Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 8:29 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1927 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1924, 1925, 1926, 1927, 1928, 1929, 1930 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: pon lis 16, 2009 7:37 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

fdh píše:to už jsem tak nějak pochopil, že MMS je silná zásada, ale nemělo by se v moči ukázat, že to rozpouští kyseliny.... kyselý breberky...? Kdyby to ani večer nekleslo, tak to shodit nečím kyselinotvorným? Abych se i při použití MMS udržel tak nějak v pH rovnováze? To je špatně pochopený princi ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: pon lis 16, 2009 7:13 pm 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

Host píše:Takže pro mě zatím nejdostupnější a nejlacinější metoda: 1) Vymrazit v PET láhvi a slít (odstraní alespoň nějaké minerály + obnovení krystalické mřížky) 2) Přefiltrovat v konvici FAM 1 (zbavení většiny bordelů) 3) Bumbat Ten postup je naprosto v pořádku a domnívám se, že kvalita výsledného ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon lis 16, 2009 6:08 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

fdh píše:Jak jste mi říkal tak kandida nemá ráda kokosový olej a kokos a taky je pravda že nemá ráda Lněný olej? Tudíž sirná patlanice je na boj proti ní taky? A do toho MMS.... Uvažujete celkem logicky a skutečně to lze takto aplikovat. Má to ovšem jednu drobnou vadu, tluče se to s tím pokusem stra ...

Napsal: pon lis 16, 2009 6:02 pm 

fdh píše:Tak na čištění zubů super - jsou vidět výsledky po prvním použití. Co se týče koupele a klystýru s MMS - nemělo by být pH moče potom kyselé jako důkaz, že se z těla dostávají kyselé breberky? Mám v 15:50 pH moče cca 8,1 a pH slin 7,2.... A přichází únava a divná nálada - může to být průběh ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pon lis 16, 2009 5:37 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Denny píše:Vitamín C1000mg s šípky (který jsi tu sám někomu doporučoval) 120tbl. s postupným uvolňováním od JML Fitness Line, v lékárně za 164Kč tj. 1G! Cčka = 1,40Kč, (případně vit.C v prášku

Napsal: pon lis 16, 2009 4:54 pm 

Host píše:Pokud by se voda z PETky co nejříve přeléla do skla nemusela by ani natahnout moc škodlivin... Jak je to s krystalickou mřížkou u této metody? Dojde při vymrazování k jejímu obnovení? U této metody na to PET lahev nemá vliv, zde se tak dokonalého demineralizování vody nedocílí. Co se týká ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon lis 16, 2009 4:42 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobrý den. Mohl byste mi poradit co v jídelníčku upřednostnit, něco proti úzkosti, na celkovou podporu proti stresu, pro zlepšení nálady? Slyšel jsem něco o kokosu, mandlích a banánech. Díky. To celkem sedí, zaměřte se na potraviny s vysokým obsahem hořčíku a vitamínů skupiny B, mimo t ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: pon lis 16, 2009 3:43 pm 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Jana píše:Co si tedy myslíte o prasečí chřipce? Vlády lžou o počtu mrtvých, nebo ti lidé umírají na něco jiného, nebo jak to je?? Máme se bát chodit do divadel a kin? Díky Jana Já si nyní již myslím, že to je naprosto špičkový kšeft s lidskou blbostí. Netuším sice kdo a zda vůbec někdo říká pravdu, ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: pon lis 16, 2009 11:02 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 22277

martinaS24 píše:Dobrý den, moc děkuji za Vaší odpověď. Mám však ještě jednu otázku. Máme jako podpůrnou léčbu využít i průplach dutin? Vím, že doporučujete urinu, já osobně jsem připravená tuto možnost vyzkoušet, ale existuje i jiný efektivní způsob?Vy doporučujete i vodu s mořskou solí, někde jsem ...

Napsal: ned lis 15, 2009 11:01 pm 

fdh píše:Je vhodné kombinace MMS jak čištění zubů tak koupel a ještě k tomu klystýr nebo je toho moc najednou? Popřípadě ještě vnitřní užití... Podle mého názoru by to nemělo nijak vadit, pokud se vám nepovede nahodit detoxikační reakci, což by bylo nepříjemné. Klystýr a orální aplikace je vlastně t ...

Napsal: ned lis 15, 2009 10:55 pm 

Host píše:Tak to je info, které jsem dlouze hledal Rozmýšlel jsem nad variantami jak v daných podmínkách zkvalitnit vodu z kohoutku co mi teče v práci nebo doma a kterou denně piji. Ze všeho co jsem přečetl je nejdokonalejší kvůli mřížce osmóza, ale nejsem pánem domu a na vodovod nic přimontovávat v ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: ned lis 15, 2009 10:43 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

mariar píše:Neviem,kde a ako sa mi podari na prvykrat vlozit: Cca mesiac mam popraskane pery a kutiky ust, asi tyzden pocitujem svrbenie krku, dnes sa mi tam objavili oranzove skvrny. Ked som dala hladat na nete „popraskane pery” vysiel mi z toho nadbytok vitaminu A. Odkedy som objavila Vase stranky ...

Napsal: ned lis 15, 2009 10:14 pm 

fdh píše:Mohu použít místo vody klasicky urinu? K aplikaci MMS mohu použít osmotickou vodu? Pro vyčištění střeva ano a pro vlastní aplikaci MMS můžete použít i osmotickou vodu, ale nutné to není.

Napsal: ned lis 15, 2009 10:07 pm 

fdh píše:Ach jo je to nějak zamotaný! Mám již BMI 18,42 (168/52) - nelíbí se mi to. Pomalu ani nevím co mám jíst při vynechání tuků, ořechů, semen, kvůli játrům, nadmíru ovoce kvůli kandidě, dále vařené a jinak tepelně upravované, maso atd... kde mám vzít dost bílkovin? Nechci už dál hubnout! A ješt ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: ned lis 15, 2009 9:36 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 22277

martinaS24 píše:Dobrý den, předem děkuji za ochotu a Vaší odpověď. Můj přítel má problémy s rýmou, konkrétně tvrdí, že se jedná o chronickou rýmu, která jej trápí již od dětství. Projevuje se tím, že má zahleněné dutiny, neustále potahuje a když smrká nic nejde ven z nosu. Žádné kapky ani léky nezab ...
Stránka 1927 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1924, 1925, 1926, 1927, 1928, 1929, 1930 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem