Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 10:20 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1919 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1916, 1917, 1918, 1919, 1920, 1921, 1922 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob pro 05, 2009 2:20 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mat píše:Neviem čím to je, ale už sa mi viackrát stalo že ked som namočil quinou konkrétne, čiastočne naklíčila a to sa máčala zatial iba 10h. Večer som ju iba zalial vodou a dal do chladničky. Zvykol som to zjest v takomto čiastočne naklíčenom stave. Nie je to nejako zdravotne závadné alebo? nebolo ...

Napsal: sob pro 05, 2009 2:09 pm 

Jindra píše:Už už jsem chtěl koupit 1000 mg se šípky, ale Vy kupujete kyselinu askorbovou, tak to ji objednám taky, dostanu víc muziky za míň peněz, jen ale nevím, je to tedy vhodný ekvivalent? No jo, ale teď jsem našel, že Pangaminu je hodně druhů; který si kupujete Jardo Vy? Díky! V předchozí odpo ...

Napsal: sob pro 05, 2009 1:56 pm 

Jindra píše:Mám otázku, prosím, platí tady poměr, že příjem 1 gramu kyseliny askorbové je roven příjmu 1 gramu vitamínu C ?? Pokud nikoli, jak je to tedy? Díky díky. Oni to mají blbě uvedené na tom sáčku, mám od nich i bezpečnostní list a je to skutečně vitamín C, kyselina L-askorbová. Dávkování je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pát pro 04, 2009 10:10 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Jindra píše:Že to s mlýnkem na mák moc nešlo mne překvapuje, já naopak ani nic jiného nezkoušel, s mlýnkem na mák mi to jde bezvadně a skvěle rychle. Je určitě možné, že oba máme hodně rozdílné mlýnky. Zpočátku jsem si trochu pohrával s jemností mletí (na mém mlýnku se reguluje utahováním matice, kt ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Cysty v tele

Předmět příspěvku: Cysty v tele
Napsal: pát pro 04, 2009 9:52 pm 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 384753

musafir píše:Tak lněný olej už letí do smetí....Celkem mě to mrzí,ale zřejmě si ho budu moci sehnat až budu doma v česku a čerstvý.Mám totiž v podstatě celý povrch těla tak suchý až se děsím.Ale přišlo to až ted na podzim.Tak jsem chtěl vyrábět pro tento účel "patlanici",abych se vnitřně promazal. C ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Cysty v tele

Předmět příspěvku: Cysty v tele
Napsal: pát pro 04, 2009 7:51 pm 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 384753

musafir píše:Zdravim Vas Jardo,mel bych otazku ohledne cyst v tele.Pred nekolika lety mi lekar objevil pri ultrazvuku cystu v ledvine.Nijak se nad tim nepozastavoval.Nejspis mu to pripadlo normalni.Ale mam z toho stale divny pocit...Jak a proc vlastne takove cysty vznikaji a jak docilit jejich "zmiz ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pickles

Předmět příspěvku: Pickles
Napsal: pát pro 04, 2009 7:23 pm 

Odpovědi: 45
Zobrazení: 69917

Mat píše:Vadí ak po zjedení pickles+kyslej kapusty má stolica polohnačkovú konzistenciu? Misu však nešpiní. Tej zeleniny jem realatívne dost+čerstvá zelenina,orechy. Ďakujem To už dobře není, měla by být formovaná, případně jako velice hustá a hrubá bramborová kaše. Zařaďte do stravy něco, co staví, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pát pro 04, 2009 7:18 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

gonzales01 píše:Na čem se to lněné semínko nejlíp umele? Mlýnek na kavu nemám, zkoušel jsem klasický mlynek na mák, ale moc dobře to nešlo, je nějaký lepší způsob, nebo je to rukama? Dá se takto rozemleté semínko skladovat delší dobu v mrazničcce stejně jako např. rozemletý mák nebo sezam? V mixéru, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Dr. Graham

Předmět příspěvku: Dr. Graham
Napsal: pát pro 04, 2009 6:57 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 8232

spetr píše:Trochu mě překvapil názor dr.Grahama, který příliš nedoporučuje ovocné a zeleninové šťávy a zastává názor, že ovoce a zeleninu je lepší přijímat celistvou. Doktoři doporučují různé potraviny, které nemají se zdravou výživou nic společného, asi to bude tím, že za celou dobu studia se strav ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pát pro 04, 2009 6:47 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Jasně. Vapník jsem doplňoval např 100g mandlí se slupkou denně. Měl jste na mysli tento prostředek? http://medicina-online.cz/magnesii-lact ... p1577.html V mandlích je především hořčík, vápník sice také, ale vhodnější zdroj vápníku je mák, nebo sezam. V tom, co jsem vám poslal, je mag ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Alkohol

Předmět příspěvku: Alkohol
Napsal: pát pro 04, 2009 5:07 pm 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 93379

Veronika píše:Dobry den, mohl byste prosim rozvest , zda existuje nejaky alkoholicky napoj, jenz je vhodne pozivat? -Pivo ? popripade nealkoholicke -Cervene vino? V jakem mnozstvi? Dekuju.Veronika Jistě, jde o červené, jednodruhové, suché archivní víno a užívá se metodou, co kdo snese. Vhodnější je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Surove vajicka - syrová vejce

Předmět příspěvku: Surove vajicka - syrová vejce
Napsal: pát pro 04, 2009 4:54 pm 

Odpovědi: 53
Zobrazení: 89476

Veronika píše:Dobry den, cetla jsem , ze doporucujete SYROVA vejce. Jakym zpusobem je jite? Neni to nebezpecne? Jedna se o vejce z normalniho obchodu? Vajicko na mekko ci na tvrdo je spatne? Myslite vejci normalni slepicci vejce, ci jina? Diky moc. Veronika Na většinu vašich dotazů v tomto vláknu př ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: pát pro 04, 2009 4:33 pm 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

Veronika píše:Dobry den, procitala jsem Vase odpovedi a rikal jste, ze nedoporucujete piti caju. Chtela jsem se zeptat, proc. Povazujete za nezdrave pit ca 2litry zeleneho caje denne, pripadne koprivoveho ci ovocneho? Zeleny caj ma prece pusobit zasadotvorne. Koprivovy caj ma cistit organismus. Deku ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát pro 04, 2009 9:27 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jindra píše:Ó jé, tož to jsem tedy nečekal. Tak to mne pomalu opouští optimismus, kterým mne naplnil tento Váš článek (nazvaný Minerály, vitamíny a enzymy). Část ovozelu mám sice ze zahrádky, takže tam vím, že je to bez chemie (krom té, která naprší ), ale naprostou většinu nakupuji a u nakupovaného ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv pro 03, 2009 9:14 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jindra píše:Tohle vláko sleduji bedlivě, protože od příštího týdne spolu s manželkou "najíždíme" na kůru patlanicí, ale teď jsem nějak ztratil krok, tak bych si rád ujasnil. Píšete tu o poměru - např. po dvou týdnech dávku ustálit na poměru 1:3. Jejda, nějak teď nevím, to je poměr čeho k čemu? Jeden ...
Stránka 1919 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1916, 1917, 1918, 1919, 1920, 1921, 1922 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem