Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 11:59 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1911 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1908, 1909, 1910, 1911, 1912, 1913, 1914 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vředy

Předmět příspěvku: Vředy
Napsal: pát pro 25, 2009 11:51 am 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 63198

Jarmilka píše:Napište mi, prosim, dietu při onemocněni vředu na dvanácterníku. Přeji pěkné svátky. Jarmila Uvedená nemoc je z překyselení a jde pouze o to ho srovnat. Tyto stránky vlastně o ničem jiném ani nejsou a pokud alespoň z větší části dodržíte to, co zde popisuji, tak je prakticky nemožné, ž ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: čtv pro 24, 2009 12:50 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Jindra píše:Toto je velmi zajímavé a věřím, že to platí. Se značnou nelibostí přiznávám, že se asi jedná i o moji osobu. Ano ano, proč to nepřiznat. Neumím to správně vyjádřit... mám dojem, že jsem ten pasivní pacient, který "pouze strpí jakoukoliv léčbu od lékaře", jak píšete. Rád bych se zeptal, j ...

Napsal: čtv pro 24, 2009 11:14 am 

Xion píše:I ja mam pocit, ze ide o pomocku, ktora je ucinna az ked su doriesene ine veci (hlavne psychika, emocie), no ide o dost ucinnu vec, u takych stavov ako rakovina nieje rozumne zbytocne vyckavat a radsej pouzit co najviac ucinnych veci. Odkyselovat, Budwigovej dieta, vysoke davky vitaminu C, ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv pro 24, 2009 10:56 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jindra píše:Jardo děkuji Vám. Dnes ráno je mi líp, to jsem šťastnej, ale rozhodně nemíním situaci podcenit, jak při první chřipce před 4 dny. Včera jsem tedy měl půst jen o vodě a MMS. Sedmdesáti kapek jsem nedosáhl, bral jsem po třičtvrtě hodině 6 kapek a večer, to jsem měl nabráno celkem 40 kapek, ...

Napsal: stř pro 23, 2009 8:20 pm 

Jindra píše:Tato konverzace proběhla teď od neděle do úterý (20-22/12). V neděli jsem dal urinový půst s MMS, v pondělí již MMS ne a byly megadávky vitamínů (pondělí a úterý 8 g C během celého dne). V neděli i pondělí mi bylo moc bídně, ale včera jsem se cítil velmi dobře, už jsem tedy normálně zahá ...

Napsal: stř pro 23, 2009 2:18 pm 

Xion píše:A co tak zivocisne uhlie s trochou rozvarenej bielej ryze? Ci zbytocne tu ryzu? To určitě není problém, bílá rýže staví i tak jak je jenom samotná, ale pokud při tom i zvracíte, tak to moc vhodné není, značně to zvedá žaludeční šťávy a dráždí celý trávící systém. V takovém případě pouze vo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ananas, papaja

Předmět příspěvku: Ananas, papaja
Napsal: stř pro 23, 2009 2:10 pm 

Odpovědi: 63
Zobrazení: 108337

Mat píše:To som prekvapený. Ja som ho skutočne hladal a nenašiel. Zrejme budem hladat iba v zel/ovoci. Nemožem si pomoct, ale mám dojem, že sem(BA) vozia odpad, čo inde nechcú a tupý národ to kúpi. Tu je skuočne mnohokrát zohnat úplne bežné veci v zodpovedajúcej kvalite. Najmarkantnejšie to bolo zre ...

Napsal: stř pro 23, 2009 2:04 pm 

dz.el píše:Dobrý den, zajímalo by mne jaký máte názor na léčení rakoviny pomocí lněného oleje, uvedené na těchto stránkách. Petr http://www.mwm.cz/CD/c97.htm http://www.budwigvideos.com/categories/20071009_5 Je to pouze jedna z mnoha možností, jak pomoci svému tělu rozpustit a odstranit skladiště to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř pro 23, 2009 1:14 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Jasně. Tady je další typ. Který by vám mohl udělat radost. http://www.lekarna.cz/irigator-setrny-v ... ba-2litry/ . Trysky jsou stejné jako u toho co mi přišel. Ta menší tryska by tedy mohla stačit. To máte pravdu, je to velice zdařilé provedení a za slušnou cenu, ta menší tryska je do ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř pro 23, 2009 11:27 am 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky. Irigátor už přišel. V krabici byli dva nástavce, kratší (asi 10 cm) a delší trochu širší a s trochu jiným vyústěním. Který je lepší použít? Ty koncovky mají spoustu různých tvarů a podle takto stručného popisu to opravdu neodhadnu. Já používám běžnou pryžovou hadičku na stáčení v ...

Napsal: stř pro 23, 2009 11:21 am 

Mat píše:Tak ma napadlo, že teraz ,počas tej svitočnej večer resp. po konzumácii masa si doprajem, čerstvý ananás. Čím ho však nahradit počas nejakej rodinnej oslavy počas roka? Papaju nie je vždy dostat a čerstvý ananás je iba teraz. použit ten konzervovaný(bio, bez cukru a iných aditív) asi nebude ...

Napsal: stř pro 23, 2009 11:09 am 

Mat píše:Bola to fakt sila. Príšerná hnačka. V momente, ked som niečo zjedol, tak to zo mna vyšlo cca po 2min. Zo zúfalstva som do seba nacpal sušienky z listového cesta. Babka mi tvrdila, že to zastaví. Teraz nad tým krútim hlavou. Nuž mozok mi v tej chvíli nefungoval. Už to ustalo. Dal som si s tý ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: stř pro 23, 2009 10:40 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

Mat píše:To je zaujímavé, čo všetko človek v sebe má. Toto odčervenie som ešte nikdy neabsolvoval, ale chystám sa na to. MMs som asi niečo zlikvidoval, teraz si mám dat teda pauzu a po novom roku si nechat predpísat najprv Vermox a potom Zentel? Ďakujem Ano lze to takto udělat z preventivních důvodů ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: stř pro 23, 2009 8:55 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

Xion píše:Doporucujete ten Vermox aj preventivne, nejde o nejaky tazky chemicky sajrajt? Pocul som nazor, ze tie najmensie parazity su sucastou vacsich, a aj ked ich v tele vyhubi nieco ako MMS, tak sa namnozia naspat z tych vacsich, tak ma napadlo, ci nieje rozumne zacat u tych najvacsich parazitov ...

Napsal: úte pro 22, 2009 10:37 pm 

Jindra píše:A Jardo prosím Vás, u toho ananasu, když se zkombinuje s česnekem, nebude nějak "pálivý" česnek ničit či jinak negativně ovlivňovat ten blahodárný příliv enzymů z ananasu? Děkuji. To klidně vyzkoušejte, není s tím nejmenší problém, naopak se ty látky výborně doplňují ve svých léčebných ú ...
Stránka 1911 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1908, 1909, 1910, 1911, 1912, 1913, 1914 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem