Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:55 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 193 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: pon úno 10, 2020 7:40 pm 

Odpovědi: 270
Zobrazení: 263819

pefi píše:Já bych se na uzemňovací kolík moc nenapojoval. Při bouřce nebo poruše v distribuční síti, pokud není územňovací soustava vašeho domu blízká dokonalosti, se může objevit napětí, které by se vám nemuselo líbit. To máte sice pravdu nicméně pak je vlastně problém naprosto vše vodivé v domácno ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: ned úno 09, 2020 5:44 pm 

Jednorazovy_Nick píše:https://www.uzemnise.cz/na-den/univerzalni-podlozka/ Môžete si zaobstarať túto ku PC Právě tu mám v té posteli u kompu by mě ji rozkousal pes a ten měděnej plech mu nechutná.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned úno 09, 2020 3:53 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

knolly píše:Tak budem to striedať ako hovorite. A v tej tablete by malo byt okolo 145mg carvacrolu a tuším som čítal že ste niekomu odporučili okolo 200mg 3x denne. Takže teoreticky by mi mohli stačit aj tie.... ale nvm niesom odborník. Ešte som našiel tento produkt Zane Hellas-Fungus Stop obsahujú ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: CMV, EBV,...a buněčná imunita (Th1/Th2)

Napsal: ned úno 09, 2020 3:44 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 12090

Mojzo píše:Měl bych dotaz ohledně vybalancování Th1 a Th2. Mám autoimunitu (RS), nebývám absolutně nachlazený, hodně ale trpím na záněty (hlavně střeva), a viry (včetně bradavic). To ukazuje na zvýšené Th1 a nízké th2, testovat jsem ale nic nebyl. Dá se nějak nenásilně zvednout th2, aniž bych rozház ...

Napsal: ned úno 09, 2020 12:15 pm 

knolly píše:Dakujem za rýchlu odpoveď. Na tom zahriatí tela popracujem, nevedel som že laktobacily potrebujú určitú teplotu, skúsim tu TMC. Na pečeň užívam pestrec mariánsky, ten koncentrát bude asi lepší, tak ho skúsim. Ešte rozmyšlam nasadiť oreganovy olej na likvidáciu tej candidy, čo si myslite ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: ned úno 09, 2020 10:09 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Alopat píše:Hormonální nerovnováha dává průchod breberkám, stejně jako breberky vyvolávají hormonální nerovnováhu a manipulují imunitou ve svém okolí. Odčervení bez harmonizace endokrinní soustavy s přímým vlivem na imunitu se buďto nepovede nebo nebude mít dlouhého trvání. A jsme opět u štítné žláz ...

Napsal: ned úno 09, 2020 10:02 am 

knolly píše:Zdravím Už dlhšiu dobu študujem toto fórum a snažím sa pochopiť čo sa asi deje s mojím "telíčkom". Podla príznakov, teda hlavne podľa jazyka, mam biely dakedy až žltý povlak na jazyku, slabosť, zahmlená myseľ, a fakt extrémne zla pamäť a koncentrácia to vyzerá na candidu. Ale je to len m ...

Napsal: ned úno 09, 2020 9:46 am 

Jednorazovy_Nick píše:No ale vy nie ste "len tak niekto", pán Jarda. Vy ste macher. Som zvedavý, ako to uzemňovanie pomôže mne ... V sezóne budem chodiť po prírode naboso (minulý rok takmer vôbec, roky predtým dokopy len takých 20-25 hodín ročne...čo nie je nič extra) a vonku po sídlisku/po meste le ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: sob úno 08, 2020 9:11 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

mirutko píše:Ok, ostanem nohami na zemi... Akurát 1 nevýhodu to má. Nemôžem si pripraviť dopredu viac kusov, ale vždy len toľko, koľko aktuálne spotrebujem, keďže sa to rýchlo rozpúšťa, čo mi v tej chvíli nenapadlo To je pravda a již jsem o tom zde myslím psal že je potřeba plnit tobolky celkem sviž ...

Napsal: sob úno 08, 2020 9:09 pm 

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Máte niekto skúsenosti s uzemňovaním ? V našich končinách (Slovensko, Česko) je to ešte "v plienkach", skoro nikto o tom nevie, resp. z toho mála ľudí čo o tom vedia, to skoro nikto nerobí... Uzemňovať/byť uzemneným sa dá státím/chodením naboso po prírodnom povrchu (mim ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: sob úno 08, 2020 8:25 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

mirutko píše:Ďakujem za odpoveď ! Ešte by som sa chcel opýtať... Mám veľký nedostatok HCL, potrebujem veľké množstvá Betainu, aby som nemal tráviace problémy. Robím kulturistiku, takže vypuklé nafúknuté brucho a ten pocit, že mi telo nevstrebáva živiny je dosť deprimujúci Pár dní užívam HCL kyselinu ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Budování síly.

Předmět příspěvku: Budování síly.
Napsal: sob úno 08, 2020 8:20 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 207410

bodhisutfa píše:a není to spíš plus, že človělk v zátěži jí více proteinů? tělo má z čeho regenerovat. To je jak když jste nečetl co jsem psal, tedy zopakuji, krátkodobý vysoký výkon je vykoupen kratší dobou života. Prostě každý stroj který něco zpracovává se opotřebovává množstvím zpracovávaného ma ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob úno 08, 2020 2:23 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

kris píše:Dobrý den, i přes můj chaotický dotaz, jste mi vlastně napsal to, co jsem potřebovala vědět, a když to tak čtu, s tou rýží mi to mohlo dojít samotné. Takže moc děkuji za Váš čas a za všechny rady, co na podrážděný žlučník. Nechci Vás teď o víkendu otravovat, takže píšu. Očistu jsem nakonec ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: sob úno 08, 2020 12:11 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Stopkaeu píše:A pochopitelně i na stovkách dalších míst... Jardo sám určitě dobře víte že internet je dnes plný zmatenych, kontraproduktivních a protichudnych informací, proto informace o zdraví vyhledávám zásadně na vašem webu, až do této chvíle jsem mel pocit že je jediný verohodny. Tak mě prosím ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob úno 08, 2020 10:38 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

kris píše:Dobrý den, pane Jardo, omlouvám se, jestli se budu ptát opakovaně, ale je tu tak moc příspěvků, že už se ztrácím. Dneska se chystám na svou první očistu, včera jablka, banán, večer klystýr, dnes už přes litr jablečné šťávy. Pro očistu jsem se rozhodla kvůli toho, že mě pobolíval žlučník (c ...
Stránka 193 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem