Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 7:58 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1931 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1928, 1929, 1930, 1931, 1932, 1933, 1934 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Osteoporóza

Předmět příspěvku: Osteoporóza
Napsal: pon lis 09, 2009 6:58 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 86206

jahoda píše:Mne tu Sodu doporucil jeden biochemik, co ucinky zkoumal na sobe a zjistil, ze pouz. 5dni v tydnu+ musi se pit i pri jidle=rovna pH na neutralni velice rychle... - na ledviny asi bohuzel pozapomnel...jeste, ze tu jsou lide jako Vy, kteri vedi o vecech ve vetsich souvislostech- tech je op ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned lis 08, 2009 8:57 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

fdh píše:Při monodietě na okurce, kolik by měla sníst a vypít okurek? A dodržet pitný režím s okurkama nebo možno doplnit čistou vodou? Monodieta se aplikuje metodou, co kdo snese a to já netuším, co snesete vy. Monodietu je možné doplnit vodou, ale většinou to není nutné.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: ned lis 08, 2009 9:37 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

fdh píše:Víte, ono to rozhodně bude souviset s psychikou.. psychika je velice zajímavá záležitost... jak tak nad tím přemýšlím a čtu různé články a vlastně se celý měním a tím i to co mám doposud v hlavě, musím konstatovat, že po všech těch kecech, který do nás byly pod tlakem nahuštěny touto společ ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Energie v tekutinách - Voda - úžasná záležitost

Napsal: ned lis 08, 2009 9:03 am 

Odpovědi: 55
Zobrazení: 154761

fdh píše:http://karolinaloskotova.blog.cz/0911/rozhovor-s-dr-batmanghelidjem-lecba-vodou-1 co vy na to? Informace uvedené v tomto článku jsou opravdu z podstatné části pravdivé. Dá se říct, že některé z nich mám uvedeny již dlouho na svých stránkách a vodu lze považovat za naprosto univerzální médiu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: ned lis 08, 2009 8:35 am 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

Xion píše:Plati toto aj ked sa zje kusok cerstveho kokosu? Čistě teoreticky ano, ale vždy je potřeba si uvědomovat, že využitelnost běžně rozkousaného kokosového ořechu bude někde úplně jinde, než je využitelnost čistého tuku a muselo by se ho sníst tedy neporovnatelně větší množství.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: sob lis 07, 2009 10:03 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

dgm píše:Dekuji vam za odpovedi. To mnozstvi uvadite priblizne stejne. Necetla jsem samozrejme od neho vsechny prispevky, tak nevim podrobnosti, s jak spatnym zdravotnim stavem deti zacinal s touto ceckovou terapii, ale presto jsou jeho deti casto nemocne a tusim, ze i nejaka atb. Není to jenom o vi ...

Napsal: sob lis 07, 2009 9:26 pm 

PavelZ píše:Voda z filmetu není vyrobena destilací ale reverzní osmózou. Denny, tato voda se zmrazovat nemusí, protože se nevařila a krystalická mřížka je v ní tedy zachována. Je možné ji pít tak, jak ji koupíš.

Napsal: sob lis 07, 2009 9:21 pm 

dgm píše:Ano, je to ucivo 6. tridy, ale prave clovek, ktereho jsem oznacila jako os1 (vydal nejakou publikaci a hodne publikuje i na internetu, zduraznuje ale, ze neni lekar) je na te diskuzi velkou autoritou, co se tyka podavani vitaminu C, syntetickeho, radi predevsim matkam s hodne malymi detmi, ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: sob lis 07, 2009 9:03 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

fdh píše:proč mi po vypití šťávy, např. pomerančové tuhnou svaly mezi žebry mezi prsy u hrudní kosti? Tak to opravdu netuším s tím jsem se dosud nikdy nesetkal a domnívám se, že to těžko může mít nějakou přímou souvislost. Dle mého názoru jde spíše o nějakou psychosomatickou příčinu, kde si v podsta ...

Napsal: sob lis 07, 2009 8:38 pm 

dgm píše:Dobry den, protoze jsem maminka, chodim i na stranky zabyvajici se rodicovstvim, probira se tam kde co, ted momentalne uz dlouho jede hojne navstevovana diskuze o vitaminu C. Prekopiruju vam sem tri prispevky, prosim o vas nazor: osoba 1 Ak pouzivas kyselinu askorbovu, tak je samozrejme kys ...

Napsal: sob lis 07, 2009 7:49 pm 

Denny píše:Ahoj. Nerozumím větě ......zakoupit vodu destilovanou, například tuto používá PavelZ http://filmet.cz/ (čili z drogérie), tu zmrazit, rozmrazit a pít po nějakou dobu vodou destilovanou z lékárny. Zmrazit, rozmrazit a pít smíchanou s destil. vodou z lékárny Proti léčení pomoci vlastní urin ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: sob lis 07, 2009 10:19 am 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

Maybes píše:Taky se mi to zdá divné,ale dívala jsem se na starší zprávy a tam mám také vysoké hodnoty až 29, ale i 17. Prý se může jednat o hematochromatozu. Paní doktorka se mě ptala jestli jsem nebrala nějaké doplňky s železem. Brali mi znovu krev, tak uvidím. Když jsem jí řekla, že to je divný, ž ...

Napsal: sob lis 07, 2009 8:57 am 

Xion píše:Denny, este ti chcem poradit k tej sanke. Vzhladom na to, ze nevlastnim irigator, tak som isiel do svojej prvej sanky bez moznosti klystiru. Absolvoval som hroznovu kuru. Ja som si naordinoval 3 dni na hrozne a hroznovej stave, co uplne dobre precistilo moje creva a so sankou nebol najmens ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob lis 07, 2009 8:51 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Xion píše:Tak tento clanok zmenil moj pohlad na liecenie kandidy. http://barefootersholistichealth.ning.c ... battle-won Nikdy sa mi nezdalo zakazovat ovocie ci med v protikvasinkovej diete. Nieco mi tam vzdy smrdelo. A je jasne co. Opat ide o neuplnu informaciu, takzvanu neuplnu pravdu, ktora dnes ...

Napsal: pát lis 06, 2009 11:10 pm 

Denny píše:Ahoj Jardo, čtu všechno ale pamatuji si málo. Proto jsem rád za každou odpověď a dobrou radu. Gewo např. mi radí - pít hodně vody na pročistění ledvin a pak se zbavit kamenolomu ve žlučníku a játrech. Ale před tím provést očistu střev. Ty jsi mi kůru ,,zjemnil,, jen na klystýry (zítra je ...
Stránka 1931 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1928, 1929, 1930, 1931, 1932, 1933, 1934 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem