Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 9:05 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1924 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1921, 1922, 1923, 1924, 1925, 1926, 1927 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte lis 24, 2009 8:49 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

fdh píše:no udělalo se jí teď celkově dost zle... domnívám se, že to bude mít zřejmě po rohlíku a několika sladkých bonbonech, poněvadž ji sice okurky dali relativně do kupy, ale stále plní překyselený sud.. co Vy na to? Myslím, že je teď potřeba dostat pH do latě a to nespraví chvilka (týden) na ok ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Babiccin(*1925) SEDY ZAKAL -lze vylecit prirodne?

Napsal: pon lis 23, 2009 9:40 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7657

jahoda píše:Dobry den, rada bych se zeptala zda Babiccin(*1925) SEDY ZAKAL lze vylecit prirodne? Nabizeji ji operaci ci zcela novou cocku za 20tis Kc, kterou by pak pry videla i bez bryli...co o tom soudite Vy? A jak je to vubec s horsicim se zrakem uz po padesatce- da se tomu nejak predejit prirodn ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zubni kamen a vylezani dasni- bez ultrazvuku...prirodne?

Napsal: pon lis 23, 2009 9:26 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 48425

jahoda píše:Dekuji. Mozna to bylo na jinem foru, ale cetla jsem, ze nekomu po MMS takhle zcernaly zuby...mate s tim Vy nebo nekdo jiny nejakou negativni zkusenost? Nebo se to stane pri nespravne aplikaci??? Pred Antibiotiky/Ruzovkou jsem mela uplne bile zuby a ted jen zlute (zadne cigarety, kafe ani ...

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: pon lis 23, 2009 10:30 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

radost píše:dobrý večer, sirná patlanice mi moc nechutná, nejpřijatelnější je pro mě s medem, tak snad to není na závadu, nerada bych si k tomu dělala nějaký trvalý odpor.pH moči přez den je někde kolem 5,5, tak nevím, zda sucho v ústech s tím souvisí, snažím se vypozorovat i jiné souvislosti, ale n ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon lis 23, 2009 9:42 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

volny píše:Dobrý den, prosím rovněž o kontakt na p.Jeffa, děkuji. Potřebné informace máte v soukromé zprávě

Napsal: pon lis 23, 2009 9:38 am 

fdh píše:jedná se o vaginální krvácení mimo cyklus... je to slabé... týden po šance a pár dní pije šťávy a dneska ji to začlo... Pokud je to týden po proceduře, tak ta na to již nemá žádný vliv a zaměřil bych se na tu šťávu z červené řepy.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: ned lis 22, 2009 9:29 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

fdh píše:takže by to místo mohlo být oslabeno ze stravy... a dost možná z kyselinotvorné stravy, třeba svíčková a tak, kterou jsem rovnal pH a tím zasekal střevo a oslabil ho?! Je to možné, chce to vysledovat, jinak je to jasnovidectví a to zrovna moc neovládám.

Napsal: ned lis 22, 2009 9:26 pm 

fdh píše:Nevím s čím to může souviset, taky to není moje téma, ale chci se zeptat, zda mi povíte něco k menšímu krvácení jako při menstruaci, kdy dotyčná provedla šankprakšalanu a dále do jejího života jako změna přišlo pití čerstvé šťávy z karotky a červené řepy. Může to nějak souviset nebo by si r ...

Napsal: ned lis 22, 2009 8:31 pm 

fdh píše:Je teda pravda, že po omezení pití čerstvých šťáv a přidání kyselinotvorných potravin se pH srovnalo během dne. Takže paráda. Už vím jak to korigovat i když ne zcela zdravě, ale hlavně, že bude pH tak jak má být. Máte pravdu s tím, že nemusí být nutně tak nezdravá a tak moc kyselinotvorná, ...

Napsal: sob lis 21, 2009 9:33 pm 

Host píše:Zajímal by mě dlouhodobější pohled na účinnost očist Šanka vs. klystýr/colonHT a toho co zabírá nejvíc... Walker ve svých knihách colonHT doporučuje min. 1x/ročně a klystýry prakticky pořád. Obojí mi přijde časově náročnější než 1 denní procedura šanky, kdy provedu za 2h očistu a pak jsem ...

Napsal: sob lis 21, 2009 8:47 pm 

fdh píše:pH moče ráno 6,5 a pH slin 7, během dne pH moči 7,5 -> jak to srazit? Co vzít do úst za kyselinotvorný, aby to mohlo konkurovat MMS? Ty hodnoty, co uvádíte, zase nejsou tak šílené, ale už je to docela dost. Kyselinotvorných potravin je celkem hejno a máte tedy slušný výběr. Pokud se to pH b ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob lis 21, 2009 8:36 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Jana píše:No já ráno často piji šťávu z jablek, přečetla jsem si (i na těchto stránkách), že hodně čistí a má se pít ráno na lačno. Když mám čas, tak piju i hodně vody ráno, taky se to tu psalo, pak tedy čekám půl hodiny, než se najím, proto jsem se ptala, jestli je to vhodné po klystýru. díky za od ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob lis 21, 2009 9:23 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

krajin píše:Dobrý den, jelikož jsem nově registrován a neznám způsoby komunikace na tomto foru, měl bych zájem o adresu na níž koupila paní/slečna Jana od Jeffa mms, půllitr. Mám zájem nastoupit tuto proceduru a proto prosím o sdělení adresy. Děkuji, Jindřich Potřebné informace máte v soukromé zpráv ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kajanske korenie

Předmět příspěvku: Kajanske korenie
Napsal: sob lis 21, 2009 8:48 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 72620

Xion píše:Chapem, co sa mi snazite povedat. Rozhodol som sa to praktikovat nejaky cas, a potom si dat pauzu. Este sa chcem opytat, ci myslite, ze kajanske korenie bude nejakym sposobom znehodnocovat ovocie, vitaminy alebo enzymy v nom. Nejak som dostal napad miesat to napriklad do mrkvovej stavy ale ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: To je mňamka

Předmět příspěvku: To je mňamka
Napsal: pát lis 20, 2009 10:29 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 13046

Xion píše:Ale obsahuje E330, kyselinu citronovu, mozno keby si to zapil Savom, tak by sa to aktivovalo na MMS a vyhubilo by to vsetky patogeny! Bacha na to Savo nemá s MMS nic společného, je naopak vysoce nebezpečné, ale předpokládám, že je to myšleno jako vtip, tak dobrý.
Stránka 1924 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1921, 1922, 1923, 1924, 1925, 1926, 1927 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem