Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 7:53 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1930 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1927, 1928, 1929, 1930, 1931, 1932, 1933 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zubni kamen a vylezani dasni- bez ultrazvuku...prirodne?

Napsal: stř lis 11, 2009 3:17 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 48425

jahoda píše:Zajimalo by me, zda vite, jak se zbavit prirodne zubniho kamene a vylezani dasni? A jakou prirodni pastu pouzivat a co je dobre na vybeleni zubu? Dekuji Aplikujte velké dávky vitamínu C a zuby si čistěte MMS, to zde na několika místech popisuji, na kámen to zabere během mimořádně krátké ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Osteoporóza

Předmět příspěvku: Osteoporóza
Napsal: stř lis 11, 2009 3:13 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 86206

jahoda píše:Dekuji. Za jak dlouho po poslednim jidle se muze provest Urina-klystyr vecer? (pokud je kv. praci nemozne ho delat rano...vim ale, ze ma byt nalacno...) pro babicku- videl byste problem u skladovani moci v obycejnem plastovem kbeliku (napr. ty na vytirani) nebo radeji pak hned prelit do ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: stř lis 11, 2009 3:03 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:SP je nejlepe provest pred zahajenim URINOTERAPIE-oralni cestou- nebo radeji az po??? Zajimalo me, zda je lepsi se jeste vycistit SP nez zahajim oralni urinoterapii...? Aby lecba byla rychlejsi a efektnejsi...??? (mam za sebou jen 90dni klystyru-ted uz jen udrzovaci tak 1x za 3dny+ prodl ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Ucpaná céva po neakutním prodělaném infarktu

Napsal: stř lis 11, 2009 2:42 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 24669

jahoda píše:Mne se libi i plesati muzi a problem v tom nevidim, je to opravdu praktictejsi, jak rikate, ale vykladejte to starsi generaci:) A te intenzivni remineralizace se dosahne jen tou urinou- nebo jeste jinak- napr.vnitrne- pro rust vlasu u muzu uz vzadu s malou pleskou? Ja jsem urinu jako sam ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: stř lis 11, 2009 12:41 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

fdh píše:nemyslím do jídla, ale po jídle... těsně po jídle... Ty, co jsem vám doporučil, nijak nevadí.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: stř lis 11, 2009 11:56 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

fdh píše:u osoby, která se teď připravuje na šanku pomocí okurek, aby se dostala s kyselosti, je potřeba den před změnit nějak stravu? nějak se ještě připravit? máme v plánu provést šanku, po ní pokračovat chvíli klystýrama a změnit stravu dle Vašeho jídelníčku.... Ne, další změna stravy už není pot ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: stř lis 11, 2009 11:43 am 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

fdh píše:když píšete, že zásada a kyselina se neutralizuje, jak je to v případě zásaditá strava a poté kyselé prášky a vitamíny a minerály v práškové podobě... jaký tohle má vliv na neutralizaci? vychází mi z toho, že prášky bych bral jindy, mimo stravu... co Vy na to? To nepíšu já, to je učivo šest ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte lis 10, 2009 9:26 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Tak ma napadla jedna vec, že MMs ničí všetky patogény v organizme. Ked teda všetko likviduje nezlikviduje aj laktobacili obsiahnuté v kvasnes zelenine a tabletových doplnkoch? Inak používam MMS na výplach ústnej dutiny cca 10 aktivovaných kvapiek a trochu ma začali pobolievat zuby. Može to ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Článek o vysokém tlaku

Předmět příspěvku: Článek o vysokém tlaku
Napsal: úte lis 10, 2009 9:08 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 27974

Jana píše:Dobrý den, nevíte, jestli se dá ještě někde sehnat ten časopis (jmenuje se Recepty dobrých rad a nápadů????), kde máte článek o vysokém tlaku? Je to měsíčník? Předem děkuji az odpověď, s pozdravem Jana Jmenuje se "Recepty prima nápadů" a je to skutečně měsíčník. Toto číslo vyšlo 29.10.2009 ...

Napsal: pon lis 09, 2009 10:18 pm 

bludicka píše:špatne ste mi rozumel, ja som nemyslela 2-3x týždenne, ale nepretržite užívať 2 až 3 týždne, potom týždeň pauza a potom zase užívať, no ja nie som lekár, ja som laik a zverejnila som len, čo som sa dočítala o tejto problematike, inak Dr. Joachim Mutter je v Nemecku významný lekár, je m ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: pon lis 09, 2009 9:35 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

spibe píše:Dobrý večer. Chcel by som sa spýtať či by som mohol tým to spôsobom vyčistiť aj eustachovu trubicu nakoľko ju mám asi 13 r. zanesenú. Vtedy som dostal zápal na jedno ucho a hneď na druhé ucho. Strašne ma bolelo v ušiach. Vyhľadal som pohotovosť kde mi dali nejaké lieky s tým, že mám ísť n ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon lis 09, 2009 9:10 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

fdh píše:je potřeba se něčeho obávat nebo na něco se připravit v přípdw staršího člověka ve věku cca 58let. Nestěžuje si na žádné problémy, sílu stále má, ale pitný režim nic moc, tzn. odhad cca 1,5l, stolice jednou za dva dny. Co Vy na to? Omezení, pokud se týká nějakého věku u šankaprakšalány neex ...

Napsal: pon lis 09, 2009 8:43 pm 

bludicka píše:Málokedy sa zapájam do diskusií, ale tentoraz mi to nedalo napísať niektoré poznatky, ktoré som získala z knihy a z internetu. MMS nie je až tak bez vedľajších účinkov ako sa prezentuje na väčšine fór. MMS je silný oxidátor, v tele spôsobuje silný oxidačný stres, poškodzuje mitochondri ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: pon lis 09, 2009 8:07 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Mockrat Vam dekuji za kontakty. SP je nejlepe provest pred zahajenim URINOTERAPIE nebo radeji az po??? Zajimalo me, zda je lepsi se jeste vycistit SP nez zahajim urinoterapii...? Aby lecba byla rychlejsi a efektnejsi...??? A misto masla, by byl tedy asi vhodnejsi ten za studena lisovany ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Ucpaná céva po neakutním prodělaném infarktu

Napsal: pon lis 09, 2009 7:30 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 24669

jahoda píše:To jsou ty informace na net-forech... na jinych jsem zase nasla, ze v mixeru rychlyma otackama se ztraci enzymy... A co vitaminy a mineraly- pokud je mlynek z cinu, medi ci hliniku- takove ty po babickach- stribrny a zlate barvy...? ty se nejak zasadne neztraceji prohnanim mlynkem??? Ale ...
Stránka 1930 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1927, 1928, 1929, 1930, 1931, 1932, 1933 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem