci grapefruitu, to už vím. Nevím ale a ptám se, platí toto pravidlo i u ostatních citrusových plodů? Po pomeranči (nebo pomerančové šťávě), po citronu (nebo citronové šťávě) postupovat kvůli zubům taky takto opatrně, nebo zubní sklovinu naleptává pouze grapefruit? ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: čtv led 07, 2010 3:51 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

ixi píše:Asi před sedmi lety mne ukecala kamarádka, abychom si nechaly udělat analýzu prvků z vlasů. Chtěla mít jistotu, že všem neposílají stejné výsledky. Ustřihly jsme pramen nebarvených vlasů, vyplnily formulář ( věk, váha, výška, práce, pohyb, apod.), přiložily bankovky a odeslaly do laboratoře ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: čtv led 07, 2010 3:13 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Mat píše:Včera som sa po dlhej dobe spýtal matky na stav jej stolice a bol som celkom prekvapený čo mi odvetila. Je klasickým konzumentov lepkových obilnín(chleba,pečivo, samozrejme biele v kombinácii s ovocím,masom,sladkým,kyslým atd.) a tvrdila mi, že jej stolica je normálna hrubo formovaná atd. N ...
Stránka 1905 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1902, 1903, 1904, 1905, 1906, 1907, 1908 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem