Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 11:00 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1917 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1914, 1915, 1916, 1917, 1918, 1919, 1920 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Jak podomacku vyrobit 100% PRIRODNI SAMPON-vite nekdo?

Napsal: čtv pro 10, 2009 8:40 am 

Odpovědi: 53
Zobrazení: 82251

Araila píše:Já beru vztah dvou lidí dost vážně. Zejména pokud se stvrzuje manželstvím. Problém je v tom, že pokud by mi muž něco podobného dělal (byť, jak vy říkáte, "kvůli mně"), nemohla bych mu důvěřovat a necítila bych se s ním bezpečně. Jinak je samozřejmě život občas opravdu legrace a nelze si ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv pro 10, 2009 12:26 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jindra píše:Tady je článek, ze kterého mi běhá mráz po zádech. Minerály, vitamíny... To je hlavní důvod, proč považuji sůl za bílý jed a nikomu ji nedoporučuji konzumovat. Jiná věc je konzumace himálajské soli, která je naopak velice zdravá, obsahuje na rozdíl od běžné kopané soli 84 minerálů a na s ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Jak podomacku vyrobit 100% PRIRODNI SAMPON-vite nekdo?

Napsal: čtv pro 10, 2009 12:17 am 

Araila píše:To asi záleží na tom, o jako ženu jde, s jakou povahou. Mně kdyby toto můj muž dělal, tak mu asi zdvořile poděkuji za dosavadní soužití....a nechám mu propříště volné pole působnosti ve smyslu oplácávání a nepokrytému obdivu vůdči okolním dámám už jen jako rozvedenému..... Vlastně bych s ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: stř pro 09, 2009 9:04 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

haddock píše:dobry den. mam mozna podobny problem jako autor prvniho prispevku v tomto vlakne. s ekzemem mam problemy cely zivot, jiz pred 5ti lety jsem odmitl pouzivani kortikoidnich masti, nicmene zivotospravu jsem mel spatnou a castecne mam porad. priblizne zacatkem letosniho listopadu se mne ekz ...

Napsal: stř pro 09, 2009 8:49 pm 

Araila píše:Chápu a máte jistě pravdu. Ostatně holohlavé muže předchází pověst značně potentní výkonnosti (vlivem vyšší hladiny testosteronu). Odtud zřejmě jejich značná atraktivita pro velkou část ženského pokolení.... Další věcí jistě je osobní vkus, který můžeme mít každý jiný. Chápu i případné v ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř pro 09, 2009 8:39 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

musafir píše:Dobry den,mel bych dotaz ohledne uzivani vitaminovych pripravku.Uzivam vitaminC(celkem 2g denne),zinek(50mg denne),horcik(150mg denne).Tablety uzivam dohromady ve dvou etapach vzdy na lacno rano a potom vecer.Horcik pouze jednou a to rano.Je to tak v poradku?Nemuze se ta kombinace a jes ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pyroza-pálení žáhy

Předmět příspěvku: Pyroza-pálení žáhy
Napsal: stř pro 09, 2009 8:14 pm 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 113200

Mat píše:Možem dávat súčasne aj vit. C. Myslím konkrétne, ked si zapijem horčík a po pol hodine tablety C - ka. Je to možné? Ďakujem Při hladovce to není vhodné, ale jinak to není problém.

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: stř pro 09, 2009 8:00 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

Petra píše:Dobré ráno Jardo, děkuji za rychlou odpověď, jen bych si potřebovala ujasnit pár věcí. Píšete srovnat PH podle tabulky, kterou jste nám dal. Nevím o jakou tabulku se jedná, myslel jste ukazatele na Triphanu? Dále co se týče léků, předpokládám, že nemyslíte je hned vysadit, bez nich by to ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Vysoký tlak, cholesterol a deprese

Předmět příspěvku: Vysoký tlak, cholesterol a deprese
Napsal: úte pro 08, 2009 8:18 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 231080

Petra píše:Dobrý den pane Jardo, obracím se na Vás s prosbou o radu. Mému otci je 60 let. Od 40 let je v invalidním důchodu, kdy byl vyvezen ze šachty s podezřením na infarkt, ten se neprokázal, ale od té doby trpí můj otec těžkými depresemi. Dvacet let sedí v křesle nebo leží, tzn. žádný pohyb a je ...

Napsal: úte pro 08, 2009 7:55 pm 

Araila píše:Hmmmm....to je slovo do pranice.... Mne tedy bujná kštice u muže velmi přitahuje..... To máte těžké, někdo je na holky, jiný na vdolky a není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Nicméně na holé hlavě je velice příjemná ta snadná údržba, což mohu dobře posoudit, protože v mlá ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte pro 08, 2009 7:39 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Jana píše:Mohu se zeptat, proč tedy vy pijete jen samotnou mrkvovou šťávu? Jana Mrkvová šťáva je nejdostupnější, nejlevnější, nejchutnější a nejkomplexnější zdroj, většiny tělu potřebných látek, který znám. Piji samozřejmě i jiné šťávy, ale tato jednoznačně vítězí. Navíc hlavně v zimních měsících je ...

Napsal: úte pro 08, 2009 7:32 pm 

Mat píše:To by mohlo pomoct. Len dufam, že to vydržím s nervami(ked som hladný som zbačne nervózny a nepríjemný). To korenie som skúsil, kešu nemám momentálne. Už, to ustalo. Snád je to tým. Pomcou MMS si bežne vyplachujem ústa, ale teraz mám torchu obavy, pretože mám dva zuby v štádiu doliečovania ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte pro 08, 2009 12:17 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Jasně. Takže vejce z obchodu na pití nebrat? Ten česnek kolik a kdy konzumovat? A ten mák, má cenu kupovat mletý vakuovaně balený? Vejce tady dost popisuji na různých místech a nejstarší, co používám, mají tři dny od snesení. Česnek se dá přidávat prakticky do všeho dokonce i do ovoce, ...

Napsal: úte pro 08, 2009 12:06 pm 

Mat píše:Vrazil som tam ten horčík, ale záha a žlčník ma páli a bolí stále. okre toho ma bolí tá rana po tom zube. Tá bolest je príšerná, súčasne to vystreluje do časti hrdla,ucha,oka a polovice hlavy. Dal som si Ibalgin 400, ale nič moc, takmer žiadna úlava. Existuje niečo prírodné proti bolesti. J ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon pro 07, 2009 5:37 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Fanda123 píše:Dobry den Jardo, popisujete ze jste pouzil osmotickou vodu na redeni kyseliny citronove. Jak je toto nutne, a kde bych ji mohl zakoupit? Jaky je rozdil naredit prasek kys. citronove destilovanou nebo normalni vodou z kohoutku?? Dekuji Vam. Nutné to není a zakoupit se dá zde http://film ...
Stránka 1917 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1914, 1915, 1916, 1917, 1918, 1919, 1920 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem