Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 10:19 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1920 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1917, 1918, 1919, 1920, 1921, 1922, 1923 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv pro 03, 2009 9:06 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jindra píše:Ohledně dotazu na vit. C jste odpovídal:...........Tak bych si rád ujasnil - toto je odpověď určená lidem, kteří se stravují "normálně", tedy pečivo, minerálky, masné a mléčné výrobky, vařená jídla apod.? Předpokládám, že pro Vás (víceméně vitariána) tato rada neplatí? Taky jím vcelku vi ...

Napsal: čtv pro 03, 2009 8:56 pm 

Jindra píše:Předpokládám, že Vaše dcera jí obdobně jako Vy, tj. celkem dost vitariánsky a pokud ano, proč ještě takhle mimo živou stravu bere vitamín C? V čerstvém ovoci a zelenině by měl být dostatek, myslel jsem si... to mne samozřejmě zajímá, protože se taky snažím vitariánsky, tak bych možná měl ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv pro 03, 2009 8:50 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Host píše:Dal by se nějak třeba procentuelně porovnat čas, kterým se dá odstranit zanesení střev po řekněme 30 letém huntování klasickou stravou v případě, že se ho rozhodnu čistit klystýry/CHT/šankou? Samozřejmě se snažím už pár měsíců být na syrové stravě a jde vidět, že ekzémy "pracují" a uvnitř ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv pro 03, 2009 8:26 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Aleš píše:Dnes poprvé jsem vyzkoušel tuto metodu. Vypil 1. hrnek a 10-15 minut nic. Pak se to pomalu rozjelo. K mému překvapení už asi po litru mnou vypuštěné vody jsem měl téměř čistou vodu. Tak to šlo až do konce. Nakonec lehké zbarvení heřmánkem a rýže v pohodě. Žádné problémy. To jsem si myslel ...

Napsal: čtv pro 03, 2009 8:19 pm 

Petra píše:Děkuji. Ještě jednu otázku. Pro čtyřleté dítě vitamín c - nebyl by vhodný nějaký jiný, který má menší tabletky kvůli polykání. Kolik mg denně by jste pro začátek doporučoval? Dá se koupit i čistá forma kyseliny L-askorbové v prášku a užívat ji rozmixovanou třeba v rajčatové, nebo mrkvové ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: čtv pro 03, 2009 8:02 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

radost píše:Dobrý den,šťávu mrkev, brambor, celer piji.Tu sodu jsem si chtěla nechat na Vánoce, kdy se určitě trochu spustím v jídle...Ale asi to tedy provedu.Jinak se mi asi v těle bouří co se dá, v úterý nastoupila dopoledne v práci migréna, zvládala jsem to pomocí tlačení na místo, co jste ukázal ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Čištění hub, ovoce a zeleniny

Předmět příspěvku: Čištění hub, ovoce a zeleniny
Napsal: čtv pro 03, 2009 7:25 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 21529

gonzales01 píše:Dobrý den Jardo, nejprve Vám chci opravdu hodně poděkovat za tyto stránky. Dostal jsem se na ně celkem náhodou aniž bych se kdy zajímal o vitariánství. Děláte dobrou věc. Používám do salátů hodně hlívu ústřičnou a chtěl bych se Vás zeptat jestli je nutné ji nějak čistit a jak dlouho ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: čtv pro 03, 2009 7:07 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky. Já přemýšlel i o nějakém kurzu sebeobrany např Krav maga. A ta výraznější muskulatura byla míněná jako odstrašující element (o výběru útočníka oběti podle vzhledu jsem vám psal). Ale i pro takové tréninování např karate by bylo vhodné upravit jídelníček, pro dobrou regeneraci a p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv pro 03, 2009 6:51 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Xion píše:Tak narazil som sa na cloveka, ktory hovori, ze vhodnejsie su nizkotucne mliecne vyrobky, napriklad kozi jogurt. Oni vyrabaju sirnu patlaninu z toho, a ze vraj im to funguje. Naco je vlastne potrebnych viac ako 10% tuku? Nejde o nejakeho laika co to tvrdi, ide o centrum cinskej tradicnej m ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Můj boj s rakovinou

Předmět příspěvku: Můj boj s rakovinou
Napsal: čtv pro 03, 2009 5:45 pm 

Odpovědi: 56
Zobrazení: 133648

milda píše:Chcem sa všetkých spýtať,či si myslíte že by sa dala trochu spomaliť rakovina .................................. ................Hladovky a urinu som mu zakázala,lebo som sa osobne stretla s tromi úmrtiami ľuďi,ktorí to takto praktizovali a tak si prekyslili organizmus,že zomreli skôr na ...

Napsal: čtv pro 03, 2009 11:24 am 

Petra píše:Dobrý den Jardo, prosím Vás, mohl by být i tento http://www.medpharma.info/scripts/podro ... hp?IDZ=163, nebo radši co jste mi doporučil. A jak dlouho před kůrou MMS brát ty doplňky? Bude stačit týden?Díky To, co jsem vám poslal je velice dobře vstřebatelná forma a má skoro nejvyšší množs ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Lepicol

Předmět příspěvku: Lepicol
Napsal: stř pro 02, 2009 7:55 pm 

Odpovědi: 26
Zobrazení: 52672

Jana píše:hihi aha, já pořád žvýkám Lepicol )) Bohužel nemám moc možností v práci přežvykovat ostropestřec, ale já vím, čaj je asi na nic... tak s tím asi budu prchat na Ws )) Díky mějte se hezky Jana Pokud s tím máte tento problém, tak si pročtěte toto fórum,

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: stř pro 02, 2009 7:46 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Xion píše:Jarda, nepoznate nahodou tuto technologiu filtracie vody? http://www.digisys.sk/filter/espring/espring.html A aku kvalitnu vodu to vyraba v porovnani s RO. To se s reverzní osmózou porovnávat nedá, jedná se pouze o odstranění některých reziduálních látek pomocí aktivního uhlí a likvidaci m ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Únava, nadměrné pocení

Předmět příspěvku: Únava, nadměrné pocení
Napsal: stř pro 02, 2009 7:35 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 11726

martinerss píše:Dobrý den, Nejdříve bych vám chtěl poděkovat za pěkné stránky a plno kvalitních informací. Mám několik problému a potřeboval bych s nimi poradit. Nejdříve něco o mě. Je mi 30 let, výška 173, váha 80, BMI 26,8. Problém mám s dlouhodobou únavou, nadměrným pocením i po lehčí fyzické prá ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř pro 02, 2009 7:08 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Určitě. Snažit se takovým situacím vyhýbat by bylo uřčitě nejlepší řešení. Ale dnes by člověku někdy nepomohlo ani kdyby byl při útoku obklopen davem lidí. Zvláště ve větších městech. A vědomí že má člověk trochu trénovanější tělo s nějakou dovedností (např ve vašem připadě bojového sp ...
Stránka 1920 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1917, 1918, 1919, 1920, 1921, 1922, 1923 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem