Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 7:55 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1932 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1929, 1930, 1931, 1932, 1933, 1934, 1935 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Železo

Předmět příspěvku: Železo
Napsal: pát lis 06, 2009 10:19 pm 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 209152

Maybes píše:Dobrý večer, z krve mi zjistili zvýšený obsah řeleza 34. Čím by to mohlo být? Maso nejím (ale pouze 3 měsíce, ale né kvůli tomuto zjištění, ale z přesvědčení, toto jsem se dozvěděla náhodou při jiném vyšetření), nadbytek je jak jsem vyčetla z internetu toxický, ukládá se v játrech a jiný ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: pát lis 06, 2009 7:27 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Za rady mockrat dekuji. A kde Vy kupujete ten Jablecny Ocet s zivou kulturou a Lneny Olej? (mam informace, ze pokud v Bio-shopu ho maji uchovavan bez chladnicky-coz je vzdy, tak uz je zlukly=karcinogenni-co o tom soudite?) Ten vit.C- vy jste nekde sehnal Sodium Ascorutin- nebo jaky pouzi ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Ucpaná céva po neakutním prodělaném infarktu

Napsal: pát lis 06, 2009 6:57 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 24669

jahoda píše:souhlasite s nazorem, ze pokud se zelenina protlaci klasickym mlynkem na maso, tak je uz zcela bez enzymu??? A jak je to pak s makem??? Na cem melete Vy? Dekuji Tak to si teda dovolím nesouhlasit, zelenina, ovoce, případně i semínka ztrácejí enzymy pouze v případě, že je upravíte teploto ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Osteoporóza

Předmět příspěvku: Osteoporóza
Napsal: pát lis 06, 2009 5:47 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 86206

jahoda píše:Za rady dekuji. Jakou nejvyssi davku sody denne doporucujete Vy? 3xdenne 1lzicku do 200ml vody??? To mě špatně chápete, to není na pravidelnou úpravu pH vhodné ke každodennímu použití, jedná se o prostředek, který může fungovat například ve stavu nouze, ale ne jako denní užívání. Může to ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv lis 05, 2009 9:33 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Denny píše:Zdravím všechny. Pročetl jsem si vlákno o SP a rád bych si pročistil nejdřív střeva a následně pak také

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: čtv lis 05, 2009 8:11 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Mat píše:No ved. Všetky chleby/pečivá sa dnes vyrábajú za pomoci droždia. Tie orig. kváskové som zatial ani neregistroval. Porekadlo o chleba našom každodennom, vyznieva smutnosmiešne. To už radšej celozrnné cestoviny(bez aditív,vajec). To že vláknina v nich obsiahutá je "hrubá" a dráždi črevá je dr ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Parkinsonova choroba a impotence

Předmět příspěvku: Parkinsonova choroba a impotence
Napsal: čtv lis 05, 2009 8:01 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 27300

diogenes píše:Jak tedy mam postupovat při detoxikaci organismu? Hlavně rychle a bez váhání, ale ač to vypadá, jako kdybych si z vás dělal srandu, myslím to naprosto vážně. Co nejrychleji nastudovat podstatnou část informací z těchto stránek, na nichž jsou veškeré potřebné detoxikační techniky zmíněn ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv lis 05, 2009 11:10 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

milda píše:chystám se taky čistit zuby MMS-kou, ale říkám si jestli ta kyselina citronová neškodí zubní sklovině? Přírodní šťáva z citronu sklovinu narušuje.... Nemám to sice nijak ověřené, ale domnívám se, že MMS po aktivaci má poměrně vysokou zásaditost, čili se nechová jako kyselina. Můj názor je ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv lis 05, 2009 11:01 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

ditac píše:Takto jsem to zkusila 2x (po 10 dnech pouze vyplachu 3mi akt.kapkami s troskou vody) a mam ted strasne citlive zuby.Kdyz se jich dotknu kartackem uplne mi v nich brni.Mam nedavno predelane vsechny 20 let stare plomby (amalgam za keramiku) a zubar me upozornil,ze muzu mit zuby citlivejsi,a ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Strava na slinivku

Předmět příspěvku: Strava na slinivku
Napsal: čtv lis 05, 2009 9:53 am 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 77941

Xion píše:Tak ma zaujalo, aka strava sa doporucuje na oslabenu slinivku, respektive po zachvate/zapale. Surova strava ze vraj nie prve dni, takisto nie surove stavy. Aky postup doporucujete Vy? Tiez zacat kratkou hladovkou a potom zacat napriklad odvarom s ovsenych vlociek, alebo sa da zacat aj suro ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: stř lis 04, 2009 10:22 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Mat píše:Dnes dávli v tlelvízii reportáž o chlebe, že to je jediná vec ktorej sa nedá prejest a človek ju konzumuje resp. može konzumovat denne. Chlieb je vraj každodenný. Tak ma napadlo, že to je skutočne pravda. Drogy sa tažko vzdáva a bohužial 99% ludí na tejto droge "beží" denne. Odborníčka na v ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: stř lis 04, 2009 10:11 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

sevcikova píše:Dobrý den,mé problémy trvají půl roku.Začalo to infekcemi moč. cest,které trvají do dnes.Rozjížděli se mi oči a při řeči se mi dělalo nevolno,když jsem šla k lékaři zjistil mi vysoký krevní tlak,který mi pořád vyskakoval.Neustale mi dávali prášky na infekce a na tlak ale stav se zhorš ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Parkinsonova choroba a impotence

Předmět příspěvku: Parkinsonova choroba a impotence
Napsal: stř lis 04, 2009 5:51 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 27300

diogenes píše:Již druhý rok se léčím na Parkinsonovu chorobu.Je mě 54 let. Nyní užívám Mirapexin a Stalevo. Léky mě postupně přestávají účinkovat, jako už několikrát předtím.Můj stav se na chvíli zlepší, aby vzápětí se zhoršuje. Dále mě velice trápí impotence, která je zřejmě následkem léčby , nebo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vánoční stravování

Předmět příspěvku: Vánoční stravování
Napsal: stř lis 04, 2009 5:12 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 24653

Jana píše:Děkuji za odpověď, nemyslela jsem u známých, spíš doma, byla jsem jen zvědavá, zda na Štědrý večer také smažíte a vaříte )) Chalvu si občas dělám, to jsem plánovala, ale do pečení cukroví se mi nechce, ale návštěvám bych něco nabídnout chtěla, tak jsem myslela, jestli nemáte nějaký jiný ná ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Česnek s ovocem

Předmět příspěvku: Česnek s ovocem
Napsal: stř lis 04, 2009 4:53 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 70732

Jana píše:Dobrý den, někde zde na fóru jsem se dočetla, že konzumujete česnek s ovocem. Mohu poprosit o konkrétní recept? Na jaké se nejvíce hodí? Díky Jana Asi vás to překvapí, ale česnek se dá použít prakticky k veškerému ovoci. Jedná se o relativně velice chutnou kombinaci, která je sice neobvykl ...
Stránka 1932 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1929, 1930, 1931, 1932, 1933, 1934, 1935 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem