Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 7:25 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1934 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1931, 1932, 1933, 1934, 1935, 1936, 1937 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pon lis 02, 2009 8:40 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

milda píše:Dnes jsem začal pít okurkovou+cibulovou šťávu a mám malý problém. Okurka se na rozdíl od jiných zelenin na odšťavňovači Omega špatně "vyždíme". Zlepšilo by se to odčas vložením kouska mrkve, nebo zelí, nebo něčeho jiného. Jenže neztratí pak šťáva svoji účinnost? Co se týká odšťavňovače Om ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon lis 02, 2009 8:32 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

fdh píše:je potřeba veškerá semena klíčit než se zpracují - mák, sezam, dýňová semínka...? píšete, že při orálním použití uriny má mít víc jak pH 7... proč? jaký to má důvod? pak zde uvádíte pití čerstvých šťáv s kombinací s vodou? to je nějak nutné nebo se mohou bez problémů pít 100% šťávy a zbytek ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: ned lis 01, 2009 9:47 pm 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Je to sice velice vážné téma, ale trocha legrace nikoho nezabije. Doporučuji si doma vyrobit vlastní vakcínu podle tohoto návodu, možná bude mnohem bezpečnější i účinnější, než ta oficiálně doporučovaná. http://www.youtube.com/watch?v=eX_GvhEFGsA

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vzduch

Předmět příspěvku: Vzduch
Napsal: ned lis 01, 2009 6:47 pm 

Odpovědi: 170
Zobrazení: 362009

fdh píše:Tak jsem objevil ionizátor a čistič vzduchu. Dle měření tvoří ozón o hodnotě 0,005ppm, což je o desetinu nižší než jsou stanoveny limity (0,05ppm). Dle měření má velice působivou protiprašnou účinnost a velice dobré výsledky ionizace. Pokud to nebude vadit, mohu uvést o jaký ionizátor se je ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Acidoza

Předmět příspěvku: Acidoza
Napsal: ned lis 01, 2009 10:36 am 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 47911

andreabukorova píše:Dobrý deň, Zaujalo ma čo ste napísali na vašich stránkach, myslím, že ste si zvolili správnu cestu asi v poslednej chvíli. Moj mail je vlastne akýmsi pridaním sa k vášmu názoru, pred rokom sme sa vrátili zo zahraničia kde sme žili skoro 7 rokov. V tomto čase som nepracovala, bola ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob říj 31, 2009 9:37 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

fdh píše:Pokud se koupí tvaroh od přímého dodavatele, nijak neošetřený, dá se nějak uchovat déle než pár dní? To znamená, zda je možné si ho nakoupit do zásoby, přece jen farem v okolí moc nemám a abych stále kupoval a platil poštovné to taky stále nejde. Děkuji Sice to sám nedělám a zkušenost a tím ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv říj 29, 2009 7:49 pm 

Xion píše:No, kedze odkaz ma odo mna, tak ho mozem hodit aj ja.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv říj 29, 2009 7:34 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Dnes mi prišiel výsledok z gastra a síce, laktóza - negatívny, celiakia sa tiež nepotvrdila. Jediná vec ktorej nerozmuiem bolo toto: SLIZNICA DVANÁSTNIKA S MIERNOU PREVAŽNE CHRONICKOU ZÁPALOVOU CELULIZÁCIOU, BEZ SIGNIFIKANTNEJ INTRAEPITELIÁLNEJ LYMFOCYTÓZY, ATROFIE KLKOV A BEZ ZRETEĽNÉHO PR ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vaše připomínky a názory

Předmět příspěvku: Vaše připomínky a názory
Napsal: čtv říj 29, 2009 12:38 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 495757

Návštěvník píše:Slovo "převážně" jste si k tropickému ovoci přidal. Mě na tomhle způsobu stravování neštymuje jedna věc...bezva v létě no problem,ale sakra co v zimě...mám-li se chovat přirozeně, jak se zde proklamuje, tak prostě musím jíst to, co je přirozené pro danou oblast, podnebí a roční dobu. ...

Napsal: čtv říj 29, 2009 11:29 am 

Jindra píše:Jaroslave je to takhle v pohodě? Pokud jo, byl bych rád... ikdyž Niva je myslím plísňový sýr, takže nevím, nakolik zdravý. Nevím, jestli by mi Niva chutnala, no to už je druhá věc. Lněné semínko já rád, takže to bych tam ještě přidal také. Momentálně zcela seriózně zvažuji objednat brynd ...

Napsal: čtv říj 29, 2009 11:07 am 

milda píše:Tak jsem se vrhnul na patlaninu s Nivou. Měl jsem v lednici řecký jogurt, který bylo už potřeba spotřebovat, tak jsem ho použil s olejem (lněným) a nadrobenou nivou. Přidal jsem nakrájenou cibuli a hotovo. (lněné semínko ne, pro tenhle způsob mi "neštymovalo") Bylo to docela řídké-předevč ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Vymrazení minerálů

Předmět příspěvku: Vymrazení minerálů
Napsal: stř říj 28, 2009 12:26 pm 

Odpovědi: 44
Zobrazení: 139081

Vymrazení minerálů Vymrazování minerálů, představuje velice jednoduchou metodu demineralizace vody v domácích podmínkách. Jedná se o metodu, která není příliš dokonalá, minerály neodstraňuje zcela a bohužel neodstraní ani další reziduální látky. I tak je pro lidi, kteří nechtějí investovat do drahéh ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: stř říj 28, 2009 12:13 pm 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

Destilace vody Destilací vody pomocí domácího parního destilátoru, získáme vodu o velmi vysoké čistotě. Tato voda má ovšem jednu podstatnou nevýhodou, že již neobsahuje krystalickou mřížkou ledu a tím pádem je potřeba tuto krystalickou mřížku ve vodě před konzumací obnovit. Vhodné je tuto vodu před ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Osteoporóza

Předmět příspěvku: Osteoporóza
Napsal: stř říj 28, 2009 11:52 am 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 86206

jahoda píše:Jak by bylo nejlepsi zacit s klystyrama- 1litr 1x denne, kazdy den? A kolik dnu v kuse a za jak dlouho SP a Malachova? Muze se vubec pouzivat na klystyry nebo k piti URINA pri soucasnem BRANI NEKOLIKA CHEMICKYCH LEKU na srdce, osteoporozu atd? Nebo jakou lecbu byste doporucil? Dekuji Kly ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Ucpaná céva po neakutním prodělaném infarktu

Napsal: stř říj 28, 2009 11:36 am 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 24669

jahoda píše:Jak by bylo nejlepsi zacit s klystyrama- 1litr 1x denne, kazdy den? A kolik dnu v kuse a za jak dlouho SP a Malachova? Ptam se, protoze si nejsem jista- u 50leteho muze s ucpanou cevou po infarktu- moznych komplikaci...??? A jaky uplne nejlevnejsi odstavnovac- tzv. na zkousku- byste dopo ...
Stránka 1934 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1931, 1932, 1933, 1934, 1935, 1936, 1937 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem