Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 8:29 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1929 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1926, 1927, 1928, 1929, 1930, 1931, 1932 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát lis 13, 2009 10:08 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Denny píše:Ano dobrý, funguje to, tak jak to tu píšou jiní. Mi je mnohem líp Jako bys mi to popálení jazyka přivolal. Po čtyřech dnech přežvykování se mi to právě trochu povedlo Máš pravdu, MMS je pořádný kalibr, který mi od něčeho pomohl, avšak na moje ucpané vnitřnosti měl také dosti neblahý vliv. ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát lis 13, 2009 9:52 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Mat píše:Nevadí ked budem užívat vitamín A v tabletovej forme? Jem mrkvu, odštavujem,semená orechy atd, ale mám dojem že z tej surovej mrkvy sa toho vitamínu vstrebáva nejako málo. Má teda tento vit. A v tabletovej forme nejakú devízu oproti štave? Mám konkrétne na mysli jest mrkvu,pit štavu+užívat ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pát lis 13, 2009 9:41 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Denny píše:Tak jsem si přečetl, jak se každý z vás láduje samými zdravými dobrotkami. No nevím. Dovolte mi prostému člověku otázku. Kde se dnes v ovoci, zelenině aj plodinách při jejich velkovýrobě (a obávám se že se to týká i té předražené BIO), vezme tolik užitečných vitamínů a minerálů? Nechci mo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Saláty podle Walkera

Předmět příspěvku: Saláty podle Walkera
Napsal: pát lis 13, 2009 9:12 am 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 10838

fdh píše:Co si myslíte na tom, že voda v podobě ovocných a zeleninových šťáv je nejlepší, pač je to jediná organická voda, která se dá pít. V klasické podobě je anorganická. Takže co nejvíc šťáv = ideální stav To je pravda, ale je potřeba si uvědomit, že čerstvé šťávy mají většinou relativně vysoké ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: pát lis 13, 2009 7:33 am 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

spibe píše:Áno soľou. Tá urina sa môže zbierať aj od rána? ...alebo sa používa len čerstvá? Vzhledem k tomu, že část se může dostat do úst, je vhodné používat čerstvou, což má velikou výhodu i ve správné tělové teplotě.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: čtv lis 12, 2009 10:38 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

spibe píše:Túto očistu robím už štvrtý deň. Prvý deň ma začali bolieť dutiny a mal som tlaky v očiach. Dnes je to už lepšie tlaky sú slabšie a dutiny trocha ešte cítim. Dýcha sa mi nosom perfektne. Predtým som mal stále mierne zapchatú jednu nosnú dierku. Uvidíme či to vyčistí aj Eustachovu trubicu. ...

Napsal: čtv lis 12, 2009 10:30 pm 

Denny píše:Ahoj Jardo. Hořká sůl ( k očistě jater) - síran hořečnatý MgSO4_7H2O mám jej bez toho 7H2O - snad je to jedno, když bude bez 7dmi molekul vody ? Jaký je tvůj názor? Tak v tom ti bohužel nepomůžu, protože o tom nic nevím. Zdánlivě by to mělo být opravdu jedno, ale na mém názoru chemie urči ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Chlorella pyrenoidosa

Předmět příspěvku: Chlorella pyrenoidosa
Napsal: čtv lis 12, 2009 5:51 pm 

Odpovědi: 110
Zobrazení: 173227

Jana píše:Dobrý den, mohu se zeptat, jaký máte názor na chlorellu? Děkuji Jana Je to velice dobrý potravní doplněk, ale na můj vkus dost předražený. V zimním období, kdy není dostatek jiné zeleně, bych její aplikaci viděl jako velice vhodnou, ale po většinu roku to vidím jako mrhání penězi. Totéž do ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Saláty podle Walkera

Předmět příspěvku: Saláty podle Walkera
Napsal: čtv lis 12, 2009 5:44 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 10838

fdh píše:Koukal jsem na to jakým způsobem servíruje Walker, který je i pro Vás inspirací a trochu se mi příčí Vaše a jeho kombinace. Vy jste říkal, že moc nekombinovat zeleninu s ovosem, když už tak třeba karotku, ale u něj ty saláty jsou dost kombinované. Co Vy na to? To je vždy závislé na trávení ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: čtv lis 12, 2009 4:24 pm 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

Mat píše:Ako ovplyvnuje dedičný faktor vznik cukrovky. Ja osobne ju nemám, ale moj otec ju mal, ale prepukla u neho až v cca 50-tom roku života. Dá sa tomu nejako vyhnút? Niekde som tu čítal, že ju priamo vyvoláva konzumácia tepelne upravenj obiloviny s tukom alebo cukrom. Stačí sa tomu teda po celý ...

Napsal: čtv lis 12, 2009 4:16 pm 

Denny píše:,,Kde soudruzi z Polska udělali chybu" Polský irigátor k provádění klystýrů: gumová nádržka je jen na 1,2litrů, špatně se plní, po zavěšení a naplnění nesmíš ani dýchat, aby ti voda z ní nevytekla vrchem. Hadička od ní k ventilku je poměrně krátká, samotný ventilek i po namazání olejem jd ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Houby

Předmět příspěvku: Houby
Napsal: čtv lis 12, 2009 11:19 am 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 102275

Xion píše:Vdaka, a ako je to s davkovanim, u surovej hlivy, aby to malo pozitivny efekt? Aby sa to vyrovnalo tym tabletkam s betaglukanom, ktore sa mi moc nechce kupovat. Cez tabletky prijimam len jod kazde dva-tri dni (Kelp) a uz i tak mam zly pocit, ze hltam nejaku tabletku. Toho nemusí být nějaké ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv lis 12, 2009 11:14 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

ditac píše:Dobry den pane Zajicku,jaky mate nazor na tyto laktobacily (pobyvam mimo CR a tato firma ma zastoupeni celosvetove).Davkovani vsak doporucuji rano pred jidlem nebo 2 hodiny po jidle,ale Vy jste nekde zminoval,ze se maji uzivat s jidlem,jinak ztraceji ucinnost. Forever Active ProbioticTM ( ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Anální fissura akutní fáze

Předmět příspěvku: Anální fissura akutní fáze
Napsal: čtv lis 12, 2009 11:00 am 

Odpovědi: 51
Zobrazení: 124123

Danniah píše:Dobry vecer, dnes jsem narazila na vase forum a musim uznat, ze pusobi mile. Jardo, na dotazy odpovidate velmi otevrene a podle nejlepsiho vedomi a svedomi a to se mi moc libi. Na vetsine ostatnich for fura lidi reaguje prilis komercne. K memu problemu: jsem vcelku mlada, jeste do 30, m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Houby

Předmět příspěvku: Houby
Napsal: čtv lis 12, 2009 9:17 am 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 102275

Xion píše:V poslednom case sa dost hovori o Betaglukanoch, ktore zvysuju imunitu (mozno kvoli tym poplachom o chripkach). Obsahuje ich Hliva Ustricova, z ktorej sa casto predavaju rozne betaglukanove extrakty. Ja sa chcem opytat, je vobec nejaky racionalny dovod siahnut po tych pripravkoch (aj ked t ...
Stránka 1929 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1926, 1927, 1928, 1929, 1930, 1931, 1932 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem