Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 10:21 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1918 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1915, 1916, 1917, 1918, 1919, 1920, 1921 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon pro 07, 2009 4:55 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Veronika píše:Dobry den, ale pisete prece, ze uz 26 let nejite NIC z mleka atd.. a ted tu ctu, ze se do Sirne patlaniny dava TVAROH. To teda nechapu... Veronika Pročtěte to ještě jednou a zjistíte, že zde již o mléčný produkt rozhodně nejde. Sirné proteiny tvarohu chemicky reagují s látkami z lněnéh ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pyroza-pálení žáhy

Předmět příspěvku: Pyroza-pálení žáhy
Napsal: pon pro 07, 2009 4:45 pm 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 113200

Mat píše:Dnes ráno ma príšerne pálila záha+ bolel žalúdok+žlčník. Myslím, že by to mohlo byt spojené s extrakciou zubu múdrosti, ktorú som dnes absolvoval. Bol som v strašnom strese, pretože mám extrémne negatívne skúsenosti z minulosti. Počas toho zákroku sa ten žlčník značne prejavil a ked som dor ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Brambory

Předmět příspěvku: Brambory
Napsal: pon pro 07, 2009 4:39 pm 

Odpovědi: 74
Zobrazení: 125209

Veronika píše:Dobry den Jardo, jiz chapu, ze varit brambory je zvrhlost, dokonce je budu pojidat neloupane:) Diky moc. Prosim Vas, jak byste se dival na to, kdybych si ty brambory cas od casu opekla v troube na plechy ( nakrajene na kolecka)? Je to moc nezdrave? Dekuji. Veronika Na sucho pečené bram ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon pro 07, 2009 4:32 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Aleš píše:Zajímal by mne ještě váš názor na sojové maso a na kávu. Kávu samozřejmě upravenou uvařením a zmrazením. Děkuji Sója je specielně pro muže špatná ve všech podobách, pročtěte si toto, http://www.prokaji.estranky.cz/stranka/ ... ase-zdravi , nebo toto, http://www.novinky.cz/zena/145728-soja- ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: pon pro 07, 2009 4:20 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Veronika píše:Dobry den, nevim, jestli bude mozne , abyste mi odpovedel, kazdopadne to zkusim. Posledni mesice se mi stava, ze jinak velice zdrave vlasy , zejmena ty na vrcholku hlavy jako by tak krepati.. odstavaji atd.. Nevite, prosim, co proti tomu muzu jist? Pouzivam pouze prirodni kosmetiku Alv ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon pro 07, 2009 4:07 pm 

Xion píše:Tak ma napadlo, ci je patlaninu nutne mixovat spolu so semienkami, alebo sa tam daju primiesat az potom neskor. Ked patlaninu uskladnim v ladnicke na 1 den, uz tak dobre nechuti, tak ma napadlo, ze by som si tie semienka namlel cerstve a potom ich do patlaniny zamiesal. Alebo sa to musi mi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon pro 07, 2009 1:51 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky. Ten mák mletý? A kolik zhruba denně? A doporučil byste po cvičení pití syrových vajec. A pokud ano tak kolik (29 let, 85 kg, 185 cm)? Ano čerstvě jemně umletý, většinou stačí 1-2 polévkové lžíce denně, ale můžete i více, pokud vás to nebude překyselovat, myšleno pH moče. Pití syr ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vitariánství jako celoživotní filozofie

Napsal: ned pro 06, 2009 7:45 pm 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 189606

princess píše:Ahojte, volám sa Katarína a som tu nová. Veľmi sa zaujímam o zdravý spôsob života, len v praxi mi to ešte dobre nejde. Momentálne sa zaujímam o vitarianstvo. Takže podstatou je jesť surovú stravu, ale len ovocie, zeleninu, orechy to je všetko? Nijaká ryža, cestoviny, zemiaky, mlieko??, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pickles

Předmět příspěvku: Pickles
Napsal: ned pro 06, 2009 7:25 pm 

Odpovědi: 45
Zobrazení: 69917

Mat píše:Možné to je. Tou solou to asi nie je, tom som už vyskúšal. Soli sa úplne vyhýbam(okrem himalajskej). trochu som pátral po tej kapuste a narazil som na názor, že ked sa tam pridá cukor, že je potom značne kyslá. Tá, ktorú kupujem je presne taká. Ked som sa "baby" na trhu pýtal či tam dala cu ...

Napsal: sob pro 05, 2009 9:26 pm 

Mat píše:Ja to nijako extra nepremývam, to by sa potom skutočne odstránilo to podstatné. Dnes som to po dlhej dobe opat skúsil iba vyžmýkat a opat ma pálila záha. Ono to pálenie záhy je zvláštne, pretože ma páli iba v tom momente ako to jem,resp. este pár minút po dojedení a potom to odoznie. Čo to ...

Fórum: Kurzy zdravého života   Téma: Kurzy zdravého života předpokládaný týdenní program.

Napsal: sob pro 05, 2009 8:04 pm 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 776681

Veronika píše:Dobry den, tento kurz by me take velice zajimal. Budete behem kurzu podavat jidlo dle Vaseho jidelnicku vcetne zdrave vody? Jaka bude priblizna cena? Dekuji moc. Veronika Co se týká jídla a vody mohu odpovědět ano, u té ceny se zatím zdržím nějakého vyjádření, protože objekt není zatím ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Brambory

Předmět příspěvku: Brambory
Napsal: sob pro 05, 2009 7:57 pm 

Odpovědi: 74
Zobrazení: 125209

Veronika píše:Dobry den, v procitani jedne z Vasich odpovedi jsem narazila na to, jak pisete, ze jite brambory SYROVE. Syrove brambory jsou prece jedovate. Opravdu je NIJAK neupravujete? Jen je oskrabete a jite? Dekuji, Veronika Pokud by byly syrové brambory jedovaté, tak jsem již minimálně 26 let m ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Citrónová šťáva

Předmět příspěvku: Citrónová šťáva
Napsal: sob pro 05, 2009 7:44 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 49417

Veronika píše:Dobry den, moc dekuji za Vase nazory a odpovedi. Mela bych dalsi otazku. Jiz delsi dobu pozoruji, ze memu telu dela dobre, kdyz snim cerstve citrony ci alespon platky. Po precteni vasich clanku si troufam rict, ze to je tim, ze citron je zasadity. Chtela jsem se zeptat, zda , pokud kon ...

Napsal: sob pro 05, 2009 3:31 pm 

Mat píše:Dnes mi matka povedala, že vraj tú kyslú kapustu umývam zle. Vraj sa má prepláchnut v teplej vode. Ja ju preplachujem vždy v studenej, potom vyžmýkam a dám do šalátu alebo zjem samotnú alebo v kombinácii s pickles. Zvláštne,že si to všimla až teraz(aspon ma už nesleduje tak precízne ako pre ...

Napsal: sob pro 05, 2009 2:25 pm 

Xion píše:Jarda, myslite, ze je problem male mnozstvo (to znamena, nie celu dennu davku) sirnej patlanice zjest s ovocim? Napriklad s bananom, alebo jablckom... narusi to proces travenia ovocia? Myslim mnozstvo tak 20-30ml zmesy (3 pol. lyzice). Predsa, ked clovek je cely den ovocie... Já to takto d ...
Stránka 1918 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1915, 1916, 1917, 1918, 1919, 1920, 1921 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem