Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 9:01 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1925 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1922, 1923, 1924, 1925, 1926, 1927, 1928 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pát lis 20, 2009 10:18 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Jana píše:Dobrý den, mohu se zeptat, zda je potřeba dodržovat nějakou stravu po klystýru, když jsou střeva prázdná, tak jestli třeba poté něco škodí? Když se dělá klystýr ráno, za jak dluohou dobu poté se může jíst, nebo je to jedno? Včera večer jsem si dělala klystýr a ráno vypila půl litru šťávy z ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pát lis 20, 2009 10:00 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Určitě. Šlo o nějaké problémy, nedořešené věci nebo dlouhodobé negativní působení okolí se kterýmy se člověk mohl setkat třeba v dětství (4, 5 letech nebo i mnohem později), na které by si třeba konkrétně nevzpoměl, nebo vzhledem k jeho okolí a jeho nezkušenosti působily normálně, ale ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: pát lis 20, 2009 9:40 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Zeta píše:Dekuji za odpoved. Samozrejme nemam pristup k nepasterizovanemu mleku. Kupuji Bio mleko. Myslite, ze ten rozdil je tak velky, vzdyt ty bakterie to ozivi? O dlouhodobejsi hladovce zatim jen uvazuji, mam za sebou jen jednodenni a prave procitam vse a zajimam se. Jakékoliv mléko z obchodu je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kajanske korenie

Předmět příspěvku: Kajanske korenie
Napsal: pát lis 20, 2009 8:04 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 72620

Xion píše:Hehe, diky za odpoved. Ja osobne som nikdy nebol na palive jedla, vzdy som mal pocit, ze mi to spaluje uz beztak podrazdene creva, ale nedavno nastala zmena v mojom vedomi, a napodiv sa mi trochu zmenili aj chute a postoje k jedlu. Odrazu mam z toho paliveho lepsi pocit, pretoze si predsta ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Strava a dráždivý kašel

Předmět příspěvku: Strava a dráždivý kašel
Napsal: pát lis 20, 2009 4:15 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 8568

Jarmilka píše:Dobrý večer.Mám dotaz ohledně mé kolegyně.Má již letitý problém s dráždivým kašlem.Všechna vyšetření -krční,plicní,foniatrie,vyšla negativně.Problém suchého dráždivého kašle nastává vmomentě,když dýchá usty a mluví.Tento problém vytrvá i několik měsíců v roce,pak zmizí a opět se časem ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: čtv lis 19, 2009 4:54 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

fdh píše:když uchovávám urinu v plastové láhvi je lepší ji nechat otevřenou nebo to vadí nechat ji zavřenou? jaký způsob uchovávání je správný a vadí delší doba? Vhodnější je uchovávat ji otevřenou, zvyšuje se tím účinnost, ale pokud k tomu nejsou podmínky, například po bytě běhá pes, tak ji bohužel ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: čtv lis 19, 2009 4:32 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Zeta píše: Prosim o nazor na kefirovou {tibetskou houbu}, ktera se dava do mleka a po 24 hodinovem kvaseni a precezeni se pije kefir vyborne chuti s lecivymi ucinky. Pripadne prakticke vyuziti napriklad po dlouhodobejsim hladoveni Proti kefíru nic nemám, to je velice dobrý produkt na úpravu střevní ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kajanske korenie

Předmět příspěvku: Kajanske korenie
Napsal: čtv lis 19, 2009 4:19 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 72620

Xion píše:Jarda, chcem sa opytat, ci neviete, kedy uzivat toto korenie, na zlepsenie stavu traviacej sustavy a travenia. Kdesi som cital clanok, kde dotycny hovoril, ze nepozna ucinnejsiu vec na nastartovanie travenia, ako dat si trochu kajanskeho korenia pred jedlom. Neviem ten clanok vsak znovu na ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kofein

Předmět příspěvku: Kofein
Napsal: čtv lis 19, 2009 4:04 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 90924

Mat píše:Dnes som iba náhodou narazil v lekárni na kofeínové tablety. Má ten kofeín azda nejaké priaznivé účinky na ludský organizmus? Vela ludí pije ráno kávu ako prvú vec po prebudení. To, že je káva kyslinotvorná to je jasné, ale tieto tablety obsahujú len ten kofeín. Má teda pitie kávy aj nejaké ...

Napsal: čtv lis 19, 2009 3:22 pm 

Xion píše:Nedoriesene veci vyriesis tak, ze zistis, kde si urobila chybu, kde si sa mylila, kde ti chybalo poznanie, pochopis, ze ty si tvorca vlastneho osudu, rozhodnes sa, ze to chces zmenit, a zacnes verit tomu, ze mozes, a ze to ze chces, ti staci na to, aby si to dokazala. Musis pochopit, ze vs ...

Napsal: čtv lis 19, 2009 3:14 pm 

Pavelka. píše:Určitě. A jak je to s dávkováním těch potravin (kokosu, banánů, ořechů) na den. Kolik by mohlo stačit 29 letému muži (84kg). A zhruba jak často by bylo vhodné jít na klystýr. Zhruba jak často pročištění člověku vydrží? To se špatně ptáte, na to znáte odpověď pouze vy sám. Každý má jiné ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: čtv lis 19, 2009 9:25 am 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

ditac píše:Dobry den pane Zajicku, muzete,prosim,porovnat KS a MMS?Jsem v oblasti atlernativniho leceni nova a informaci je velke mnozstvi.Zda se mi vsak,ze jsou velmi podobne.Nebojuji s nicim zavaznym,ale snazim se (je mi 40) pokracovat jinak.Dekuji To je těžké, to porovnáváte dvě věci, které jsou ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: stř lis 18, 2009 10:27 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

fdh píše:Když provádím klystýr mám problém, aby vůbec přišla spontánní stolice - je problém v nedostatku laktobacilů, vlákniny si myslím, že mám ze syrové stravy dost... Ještě mě napadlo, zda na tu stolici může mít vliv provádění klystýru se cviky co jste mi radil - svíčka a poté položení na pravý b ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Strava a nadýmání

Předmět příspěvku: Strava a nadýmání
Napsal: stř lis 18, 2009 9:44 pm 

Odpovědi: 97
Zobrazení: 141957

Jarmilka píše:Mám takovýto dotaz: V roce 1983 jsem prodělala žloutenku typu A a mám problémy s nadýmáním a plynatostí. Myslíte si, že to může být podporovánou kyselinotvornou stravou? To bych musel znát více souvislostí, které z vašeho dotazu nevyčtu, ale kyselinotvorná strava je pouze jeden úhel po ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř lis 18, 2009 9:18 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Denny píše:To si nerozumíme, já nikomu neradím, aby nic z toho nejedl, ale tak, jak je to v těch pilulkách postaveno se s tím nedá pracovat a z tohoto pohledu je to na nic. Vitamín C, který jsem doporučoval byl příklad, koupit si může každý co chce, ale většina lidí jako zrovna teď ty pak srovnává n ...
Stránka 1925 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1922, 1923, 1924, 1925, 1926, 1927, 1928 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem