Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 9:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1921 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1918, 1919, 1920, 1921, 1922, 1923, 1924 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: stř pro 02, 2009 7:01 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 22277

martinaS24 píše:Děkuji, snažila jsem se najít informace ke správné životosprávě na Vašem fóru a zatím se mi podařilo vydedukovat pouze kusé informace. Budete tak laskav a řeknete mi, kde bych našla podrobněji toto téma rozpracované. Naše strava je pestrá, ovšem pestrá z hlediska moderní společnosti, ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: úte pro 01, 2009 10:23 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 22277

martinaS24 píše:Dobrý den, na základě Vašeho doporučení zkouší přítel jíst křen s citrónem. Účinky se však zatím žádné nedostavují. Potahuje stále. Po jak dlouhé době užívání křenu a citrónu se dostavují účinky? Mám obavy, že tato léčebná "přírodní" kúra bude neefektivní. Ale stále se bráním předsta ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Tibi krystalky-vodní kefír

Předmět příspěvku: Tibi krystalky-vodní kefír
Napsal: úte pro 01, 2009 10:08 pm 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 162088

Jozef píše:Dobrý deň pán Jarda, prosím vás, aký je váš názor na tzv. vodný kefír? Citace:Kryštály Tibi sú naozaj živé zrnka, rastú a množia sa celkom rýchle, stačí im k životu len voda a cukor .Zrna majú jedinečnú štruktúru a farbu, sú priehľadné a krehké ,preto ich je ľahko rozlomiť na časti. Žijú ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Cesnakové tablety

Předmět příspěvku: Cesnakové tablety
Napsal: úte pro 01, 2009 7:14 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 40737

Mat píše:Toho som sa obával. S tým zemiakom, je to logické(zásaditý účinok), len presvedčit ju aby ho iba umyla a odstavila aj so šupou, je utópia. Bude mat tá šťava/kaša rovnaký účinok aj po oškriabaní? Mne osobne tá šupa nevadí. Ludia sú zvláštni, napr ja už nešúpem zemiak, ani melóny a snažím sa ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte pro 01, 2009 5:07 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Určitě. Na estetiku by se člověk mohl vykašlat. Ale když by na člověka nebo jeho partnerku někde v městském šeru nebo restauraci nastoupil nějaký doťera, zlodějíček nebo agresor, bylo by lepší umět se bránit, mít určitou dovednost, která je spojená s dobrou kondicí a trénovaným silným ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Cesnakové tablety

Předmět příspěvku: Cesnakové tablety
Napsal: úte pro 01, 2009 4:44 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 40737

Mat píše:Chcel by som sa spýtat ohladom starej mamay, ktorú sa snažím presvedčit aby konzumovala cesnak, ale nedarí sa mi to. Tvrdí, že ju z toho páli záha. Poradil som jej aby to nejedla na prázdny žalúdok, aby najprv niečo zjedla a potom primešala do toho zvyšku jedla cesnak. Nepomohlo to. Tvrdí, ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Krok za krokem, aneb jak začít.

Předmět příspěvku: Krok za krokem, aneb jak začít.
Napsal: úte pro 01, 2009 11:42 am 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 41575

Jana píše:"Kvalitní vodu si můžete prozatím kupovat" ??? Kde, jak???? Bohužel přítel stále odmítá nám namontovat osmózu, pořád to řešíme....ale voda z petek je taky špatná, takže je nějaká šance někde koupit kvalitní vodu? Díky moc, Jana Voda z reverzní osmózy je mnohem čistší a můžete ji samozřejmě ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Lepicol

Předmět příspěvku: Lepicol
Napsal: úte pro 01, 2009 11:34 am 

Odpovědi: 26
Zobrazení: 52672

Jana píše:Dobrý den, užívám lepicol, jak jste mi poradil, s troškou vody udržet v puse co nejdéle, pak polknout a zapít. V případě, že nemám možnost 3 x denně to takto provádět, když to provedu dle návodu na krabičce, tedy rozmíchat ve vodě, vypít a hodně zapít, je to nanic? (jak jste říkal, funguje ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte pro 01, 2009 11:05 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Petra píše:Děkuji, mohla bych volit http://www.lekarna.cz/medpharma-kyselin ... g-tbl-107/, co se týká vitamínů B - tak pangamin, zinek mám v chelátové vazbě. A na hořčík máte nějaký typ? Díky Kyselina listová je v avokádu, červené řepě, brokolici a mnoha dalších potravinách, není nutné ji dodávat v ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: úte pro 01, 2009 8:32 am 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

verabr píše:Dobrý večer, opravdu mám tedy denně spolykat 6 tablet vitamínu C (obvyklá dávka jsou max. 2 tablety), každý s obsahem 500mg vitamínu v jedné tabletě? To je minimální množství, doporučená denní dávka je sice 60 mg, ale to je naprosto nedostačující, zkuste si o tom něco nastudovat, napříkl ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon lis 30, 2009 11:02 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

catcher píše:Už tady byla řeč o Glauberově soli. Zajímalo by mě zda je to vhodná alternativa obyčejné kuchyňské soli při přípravě "splachovacího roztoku" pro šankaprakšalánu. Už jsem to zde psal, jde o mnohem razantnější typ soli a sám s tím zkušenosti nemám. Také se nedomnívám, že na takto dokonale ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: pon lis 30, 2009 9:27 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

radost píše:Dobrý den,prosím o Váš názor.Nadále se stravuji tak jak uvedeno, vitaminy užívám.sucho v puse se zlepšilo, i když pH moči zůstává stejné.Sodu jsem zatím nepoužila.Asi před 3 dny se mi zanítily dásně u dvou zubů, klouby bolí nadále.Zajímavé je, že když jsem přešla na tuto stravu, ihned mi ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon lis 30, 2009 8:42 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

malheur píše:Provedl jsem tuto sobotu úspěšnou SP, průtokáč se spustil až po 2,5 l slané vody a pár cvicích, pak to šlo nádherně. Napadlo mě při tom, zda by bylo možné dané situace využít k dopravě detoxikačního prostředku do trávících cest, třeba hodně zředěného koloidního stříbra, aktivovaného MMS ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon lis 30, 2009 8:30 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Petra píše:Dobrý den Jardo, objednala jsem si MMS a chtěla jsem si ještě upřesnit, jaké doplňky užívat před užíváním MMS. Doporučoval jste někde vitamín C, nemůžu to teď najít. Mám doma vitamin C se šípky 1000 mg. Byl by také vhodný a v jaké dávce. Kromě C-éčka ještě něco? Detoxikační vaničku bohuže ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon lis 30, 2009 8:20 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Jasně. Tam šlo hlavně o doplnění živin hned po cvičení (např fruktoza nebo jiný cukr s proteinovým nápojem) na zabránění katabolického efektu svalů. (O čem může člověk číst v kdejaké příručce o cvičení a výživě.). Je nějaká vhodnější alternativa? A proteinové nápoje (jako doplněk strav ...
Stránka 1921 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1918, 1919, 1920, 1921, 1922, 1923, 1924 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem