Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:25 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 192 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: ned úno 16, 2020 1:50 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Menma21 píše:Zdravím, ďakujem za odpoveď, rád by som aby ste mi trošku upresnili pár odpovedí, " pokud nadledvinky nedávají dost kortizolu nemáte jak rozložit tuky na cukry což je docela problém " Toto ma veľmi zaujíma, ja kedže som viac menej na keto strave tak ma zaujíma ako tento princíp funguje? ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát úno 14, 2020 8:54 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Minonka81 píše:neda sa mi postnut fotky a dostavam hlasenie: Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh. fotky nemaju viac ako 100kB, co robim zle? fotky som chcel poslat koli lepsej predstavivosti a pre motivaciu Špatně asi neděláte nic, mě to taky nejde, musím to příští týden řešit ...

Napsal: pát úno 14, 2020 8:08 pm 

Minonka81 píše:Zdravim vsetkych cisticov a cisticky, a Vas Jaro obzvlast nakolko som doposial prevazne cerpal, rozhodol som sa podelit sa s vami s mojou metodou ocisty trubiek a pecene. Akekolvek navrhy, kritiku, a resp hocico k mojmu prispevku vitam, nakolko som si neni celkom isty ci to co robim r ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát úno 14, 2020 7:59 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Igi píše:Někde se tu psalo, že křemelina nemusí být úplně vhodné užívat kvůli tomu, že to jsou mikroskopické ostré částečky. Na druhou stranu je křemelina relativně levný zdroj křemíku, který je ale nejspíše obtížné vstřebat. Napadlo mě vzít trošku křemeliny a hodit ji 3,5% kyseliny chlorovodíkové. ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: pát úno 14, 2020 7:55 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

brandebura píše:Dobře ale silymarin

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát úno 14, 2020 5:38 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:ako sa zbavit sebore-i, trapi ma najma v zime a na jar, symptom podrazdena zacervenana pokozka,ktora je tiez sucha a su tam lupiny, ak si necham strnisko. - moze mat seborea spojitost s candidou ? - momentalne som vyse mesiaca na nizkosacharidovej diete, posledne tri tyzdne uzivam takme ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: pát úno 14, 2020 5:33 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

lunalinda píše:Takže zatím máme telefonicky potvrzeno, protože všechny výsledky ještě nejsou, zvětšená nadledvinka, protilátky na nadledvinky a štítnou žlázu v krvi. Ostatní bude hotové až za dva týdny. Když jsem chtěla doporučení na endokrinologii kvůli nadledvinkám a štítné žláze, tak to nešlo, pr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: čtv úno 13, 2020 7:15 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 316485

Alopat píše:Vzhledem k tomu, že se v Lidlu objevil řepkový olej lisovaný za studena, tak jsem si ho znovu proklepl a opět si připomněl, že limit pro kyselinu erukovou je v podstatě vyčerpán konzumací 10 gramové porce kelímkové hořčice, a to nepočítám průmyslově vyráběné potraviny (např. majonézy a p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: čtv úno 13, 2020 7:08 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

brandebura píše:Dobrý den můžu jet 21 dní sylimarin v kapslích a pak 21 dní ostropestřecovou kaši, pak zase silymarin? děkuji To je přeci blbost, logicky je tam pauza kvůli přetížení jater tedy v pauze dávejte něco jiného.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: čtv úno 13, 2020 7:03 pm 

Odpovědi: 270
Zobrazení: 263819

Jednorazovy_Nick píše:K akým ostatným, ty ťulpas, keď aj rôzni študovaní VEDCI po celom svete ZISTILI, že Zem je plochá, a rozširujú tento fakt ďalej. To, že ty kvôli svojmu ZÚŽENÉMU A PYŠNÉMU ("Mňa by nikto nenapálil !!!") pohľadu na našu Zem si si to (z dôvodu MEGA EGA) doteraz nevšimol, to je už ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: stř úno 12, 2020 5:17 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Menma21 píše:Zdravím, rád by som sa spýtal na pár vecí ohladom unavy nadobličiek a celkovo chronickej unavy. Čital som tu že vraj je dobre jest furt nejake sacharidy počas dna aby hladina cukru v krvy nekolísala, vážne je to také dôležité ? Ja mam ketogennu/lowcarb stravu, takže sa pýtam je to v poh ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Budování síly.

Předmět příspěvku: Budování síly.
Napsal: stř úno 12, 2020 4:57 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 207410

bodhisutfa píše:Pane Jardo mohl byste prosím smazat tohle téma? Díky, já nevím jak. Ptal sem se na sílu a debata zde je o nábožných srágorách a citátech s debilní knihy nesmyslů. Díky. Mazat nic nejde protože pokud smažete svůj příspěvek zůstane zachovaný v citacích dalších členů tedy pokud vám duch ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: pon úno 10, 2020 9:40 pm 

Odpovědi: 270
Zobrazení: 263819

pefi píše:On to neřeší ani ten pětižilový rozvod. Při zásahu baráku bleskem potečou vším možným i nemožným vyrovnávací proudy, když se jim do cesty postaví lidské tělo, tak protečou i tím tělem. Za bouřky (a taky desítku minut před příchodem bouřky) je dobré nedržet se ničeho kovového, nebýt ve sprš ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Měď

Předmět příspěvku: Měď
Napsal: pon úno 10, 2020 7:55 pm 

Odpovědi: 233
Zobrazení: 11578495

Mojzo píše:Dobrý den, mám dotaz ohledně testů mědi. Mám podezření na Wilsonovu chorobu (dle symptomů na to z 90% odpovídám), jaké všechny krevní testy si mám prosím nechat udělat? Plánuju jít na: krevní obraz, Fe, Feritin, Transferin, CRP, ASLO, ALT, AST, GGT, CA celkový, Zn, CU, Ceruloplasmin, Bili ...

Napsal: pon úno 10, 2020 7:51 pm 

MartinaR píše:Ahoj, o víkendu jsem provedla (po 14 dnech) druhou jaterku a musím říct, že po první negativní zkušenosti se mi do toho vůbec nechtělo ale přemluvila jsem se a nelituji. Vše proběhlo tak jak mělo, žádné bolesti, žádné omdlévání, ani žádné "anomálie" na těle.Po olejogrepu jsem zalehla, ...
Stránka 192 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem