Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 7:25 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1933 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1930, 1931, 1932, 1933, 1934, 1935, 1936 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: úte lis 03, 2009 5:23 pm 

Odpovědi: 136
Zobrazení: 241462

milda píše:...na zklidnění nosu je také dobrá chladná trochu osolená voda. Používám lázeňskou konvičku na vypláchnutí. Mě osobně slaná voda v nose dost pálí, ale hodně záleží na správně zvolené koncentraci. Vincentka je vlastně taky jenom slaná voda a funguje dobře.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Prosba o pomoc-Rakovina

Předmět příspěvku: Prosba o pomoc-Rakovina
Napsal: úte lis 03, 2009 5:11 pm 

Odpovědi: 142
Zobrazení: 181499

Jindra píše:Mám kamaráda. Chodili sme spolu na průmku a dávali sme opisovat písemky ostatním, jó strojařina nám šla skvěle. Jezdili jsme spolu cyklovýlety. Ženili jsme se pár dnů od sebe, on mi svědčil, pak já jemu. Společné rodinné dovolené, návštěvy. I ty děti máme postejnavě staré. Před deseti dn ...

Napsal: úte lis 03, 2009 3:20 pm 

fdh píše:může mě dráždit urina nosní sliznici? nebo je něčím jiným.... čím zklidnit nosní sliznici? Urina žádné dráždění nosní sliznice nevyvolává, ba naopak má naprosto perfektní desinfekční účinky, což by mělo stav spíše srovnat. Na zklidnění můžete vyzkoušet nastříkat do nosu rozprašovačem nějaký ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sušení ovoce

Předmět příspěvku: Sušení ovoce
Napsal: úte lis 03, 2009 3:07 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 192779

fdh píše:Jardo, máte zkušenost se sušením? Je potřeba to do něčeho namáčet? Někdo popisuje namáčet to do octu nebo citronové vody.... Co Vy na to? Vlastním velkou, asi šestipatrovou, velice kvalitní, domácí sušičku a ovoce si běžně suším. Naprosto nejvíce švestky, které se pak hodí prakticky do všeh ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: úte lis 03, 2009 2:52 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

fdh píše:jak rozeznám, že se jedná o olejnaté semeno? když budu mít vedle sebe dvě semena - dá se to nějak poznat - mají stejné znaky, nebo je potřeba to vědět. každopádně se jedná o enzymy nebo i ostatní látky obsažené v semenu? Naťukejte do Seznamu výraz „olejnatá semena“ a už je rozeznáte, jiné s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vánoční stravování

Předmět příspěvku: Vánoční stravování
Napsal: úte lis 03, 2009 2:44 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 24653

Jana píše:Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte nějaké recepty na nepečené cukroví, zda nějaké o Vánocích vyrábíte, předem díky za všechny nápady, které nejsou v rozporu se zdravou výživou. Mohu se zeptat, čím nahrazujete štědrovečerního kapra? Děkuji a přeji hezký den Jana Obávám se, že vás zk ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte lis 03, 2009 2:22 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

fdh píše:co klystýr a nachlazení nebo jiná nemoc? vadí nevadí? Rozhodně nevadí, ba naopak, každé pomoci k odstranění toxinů je tělu třeba a klystýr je pomoc velice dobrá.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte lis 03, 2009 12:58 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

fdh píše:ok, zkusíme a uvidíme bylo by vhodné zkusit masivní překyselení srazit jedlou sodou nebo to tady není příliš vhodné? Rozhodně je vždy lepší rovnat pH co nejpřirozenější cestou a to je přes potraviny. Jedlá soda by měla sloužit jako balíček poslední pomoci v krajní nouzi a na pravidelnou apl ...

Napsal: úte lis 03, 2009 12:45 pm 

fdh píše:aaa... jasný, špatně jsem se vyjádřil - měl jsem namysli namočení. Znamená to tedy, že je vhodné namáčet veškerá semena (i mák, sezam,...) předtím než ho jakkoliv zpracuji. Předpokládám, že je to všechno potřeba nějak rozmixovat nebo rozemlet, aby z toho tělo mělo co největší užitek... Je t ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Stavba nových základů

Předmět příspěvku: Stavba nových základů
Napsal: úte lis 03, 2009 12:39 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 179772

fdh píše:Ano, mám svou zkušenost se stavbou nových základů. Na začátku to byla hodně šankprakšalana, která nastartovala očistnou reakci těla a spolu se semeny ostropestřce mě po několika dnech téměř zbavila tukové bulky na prsu, což považuji za úžasnou věc. Nelze mít vše hned a nutno si uvědomit jak ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vzduch

Předmět příspěvku: Vzduch
Napsal: úte lis 03, 2009 10:46 am 

Odpovědi: 170
Zobrazení: 362009

fdh píše:měl bych mít k dispozici během několika dní ionizátor na vyzkoušení, tak potom sdělím své první dojmy... Jardo, můžete mi poslat odkaz na návod jak si vyrobit tu záležitost, kdy vyladíte ionty v těle přes nohy... Dík Konkrétní návod na internetu v češtině neexistuje. Já jsem vám, při našem ...

Napsal: pon lis 02, 2009 8:09 pm 

Host píše:Chtěl bych se zeptat na denní dávku jódu. Pro dospělé se oficiálně pohybuje někde kolem 200µg. Denně užívám veganské tablety obsahující (mimo B2, B6, listovou kyselinu, B12, vitamin D a selen) i 150µg jódu. Koupil jsem si Nori vločky. Zajímá mě jestli denně půl čajové lžičky+tableta nemůžo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: pon lis 02, 2009 7:11 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Xion píše:Jarda, chcel by som sa podelit o jeden moj chronicky zdravotny problem a poprosit Vas o radu, alebo Vas nazor. Ide o problem, ktory je popisat trochu zlozitejsie, nejde o nejake konkretne ochorenie. Uz dlhe roky mi je kazde rano zle, teda nevolno. V podstate to je ten problem, samozrejme, ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon lis 02, 2009 9:49 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

fdh píše:O víkendu chce mamka zkusit šanku. Předpokládáme, že bude dost zanesená, má nějaké ženské zdravotní problémy a problémy se žaludek. Má tam kýlu skrz bránici a trpí dost na pálení žáhy. Byla na hadici, v žaludku nemá žádný vředy nebo tak - jen ji zjistili kýlu. Nevím na kolik to má vliv na p ...

Napsal: pon lis 02, 2009 9:14 am 

fdh píše:co doporučujete při nachlazení či chřipce, rýmě, aby se ji člověk co nejdříve zbavil Mimo to co píše Xion, což je celkem rozumné, bych měl ještě pár postřehů. Při nachlazení vlastně naše symbiotické bakterie začnou přes naše sliznice odstraňovat usazené hleny a zakyselení. Vhodné je jim v t ...
Stránka 1933 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1930, 1931, 1932, 1933, 1934, 1935, 1936 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem