Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 7:22 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1935 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1932, 1933, 1934, 1935, 1936, 1937, 1938 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: stř říj 28, 2009 11:07 am 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Dobry den, a ten 1,5-2l davate na jedno napusteni??? Myslela jsem, ze jste rikal max. 1litr...??? Ma otazka znela spis takto- kolik je nejmensi mozne mnozstvi uriny na vycisteni v udrzovacim rezimu? Ptam se proto, ze uvazuji o koupi strikacky nebo balonku- co doporucujete? ...jelikoz u k ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Ztráta čichu

Předmět příspěvku: Ztráta čichu
Napsal: stř říj 28, 2009 10:43 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 18553

KarelK píše:Ještě se chci zeptat na ten zinek. Vyplatí se podle Vás investovat více peněz do bioaktivního zinku nebo stačí pořídit "normální" zinek. Ten zinek je potřeba brát v chelátové vazbě. Je to zinek, který má velmi dobrou vstřebatelnost do organismu a tím pádem utratíte i podstatně méně peněz ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř říj 28, 2009 9:19 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Sybilla píše:Vďaka za typ. Ešte sa ich opýtaj, či vracajú do oleja po zlisované lignany. Na stránke o tom nič nepíšu. Ak nie, tak potom ostanem pri talianskom. Je drahší ale špeciálne balený bez prístupu vzduchu a svetla. Vracení lignanů do lněného oleje po vylisování, považuji za naprosto zbytečný ...

Napsal: úte říj 27, 2009 11:03 am 

KarelK píše:Mě to bylo jasné hned, že je to velice strohá informace... tak nějak jsem si řekl, že tu otázku střelím od boku a uvidím co z toho vzejde Děkuji za informaci, budu zkoušet a uvidím.... předpokladám, že k nějaké přesnější diagnostice by bylo třeba osobního setkaní, případně se alespoň roz ...

Napsal: úte říj 27, 2009 8:47 am 

KarelK píše:Dobrý večer Jardo, již asi 15 let mám velmi slabý čich. Dá se říct, že téměř žadný. Zatím jsem nepřišel na to ,čím je to způsobeno a jak řešit obnovení funkce čichu. Napadá vás k čím by to mohlo být? Děkuji za odpověď. Z toho co jste napsal, by asi nevydedukoval nikdo nikdy nic. To je op ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon říj 26, 2009 8:39 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Dnes, som zase o niečo múdrejší. Bol som na gastroskopii a na moje velké prekvapenie som mal všetky meratelné parametre žalúdku vporiadku. Čo ma prekvapilo(a čoho som sa najviac obával), že nemám previsnutý žalúdok. Po tolkom prežieraní v minulosti ma to skutočne prekvapilo. Odobrali mi aj ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon říj 26, 2009 8:16 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jana píše:Ano, klystýry provádím, začala jsem každý den, pak obden, teď se snažím jednou týdně, někdy i častěji, je nepraktické, že se to musí dělat buďto ráno nebo večer, co se stane, když se to udělá přes den? Je docela komplikované u nás večer blokovat koupelnu. Upřímně řečeno mě to všechno zatím ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: pon říj 26, 2009 7:52 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Xion píše:Jeden kamos ma pristroj, ktory vyraba takzvanu demineralizovanu vodu. Nejde teda o metodu RO, ale ze vraj by mala byt cistejsia a maksia, nez klasicka destilovana voda z lekarne. Pristroj ma zabudovany aj merac, neviem ci to meria odpor alebo nejake napatie, ale ukazovalo to hodnoty 0,05 - ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vaše připomínky a názory

Předmět příspěvku: Vaše připomínky a názory
Napsal: pon říj 26, 2009 4:12 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 495757

Návštěvník píše:Dobrý den, přečetla jsem si Vaše stránky a koukla na Vaši fotku...máte výrazně jin kondici močového měchýře, ledvin a tenkého střeva - pleš nad čelem je toho jasný důkaz. Takový úbytek kštice není rozhodně znakem bezchybného zdraví, jak se domníváte. To samé brýle. Před temito znaky ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned říj 25, 2009 10:05 pm 

Xion píše:Vdaka za vycerpavajucu odpoved Jarda. S tym porkom to je dobry napad, doteraz som si tam na dochutenie mixoval kusok jarnej cibulky, vyskusam aj porik. Este ma napadlo, ci je podla Vas potrebne dodrzat davkovanie pri bryndzi rovnake ako u tvarohu. Ja davam asi 2/3 bryndze, teda namiesto 45 ...

Napsal: ned říj 25, 2009 9:02 am 

Xion píše:Jarda, tak ma napadlo, ze sirna patlanina este nema vlastnu temu, nieje ani spomenuta v clanku, a informacie su roztrusene po vseliakych temach. Pritom ide o pomerne dolezitu vec na zrovnanie deficitu omega3 mastnych kyselin, takze by si zasluzila vlastnu temu. Mohli by ste teda strucne po ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: sob říj 24, 2009 10:11 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

naselova píše:Chtěla bych se Vás zeptat, jak si mohu zvýšit ph.Před dvěma měsíci jsem si poprvé změřila ph sliny,vyšlo mi 6.Toto extrémní překyselení/ někdy mi vycházelo ph i pod 6/ zřejmě způsobuje moje chronické zdravotní problémy / bolesti hlavy,různé nevolnosti,únava, trávicí obtíže atd. Myslela ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: pát říj 23, 2009 7:36 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

PavelZ píše:Patlanici používám asi dva týdny a musím uznat, že její účinky na pokožce jsem poznal už za čtyři dny. Kůži mám od mala hodně suchou a po 21denním půstu (skončil 3.října) jsem úplně šustil. Dle rad Jardy zde na webu jsem omezil slunečnicová semínka a nasadil masivně patlaninu (jak nehezk ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Meditace

Předmět příspěvku: Meditace
Napsal: pát říj 23, 2009 6:00 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7749

Jana píše:Dobrý den, mohu se zeptat, na základě toho, o čem jsme se bavili v první části našeho setkání, jak jste se naučil meditovat? Doporučil byste mi nějaké knihy/kurzy/osoby? Velice děkuji zdravím Jana Obávám se, že já na to nebudu ten pravý. Při našem setkání jsem Vám vysvětlil i to, za jakých ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: pát říj 23, 2009 4:23 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Jindra píše:Jardo moc Vám děkuji. Namíchal bych si to rád co nejdřív, dnes či zítra, ale jak jsem psal, mám jen konopný olej (který považuji za složením velmi obdobný lněnému). Mohu jej použít stejně jako lněný, nebo raději ne? A ještě mám úplně jiný dotaz, ale taky k pleti - jak ošetřujete svoji pl ...
Stránka 1935 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1932, 1933, 1934, 1935, 1936, 1937, 1938 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem