Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:28 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 191 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater - složení vyloučených kamenů

Napsal: sob úno 22, 2020 5:21 pm 

Odpovědi: 193
Zobrazení: 446035

Tony210 píše:Zdravim, me by zajimalo kde je presne podstata tvorby tech kamenu. Ja jsem udelal,10 jaterek,prvnich 6 vyslo mraky kamenu zelenych, posledni 4 nevyhazelo uz nic povazoval jsem to za vycistene, kdyz uz nic nevyslo. To uz bylo pred 5 lety. Ale nedavno jsem nasel v zahode par zelenych kame ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cévy a Kapiláry, Krvinky, Metabolismus-jak zlepšit

Napsal: sob úno 22, 2020 1:50 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 298454

T_N píše:Dobrý den pane Jardo, po prodělané hluboké žilní tromboze mne hematolog posílá na cévní. Nevím, co tím přesně sleduje, prostě mám poškozené žíly a cévy. Může být tato návštěva pro mne něčím přínosná? Myslím tím, jestli mohu doktora využít k předepsání něčeho, co dává smysl pro obnovu žil a ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Žlučníkové kameny

Předmět příspěvku: Žlučníkové kameny
Napsal: pát úno 21, 2020 7:21 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 304384

Margareta píše:Vysvetli mi prosim niekto, ako to funguje? Kava, horke byliny, tuky (olivovy olej)… podporuju uvolnovanie zlce. Po poziti kavy a horkych bylin, nevolnost, poruchy travenia sa neobjavuju, ale po poziti oleja ano. Ako je to mozne? Ja by som si myslela, ze problemy robi vylucovana zlc (z ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: stř úno 19, 2020 8:18 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Terpentýn píše:Zdravím, rád by som sa podelil o svoju osobnú skúsenosť s terpentýnom. Na začiatok by som chcel napísať, že mám dlhoročné skúseností s detoxom a taktiež s užívaním mms, cds2, hcl, bolotov balzam atď. Keďže som chcel svoje skúsenosti obohatiť aj o terpentýn, tak som si kúpil konkrétne ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř úno 19, 2020 8:00 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

mirutko píše:Dobrý deň pán Zajíček, prosím vás, máte skúsenosti (stačí aj teoretické) s injekčným podávaním HCL ? Zaujíma ma hlavne aplikácia do svalu. V akom pomere cca, ako často... či použiť destilovanú vodu atď. Ďakujem ! Nitrožilně ano, ale do svalu ne a ani nevím že by to někdo dělal. Každopád ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: stř úno 19, 2020 8:43 am 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

brandebura píše:Děkuju za rady vyzkouším. Je možné že tou kůrou silymarinem svědí celé tělo? Uvolňováním bordelu? Tak někteří mají i takové projevy, ono to chce trochu rozhýbat i střeva ne jenom játra.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: stř úno 19, 2020 8:41 am 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Menma21 píše:Zdravím a ďakujem za odpoveď, ale pár veci mi nejak není jasných Ja ked som začínal ketogennou stravou (cca rok dozadu) tak všade som čítal o náhradnom palive - Ketonoch namiesto cukru, keď sa telo dostane do "nutričnej ketozy" alebo aj pôstom do obyčajnej ketózy kde čerpá vlastné ulože ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Bosé chození se stává trendem

Předmět příspěvku: Bosé chození se stává trendem
Napsal: stř úno 19, 2020 8:25 am 

Odpovědi: 34
Zobrazení: 84294

srsrna píše:chodim patym dnem naboso bez bot. zatim jen asi 2km denne a pouze dazebni kostky a asfaltokaminkovy ulice suchy i za deste, ve vsi. treba vloni jsem jenom slapla bosa na chodnik a rychle zpet do boty, neslo to zvladnout pro citlivost chodidla, a letos ...to slo samo zacit, neuveritelny z ...

Napsal: pon úno 17, 2020 2:07 pm 

Tamariška píše:Citrón namiesto limetky by bol menej účinný? Rozhodně ne zásadně, bude to fungovat prakticky stejně.

Napsal: pon úno 17, 2020 2:03 pm 

Margareta píše:Dakujem velmi pekne za odpoved pan Zajicek. Kavu sice nepijem vobec, ale tu limetku (1 pol.lyz.) s olivovym olejom (1 pol.lyz.) by som rano zvladla. Este by som Vas poprosila o odpovede na moje 2 otazky. 1. Ake mnozstvo Limetka + Olivovy olej je povazovane za zvysene-vysoke (aby som t ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Enterosgel, Sanogel

Předmět příspěvku: Enterosgel, Sanogel
Napsal: ned úno 16, 2020 6:58 pm 

Zobrazení: 457779

Tony210 píše:Zdravim, je Lyzin a Lysin to samé? Ano.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Oční vady

Předmět příspěvku: Oční vady
Napsal: ned úno 16, 2020 6:55 pm 

Odpovědi: 200
Zobrazení: 382630

srsrna píše:dobry den. prosim kouknete na fotku neco mam v oku , někdy to zabere ctvrtinu cocky, pak se to zas ...prestehuje treba cm od cocky , asi pred patnacti lety kdy jsem byla naposled na ocnim mi rekli že je to asi nakej tuk. no a ja obcas kouknu do zrcadla(kouka jsem i pred 14 dny a to bylo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: ned úno 16, 2020 6:50 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

scooors píše:Dobrý deň, poprosil by som Vás, aká je orientačná dávka aminokyseliny l-tryptofan ? ( kvoli dobrej psychike, dobrému spánku, a kľudu pri dlhodobej liečbe ) Našli sme na fóre toto odporúčanie : Citace:Jarda píše: L-tryptofan 500-1500 mg odpol., večer do 22:00 (Večerní dávky jsou třeba, j ...

Napsal: ned úno 16, 2020 6:44 pm 

Margareta píše:Dobry den. Mam – piesok (blato, sludge) v zlcniku. Uz niekolko krat som mala zlcnikovu koliku (raz po kyslej kapuste, raz po medvedom cesnaku, raz po pecenom mase…) Niekolko-krat (cca 5x) som si robila ocistu pecene. Prve 2 razy som dostala zo seba drobne kamienky a piesok, ale teraz ...

Napsal: ned úno 16, 2020 1:54 pm 

brandebura píše:Od středy jsem začala jist ten silymarin, Mám tablety 300 mg.Zkusila jsem 3x denně ale už ráno po první tabletě mi bylo docela blbě. Snížila jsem na dvě tablety denně a neni to o nic lepší. Mým játrům se nechce detoxikovat co s tím. Kam můžu dávkování snížit aby to mělo ještě účinek? ...
Stránka 191 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem