Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pon zář 28, 2026 12:56 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1912 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1909, 1910, 1911, 1912, 1913, 1914, 1915 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon pro 21, 2009 9:31 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Asi tak. Tá kombinácia cibula/mrkva to robím bežne, jablko som vyskúšal a nič moc teda. Ale účinok to malo. Dnes som do seba vrazil 26 kvapiek. Na lačno. Najprv10, po 30min 8, po ´dalších 30min 8. Predtým som spravil urino/klystýr. Nedialo sa nič. Nemal som pocit diskomfortu. Približne 45mi ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tekutiny vnitřně a zvenčí.

Předmět příspěvku: Tekutiny vnitřně a zvenčí.
Napsal: pon pro 21, 2009 9:14 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 110588

Denny píše:Myslím, že pro všechny, kteří si chtějí tento ,,aparát,, zakoupit je dobré dodat,- neblbněte a nevyhazujte tisíce za tyto výrobky. Naprosto stejné, ale v cenách kolem 500,-Kč dostanete v každém větším nákupním středisku Teda Denny musím říci, že jsi mě touto informací docela dostal a jsem ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pon pro 21, 2009 4:45 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

gonzales01 píše:díky za rady Jardo, chtěl bych zkusit dělat na dvouhřídelovém odšťavňovači kakao podle Vašeho receptu ze slunečnicového semínka, máku, sezamu, dýňového semínka a jáhel. Namočená semínka jdou lisovat bez problémů, dáváte do Angelu i ty přez noc namočené jáhly? Namočení jáhly nezměkčí, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon pro 21, 2009 4:31 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Ten vitamin B tam byl pro současné braní hořčíku a jeho lepší vstřebatelnost a účinky. Bylo by lepší koupit rovnou vitamin B6? A ještě pro klystýr stačí vodu převařit v rychlovarné konvici nebo ji vařit déle? A citron stači koupit bežně v obchodě nebo je nutná BIO kvalita? Pozdě ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: pon pro 21, 2009 4:23 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

haddock píše:vcera jsem provedl prvni klystyr a dnesni ranni stolice (prvni po klystyru) byla pomerne pevna (valecky), okrove barvy a prakticky bez zapachu. a nebylo ji moc. po 2 predesle dny byla stolice podobne konzistence, ale hodne tmava (mozna stavou z cervene repy, kterou piju) a kazdopadne vi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon pro 21, 2009 1:16 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Jasně. Irigátor je už na poště. Později bych vám napsal jak fungoval. Jinak ohledně toho horčíku bych si pak objednal co bylo doporučeno. Zatím tak kolem 11 hodiny dopoledne po svačině tento prostředek ( 2 tablety) http://www.ok-obchod.cz/walmark-horcik- ... -dp-70016/ a hned potom ten ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon pro 21, 2009 7:28 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jindra píše:Tak mám "parádní" průjem. Zhruba v intervalu po dvou hodinách se opakovaně probouzím a ženu na toaletu s průjmem, valí toho ze mne celkem dost. Taky pocit na zvracení, ale ten je zcela zvládnutelný, zvracet nejspíš nebudu. Průjem je ale značný a tak bych měl asi hodně pít, aby nehrozila ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: ned pro 20, 2009 9:56 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Araila píše:Vím, Jardo, že máte Angel juicer, a proto se Vás chci zeptat, jestli tento odšťavňovač umí také odšťavňovat třeba lněná semena - tj. vylisovat z nich olej? Děkuji To jsem nezkoušel, ale domnívám se, že nikoliv, na to jsou potřeba asi lisy daleko silnější. Mám vyzkoušené, že to vylisuje l ...

Napsal: ned pro 20, 2009 9:00 pm 

Mat píše:Je to smutné. Rozhodol som sa jest počas tejto nádchy len ovocie, nejaké orechy(mandle,lieskovce,) ovocné štavy samozreje. Dnes som napr dostal chut na sušené ovocie a počas dna som ho skonzumoval asi 200g(hrozienka), mrkva,jablková štava, ešte si plánujem dat nejaké 2-3 jablká a to je všet ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned pro 20, 2009 8:49 pm 

Jindra píše:Pavle jestli třídenní půst pomůže, jdu do něj, to by neměl být problém. Teď momentálně mám pocity, že bych si nejradši přál umřít. Je mi dost mizerně. Ananas jsem vůbec neměl, protože bych asi nastartoval pěkný hlad. Jednodušší je nejíst vůbec. Začínám na tom být bídně s psychikou, můj s ...

Napsal: ned pro 20, 2009 8:27 pm 

Jindra píše:Po telefonické konzultaci s Jaroslavem jsem provedl: - výplach žaludku a klystýr - najel jsem na půst o urině a vodě - vitamín C žádný neberu - a to hlavní, MMS. Jaroslave doporučil jste 2 kapky, za hodinu 4 kapky a za další hodinu 6 kapek, dále již nestupňovat, tj. každou hodinu 6 kapek ...

Napsal: ned pro 20, 2009 7:49 pm 

Xion píše:Co vlastne ovplyvnuje pomer mliecny vyrobok:lanovy olej? Je rozdiel prijat rovnake mnozstvo oleja , ale v roznom pomere? Je v pohode zjest sirnu patlaninu v ovocnom salate s ananasom a papajou? Tak ma napadlo, ze tieto dva druhy ovocia stiepia bielkoviny, ci to nemoze nejak narusit vazbu v ...

Napsal: ned pro 20, 2009 10:24 am 

Mat píše:Túto techniku poznám. To aké vlastnosti má urina vie žalostne málo ludí. Ja osobne to beriem tak, že tieto techniky existujú tisícky rokov a fungujú perfektne a medicínsky progres je tu posledných, neviem 100 rokov a funguje na h....o. Ked nad tým uvažujem, tak to vlastne ani progres nie je ...

Napsal: sob pro 19, 2009 10:42 pm 

Mat píše:Rozumiem. Presne takto, som to robil predtým. Dnes ráno som spravil pokus a dal som si 5kvapiek na lačno, po pol hodine dalších 5kvapiek. Dokopy teda 10 v priebehu hodiny. Cca po hodine som sa najedol. Skúsim zajtra este navýšit. Urino výplach vyskúšam. Len neviem ako to presne zrealizujem, ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: sob pro 19, 2009 7:22 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Host píše:OK, zkusím zapomenout na pointu pohádky "Sůl nad zlato" a příště namíchat něco méně slaného. Když jsem pil další škopky, až už byl sifon nahozený, tak mi ta slanost problém nedělala - ikdyž nijak zvlášť jsem si to neužíval Chce to holt praxi, ale aspoň jsem si vymetl žaludek. Snad se tyto ...
Stránka 1912 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1909, 1910, 1911, 1912, 1913, 1914, 1915 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem