Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:03 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1910 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1907, 1908, 1909, 1910, 1911, 1912, 1913 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: úte pro 29, 2009 3:35 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Xion píše:Chcem sa opytat, co si myslite o tomto clanku a o spominanom filtri Aquel: http://vitarian.cz/view.php?cisloclanku=2009122201 Obycajna reklama? Pokud to pořádně prostudujete, tak se nejedná o nic jiného než reverzní osmózu, kterou zde také doporučuji. Jde ovšem o relativně drahou verzi, na ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte pro 29, 2009 1:48 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky. Psal jste na str 2 této debatě o vitamínech a minerálech, které by měl člověk denně doplňovat a o nevhodnosti různých multivitamínů včetně bkomplexu. Koupil jsem nějaký hořčík, vitamin c, pyridoxin apod. K tomu by přišly další věci. Někdy těžko se v tom orientovat (zatím). Mohl b ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: úte pro 29, 2009 9:47 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Xion píše:Fiha, v navode pisu, ze treba hriadele starostlivo vycistit co najskor po pouziti, lebo ze vraj sa tam usadza vapnik a mineraly, a casom to moze sposobit zasekavanie pristroja. Takisto raz za cas ponorit do vinneho octa, aby sa vzniknuta vrstva z mineralov rozpustila. Takze, podla Vas, tam ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte pro 29, 2009 9:34 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

dz.el píše:A co tenhle olej je přímo z potravinářského závodu. . http://www.pikant-ostrava.cz/katalog-pr ... y-olej.php Jak píše Xion, pokud to všechno opravdu dodržují, tak je to v pořádku, ale nikde jsem tam nenašel cenové relace. Pokud to prodejce takto tají, tak má zpravidla dobrý důvod a většin ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon pro 28, 2009 1:17 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Tak irigátor fungoval bezvadně. (Až na to že nádržka je litrová). Kolem šesté ranní jsem napustil necelý litr vlažné převařené vody se lžičkou alpské stolní soli a štávou z 1 citronu. (Ze začátku jsem to nechtěl přehánět). Po zhruba 12 minutách (mohl bych vydržet bez problémů i ...

Napsal: pon pro 28, 2009 1:15 am 

Sybilla píše:Rozumiem tomu tak, že nebudem zakaždým rozoberať a umývať. Nebude to kvasiť, ak vo vnútri ostanú zvyšky? Lebo niečo tam určite ostane ak sa to sitko neumyje aj zvnútra. Musíte to nechat po dokončení odšťavňování chvilku běžet a vyjde skoro všechno. Něco málo tam určitě zbude, ale mám to ...

Napsal: ned pro 27, 2009 9:01 pm 

Sybilla píše:Tak nám Ježiško doniesol Angel Juicer. Neviem, ale po prvých skúškach som na rozpakoch. Neviem si predstaviť, ako by som ráno odšťavňovala, netuším kedy by som dorazila do práce, ak mám zeleninu umyť, odšťavniť a ešte umyť stroj. Zistila som, že mrkvu v celku to nevezme, cviklu aj keď j ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: ned pro 27, 2009 8:24 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

radost píše:Dobrý den, přeji Vám, Jardo, ale i všem účastníkům tohoto užitečného fóra v Novém roce mnoho síly, ale i trochu onoho potřebného štěstí! V minulém mém dopisování jsme řešili užití sody, to neproběhlo, neboď pH začlo klesat samo...Pak pečení cukroví-po dva dny ochutnávání a stejná reakce- ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned pro 27, 2009 1:02 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Xion píše:Ohladne sirnej patlaniny, co som spominal v teme "kandidoza", prilievat kokosovy olej. Cital som to v clanku o Budwigovej diete, ze sa doporucuje dolievat aj olej z inych semien, kvoli omega-6. Ze vraj takisto reaguju (su to tiez nenasytene mastne kyseliny ako omega-3). Skutocne si myslite ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Výživa pro člověka a Zemi

Předmět příspěvku: Výživa pro člověka a Zemi
Napsal: sob pro 26, 2009 9:41 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 49899

Mat píše:Už som čítal vela bludov a poloprávd, ale toto ma dostalo. Toto je fakt choré!!! vid http://zdravie.pravda.sk/v-detskej-stra ... vyziva_p09 Nedivte se, moderní zdravotnictví nespí a nemůže si dovolit zanedbávat výživu svých dalších dodavatelů finančních prostředků. V době, kdy naše generace ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob pro 26, 2009 12:36 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Xion píše:Tak ma napadlo pridat kokosovy olej do sirnej patlaniny. Ostane ucinny proti kandide aj v tomto stave, alebo je ho lepsie nemixovat a brat oddelene? Tak u tohoto se mi nezdá, že jde o dobrý nápad, složení mastných kyselin v obou olejích se zásadně liší a dokonce mohou svými účinky právě ty ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob pro 26, 2009 12:25 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Chcem sa uistit, ci som to spravne pochopil. Takze, chloritan sodny je vlastne prasok, ktory pravdepodobne ani nezozeniem, a to co sa predava ako MMS je 28% roztok (destilovana voda 72% obj., chloritan sodny 28% obj.). To co predava Jeff, je teda ten roztok, nie prasok? Roztok sa da teda s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát pro 25, 2009 7:45 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jindra píše:Jardo děkuji za toto upřesnění, beru jej jako cenné vodítko, kterého se od nyní budu držet; ta chřipka, co jsem ji chytil, mne extrémně nebaví a beru ji jako důsledek právě absence těchto látek, které tělo potřebuje (ale samozřejmě jako "kancelářská krysa" nesmím zapomínat na dostatek po ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát pro 25, 2009 7:21 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jindra píše:Tak jo, děkuji, dělám tak. Každou hodinu dnes beru 2000 C, 200 E, 4 tbl Pangaminu - to za celý den hodí slušnou dávku. Budu rád, když přijde průjem, to by snad znamenalo, že má tělo konečně céčka dostatek. Ráno a večer 500 mg hořčíku. Cítím se pořád celkem blbě, mám naprostou nechuť, ale ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát pro 25, 2009 6:04 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jindra píše:Už několik dní na to myslím a konečně se ptám. Skoro vše, co tu popisujete jako nutné dodávat s céčkem, skoro všechno to obsahuje Pangamin. Pokud je na doplnění uvedených dalších látek Pangamin skutečně dostačující (anebo alespoň "lepší než nic"), kolik tohohle Pangaminu, který Vy znáte, ...
Stránka 1910 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1907, 1908, 1909, 1910, 1911, 1912, 1913 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem