Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 9:05 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1926 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1923, 1924, 1925, 1926, 1927, 1928, 1929 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: stř lis 18, 2009 7:34 pm 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Xion píše:Tak, mam za sebou 2 mesacnu kuru uzivania koloidneho striebra. Podelim sa o vysledky. Celkovo nebadam absolutne ziaden rozdiel. Pocas uzivania som zaznamenal len jedine zlepsenie a to hned v prvom tyzdni, ked sa mi vycistil krk a citelne sa mi zlepsil chronicky zapal na lavej strane hrdla, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř lis 18, 2009 4:53 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky. Ty nedořešené věci (nepříjemné dětství apod), ze kterých by tyto stavy mohly třeba i podvědomě pocházet, dalo by se podle vašeho názoru s nimi snadněji vyrovnat např regresivní, abreaktivní terapií? A co si myslíte na řešení takových věcí pomocí šamanů s přírodními drogami např a ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte lis 17, 2009 10:54 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

MMS 2 - shrnutí pokusu Tak píšu jak jsem slíbil, až udělám ten pokus. Po přečtení materiálu o MMS 2 jsem nad celou věcí dost dlouho přemýšlel, protože se mi zdálo docela šílené polykat bazénovou chemii. Nicméně zvědavost mi nedala, dojel jsem do drogerie zakoupil Lagunu modrý šíp, poté jsem v lékárn ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte lis 17, 2009 8:01 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

fdh píše:na internetu se výrobní postup dost liší... jaký je správný postup, aby vše proběhlo tak jak má? Nechápu váš dotaz, není z toho jasné na co se vůbec ptáte a o jaký výrobní postup jde.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: úte lis 17, 2009 7:56 pm 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

Host píše:Ještě poslední dotaz ke skladovatelnosti. Na stránkách píšete, že ideální teplota pro konzumaci je kolem 7°C (cca jako ze studny) tak mě zajímá jestli se pozvolným rozmrazením (kvůli následné filtraci) něco nezmění ? Vodu vyfiltrovanou pak lze ponechat ve skle a při pokojové teplotě popíje ...

Napsal: úte lis 17, 2009 9:42 am 

fdh píše:Jasný, takže kys.listová i ve šťávě z červ.řepy - ta se neztrácí, že?! A ta kaprylová ještě někde jinde než v kokosu? Kyselina listová se vyskytuje v mnoha plodinách, ale červená řepa je nejvhodnější zdroj, vzhledem k dalším pozitivním účinkům na játra a ledviny. Jinak velmi mnoho ji obsahu ...

Napsal: pon lis 16, 2009 11:13 pm 

fdh píše:Co dostanu z kysaného zelí? Udělal jsem si domácí kysané zelí, takže by tam mělo být dost prospěšných bakterií.... Lactobacily? Je v tom i kys.kaprylová či listová? Kyselé zelí dodá vlákninu, laktobacily a možná i kyselinu listovou, podle způsobu výroby, kyselinu kaprylovou určitě ne. Kysel ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: pon lis 16, 2009 10:43 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

fdh píše:Dobře. Tzn, že bych měl při užívání MMS raději držet preventivně pH malinko zásadité, aby tělo mělo dostatek zásad pro likvidování kyselin? Četl jsem, že MMS je laicky řečeno schopno nabourat buňky přímo vevnitř a tím je vyřadit z provozu, to samé platí o těžkých kovech a dalších chemikálií ...

Napsal: pon lis 16, 2009 10:39 pm 

fdh píše:Ještě je taky zajímavé, že po koupeli s MMS se člověk necítí vyřízený jako vždycky když vyleze z teplé vany to je fakt pozitivní a nezvyklé Otevře póry a odstraní hromadu škodlivin, což uleví celému tělu.

Napsal: pon lis 16, 2009 10:36 pm 

fdh píše:Já jsem totiž četl na stránkách od Jeffa v diskuzi, že to zas tak slavné není ohledně účinků MMS na kandidózu. Ale zeptám se raději Vás, pač mám ve Vás vetší důvěru. Tohle není o důvěře, ale o chemii, pokud kandidě nadělíte zásadité prostředí, kyselinu kaprylovou, kyselinu listovou a velké ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: pon lis 16, 2009 10:28 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

fdh píše:Jasný. Rozumím. MMS likviduje breberky a viry a bakterie. Likviduje tedy pouze živé šmejdy? Ty živé šmejdy buď tělo vyplaví, pokud má dost zásad a ještě něco? A nebo je uloží kamsi, kde čeká až bude mít dost zásad a .... Chápu to dobře? Ale znamená to, že vždy když tělo likviduje nebo spíš ...

Napsal: pon lis 16, 2009 9:57 pm 

fdh píše:Jakým způsobem funguje cibule se slinivkou (jak ji pomáhá) a je to nutné pouze v případě příjmu tuků do těla nebo i jinak je cibule vhodná? A to množství 5dkg, vyšší nevadí? 5 dkg odpovídá cca 1 střední cibule... Tedy čím víc tuků do těla, tím víc syrové cibule? Je bílá a červená cibule sro ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: To je mňamka

Předmět příspěvku: To je mňamka
Napsal: pon lis 16, 2009 9:22 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 13046

fdh píše:A tomuhle se říká výběrová šunka Ale je určitě dietní.

Fórum: Životní osudy   Téma: V půlce života

Předmět příspěvku: V půlce života
Napsal: pon lis 16, 2009 9:16 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 130093

radost píše:Dobrý večer, ozývám se po 14 ti dnech návštěvy u Vás.Začnu stravou, ráno šťávy, dopoledne salát ovocný ale spíše jednotlivé ovoce v práci při práci-jablka,hrušky,pomeranče,banány,víno.Když jsou chutě tak mandle, rozinky.Odpoledne spíš zelenina,zeleninové saláty.Vypiji 3l vody s citronem. ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Aspartam

Předmět příspěvku: Aspartam
Napsal: pon lis 16, 2009 7:46 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 11591

fdh píše:Co Vy na to? Aspartam je jed, který se přidává pomalu do všeho. Dá se odbourat, nějak dostat z těla ven a co vlastně v těle způsobuje? Je to nepochybně sajrajt vysoce nebezpečný, jako naprostá většina potravinářské chemie. Na netu je toho na toto téma dostatek a nemá tedy žádnou cenu to sem ...
Stránka 1926 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1923, 1924, 1925, 1926, 1927, 1928, 1929 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem