Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 9:40 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1923 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1920, 1921, 1922, 1923, 1924, 1925, 1926 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Starecke hnede skvrny na rukou-obliceji atd.-jak odstranit?

Napsal: stř lis 25, 2009 7:13 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 12964

Jindra píše:... a když se tedy výživa zlepší, skvrny časem zmizí? Spíš odhaduji, že by zmizet mohly, protože jsem už pár měsíců na raw stravě a mám dojem, že už ty skrvny nemám tolik viditelné, jako dřív (no, tak jako tak je mám zatím jen drobné, jsem mladý kluk, je mi teprv 43 let). Mohu si tedy od ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sířené rozinky

Předmět příspěvku: Sířené rozinky
Napsal: stř lis 25, 2009 7:07 pm 

Odpovědi: 17
Zobrazení: 23444

Jindra píše:Hmmm, no a myslíte, že rozinky jsou potom OK? Já měl vždycky za to, že zbavit se toho síření není až tak jednoduché, ale netuším, prostě jsem si to jen takhle myslel. Proto radši kupuji bio rozinky, kde doufám v šetrné sušení za nízkých teplot a samozřejmě nejsou sířené. A tak když prope ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: stř lis 25, 2009 6:59 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Jindra píše:Jaroslave objednávám dnes či zítra u tohoto dodavatele (agro-el, děkuji Vám za výborný tip!) pětilitr lněného oleje a koukám, že nabízí též olej dýňový, bodlákový, slunečnicový. Když už mi od nich půjde zásilka, nemám si objednat i některý z těchto dalších olejů? Jinak řečeno, používáte ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř lis 25, 2009 6:49 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Akurat zacinam s kurou, kedy chcem brat vyssie davky vitaminu C. Jednak davam do pozornosti velmi dobru knizku zadarmo: http://www.badatel.sk/documents/Vitamin_C-liecba.pdf A chcem sa opytat, ktory vitamin C doporucujete. Neda sa niekde zohnat cista kyselina askorbova? Nemam dobry pocit s ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: stř lis 25, 2009 6:29 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

Xion píše:Kolkokrat myslite pod pojmom nekolikkrat? Alebo je to u kazdeho ine, a mal by sledovat vlastne ladviny? Můžou se tvořit ledvinové kameny, ale ty se vám za několik aplikací nevytvoří, to by jste to musel používat pravidelně a delší dobu, jakou dobu netuším, to je u každého individuální, ale ...

Napsal: úte lis 24, 2009 9:50 pm 

fdh píše:A do jak teplé vody je mohu dát? Nad 50st. to už bude vadit? Já myslel, že bych na ně nalil převařenou vodu, to by je myslím mohlo slušně odsířit... To je docela škoda, většinou je suší pouze na sluníčku a je to i zbytečné, protože teplota kolem 45°C bohatě stačí.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: úte lis 24, 2009 8:44 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

fdh píše:Ostropestřec se má užívat před jídlem. Jinak je předpokladám zbytečný (nemá ty potřebné účinky pro játra, které jsou potřeba)... Je vhodné ho jíst před každým jídlem? Tím myslím, zda i před ovocem či zeleninou - jaký má vlastně účinky (čím pomáhá)... Může se mezí ostropestřcem a jídlem pít ...

Napsal: úte lis 24, 2009 8:27 pm 

fdh píše:Máte nějaký tip jak efektivněji zbavit rozinky síření než nekonečně dlouhou dobu omývat rozinky pod vodou. Napadlo mě použít horkou vodu, ale teď mi došlo, že ta teplota by možná smyla síření, ale asi by to nebylo dobře pro rozinky... Co Vy na to? Máte něco rychlejšího? Jinou metodou, která ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: úte lis 24, 2009 8:21 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:To, že monitor počítača dráždi oči je mi jasné, ale platí to aj pre LCDmonitory? Neviem čím to je, ale už po pol hhidne ma neznesitelne režú oči a a začnú ma boliet očné nervy/sval až do takej miery, že mi to prechádza do hlavy a to ma pritom hlava bolela naposledy pred cca 10 rokmi min. Pr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte lis 24, 2009 8:10 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Do blízkého budoucna bych si rád pořídil přístroj pro reverzní osmózu a určitě odšťavňovač. Ale co do té doby? Pítí převařené vody (dle vašeho článku o přípravě čaje) by nebylo vhodné. Jak poznat z těch balených vod to nejmenší zlo? Nebo je lepší pít rovnou městskou vodu z kohoutku? Ty ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte lis 24, 2009 12:35 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky za vaše doporučení. Pro zajímavost při ayahuascových rituálech se šamany např v Ekvádoru (co jsem četl) a hlavně po nich bylo běžné zvýšené vylučování stolice, které šamani připisovali účinkům ayahuascy a její očistě duha i těla od negativních vlivů. Zřejmé srovnání k účinkům klys ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Starecke hnede skvrny na rukou-obliceji atd.-jak odstranit?

Napsal: úte lis 24, 2009 12:21 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 12964

jahoda píše:Cetla jsem, ze mohou byt take od ledvin u cloveka nad 50-kou? Co o tom soudite a daji se nejak prirodne odstranit- zvenci i vnitrni pricina? Zvenčí ne, je to vizuální znak špatné výživy, chudé na organické minerály a omega 3 mastné kyseliny. Díky tomu stárne pokožka a dochází k vytváření ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Osteoporóza

Předmět příspěvku: Osteoporóza
Napsal: úte lis 24, 2009 12:09 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 86206

jahoda píše:Takze organicke mineraly jsou jen v nevarene strave??? A varenou se tedy pak zadelavam jen neorganickou masou??? Ale varenou telo zase vstrebava az 3x vice vitaminu z potravy, korenova zelenina se pry syrova nema jist vubec a v syrove brambore jsou pry jedovate??? (a diky ohni jsme se ne ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Jak podomacku vyrobit 100% PRIRODNI SAMPON-vite nekdo?

Napsal: úte lis 24, 2009 10:19 am 

Odpovědi: 53
Zobrazení: 82251

jahoda píše:Zajimalo by me, zda nekdo mate navod na vyrobu samponu na mastne (Blond) vlasy- nemusi penit, ale mel by smyt mastnotu... Pouzivam velice doporucovany Jablecny ocet-lzicka v teple vode- jako posledni preliv po samponu na vyplaveni chemikalii- vyplavi i mydlove usazeniny=kalcium atd. Ale ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: úte lis 24, 2009 9:46 am 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Jake lactobacily pouzivate Vy? Pry jich vetsina neprezije zaludecni stavy... Nebo neni lepsi takove ty tekute FORTE i s Bifido-Strepto- a i Lacto- bacilama komplet? Kolikrat jste tak tedy provedl SP Vy,aby nebyl pot z podpazi citit- a trva to az do ted nebo je to vzdy jen na chvilku po S ...
Stránka 1923 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1920, 1921, 1922, 1923, 1924, 1925, 1926 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem