Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 11:01 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1916 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1913, 1914, 1915, 1916, 1917, 1918, 1919 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: pát pro 11, 2009 8:15 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:A tedy po SP pouzivate jen ten Lepicol a uz nic jineho??? Nechybi pak strevu Bifido a Strepto-bacili=no ty dalsi kultury krom Lactobacilu??? A jak a kolik? Mohu se zeptat, zda davate nerafinovanou sul nebo co- do kysaneho zeli? A vyrabite ho utlacenim do sklenice a nechanim pod zasroubov ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pát pro 11, 2009 7:53 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

jahoda píše:ZDRAVI NEZAVADNY IRIGATOR-KLYSTYR? ERILENS rezavi+ je zPVC=zavadny! Dobry den, rada bych zjistila, JAKY IRIGATOR_KLYSTYR na trhu (popripade, kde se da sehnat v kamennem obchode v Praze?) NEREZAVI a je z nejakeho NEZAVADNEHO ECO-MATERIALU- tedy ne z PVC??? Sama mam uz druhou nevalnou zkus ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vitariánství jako celoživotní filozofie

Napsal: pát pro 11, 2009 6:37 pm 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 189606

princess píše:Dobre teda, pokúsim sa. Prečítala som si denný jedálniček. Takže môžem kombinovať ovocie a zeleninu. Pred jedlami je dobré piť zeleninové šťavy? dám sa na to po novom roku, dovtedy naštudujem ešte potrebné info. Ďakujem veľmi pekne. Netuším, co jste kde četla, ale kombinovat ovoce a ze ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: pát pro 11, 2009 11:54 am 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

Jindra píše:To je pro mne novinka. Měl jsem za to, že melasa je jen sladidlo, taková ta "prázdná energie", ale ono to tak není? Cukr se rafinuje - melasa rafinovaná, škodlivá není? A Vy tedy Jardo melasu nějak pravidelně užíváte? Pokud ano, tak "2 čajové lžičky denně, zapít vodou", jak jsem teď kdes ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát pro 11, 2009 9:08 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Xion píše:Tak trochu som poexperimentoval s obmenami, skusal som urobit patlaninu s bryndze, kozieho jogurtu a posledne aj s tvarohu. Prave ta mixaz s tvarohu zanechala vo mne otaznik. Totiz, islo to pomerne pomaly, hrudky zmizli asi po 3 minutach mixovania na rucnom 300W mixeri, potom sa to konecne ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: čtv pro 10, 2009 9:41 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

haddock píše:problemy s defekaci opravdu nepocituji. je pravda, ze jsem zvykl mit stolici 2x denne, nyni (cca 2 mesice co se ekzem vyrazne zhorsuje) pouze 1x za den. jaka by vlastne mela byt konzistence stolice? v mem pripade je temer vzdy kasovita. kazdopadne uvazuji o provedeni sankapraksalany a p ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Anální fissura akutní fáze

Předmět příspěvku: Anální fissura akutní fáze
Napsal: čtv pro 10, 2009 9:25 pm 

Odpovědi: 51
Zobrazení: 124123

Danniah píše:Zdravim vsechny a hlavne Jardu, tak jsem opet zavitala na Vase stranky. Diky moc za rady, snazim se jich drzet. Pockala jsem nejaky cas, abych pozorovala, co se zmeni. Uz dlouhy cas se snazim zivit co nejzdraveji, brousim nejcasteji okolo zdrave vyzivy, ale jak jsem minule psala, cokola ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: čtv pro 10, 2009 9:04 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Mat píše:Mám známu, ktorá má zúžené a zároven rozšírené(divertikuly myslím) hrubé črevo a má zároven problém s konečným vypudením stolice(to je jej záver podla subjektívnych pocitov). Defekáciu má sice pravidelnú, ale nemá pocit komfortu. Je cca 2mesiace po porode. Ja som jej poradil klystýry urinou ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv pro 10, 2009 8:52 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Sybilla píše:Soli sa už druhý rok statočne vyhýbam a nesolím prakticky vôbec, okrem misa a morských rias. Chcela by som vedieť aké asi množstvo tej himalájskej soli možno skonzumovať ako dennú dávku bez ujmy na zdraví. Používam ju, ale málo, šetrím s ňou ako so šafránom. Tady jde o to, jak ji použij ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Datle

Předmět příspěvku: Datle
Napsal: čtv pro 10, 2009 7:44 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 44056

Mikeš píše:Dobrý den,chtěl bych se Vás zeptat, zda je vhodné konzumovat častěji datle.Snažím se jíst viceméně vitariánsky,největší problém je zbavení se chutí na pečivo.Proto se jej snažím kompenzovat datlema, četl jsem,myslím,že to psal p.Walker,že datle je možné používat jako náhradu chleba,dokonc ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv pro 10, 2009 7:34 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mat píše:To je zujímavé. Ja osobne vobec nesolím, požívam iba Himaljsku sol. Ale aby som bol objektívny, tak kyslá kapusta(z trhu), ktorú zatilal jedávam(experimentujem s vlastnou výrobou), sol obsahuje. Je tá konzumácia kupovanej kapusty vobec vhodná? Pijem tú "solanku" z himalajskej soli, jem pick ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vitariánství jako celoživotní filozofie

Napsal: čtv pro 10, 2009 7:28 pm 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 189606

princess píše:Ďakujem veľmi pekne za rady. Už dlho nie som spokojná so svojími stravovacími návykmi a pozitívne myslenie ma núti zmeniť tento spôsob. Milujem zeleninu a ovocie a orechy , prežila by som na takejto strave. Čítala som knihu od Walkera - omládnete a on tam opisuje takýto spôsob jedenia. ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: čtv pro 10, 2009 7:20 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

Jindra píše:Zvýšený tlak, vysoký cholesterol... tak jsem tu dobře, taky se tu optám. Jde o otce. Je mu 67 let a s jeho zdravím to vcelku ujde. Dlouholetý kuřák, klasická vařená strava, pohybu spíše málo, trvale prášky na zvýšený tlak; aspoň že alkoholu vcelku neholduje, to je plus. Nějak před měsíce ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: čtv pro 10, 2009 9:34 am 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

Petra píše:S tou stravou mi to bylo jasné, jen jsem se chtěla ujistit, jestli vitastrava se slučuje s tou cukrovkou? Prosím Vás a to ovoce a ovocné šťávy? Jedna známá diabetička mi právě říkala, že ovoce nesmí kvůli cukru. Zatím to bude vše. Děkuji za vyčerpávající odpovědi. To budete muset vyzkouše ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv pro 10, 2009 9:22 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

ditac píše:Toz ja taky ztracim optimismus.Pripada mi,ze cim vic ctu,tim mene toho vim (uvedomuji si,ze jste zminoval v uvodu zamotanou hlavu,ale tolik jsem necekala).Jsem mimo CR a narocnost povolani mi umoznuje brat MMS jen na noc,jsem uz 2 tydny na 7 kapkach (plnou kuru chystam az na breznovou dov ...
Stránka 1916 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1913, 1914, 1915, 1916, 1917, 1918, 1919 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem