Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 6:51 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1937 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1934, 1935, 1936, 1937, 1938, 1939, 1940 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovoce v zimě a principy jin a jang

Předmět příspěvku: Ovoce v zimě a principy jin a jang
Napsal: ned říj 18, 2009 8:56 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 20618

KarelK píše:Dobry den (vecer) Jardo, mam na vas otazku ohledne konzumace ovoce v zime. Osobne jsem dost zimomrivy typ, uz od malicka, k tomu prispiva i moje nizka vaha. Casto mivam studene ruce i v lete a zimni obdobi kvuli chladu a vetsinou zmrzlym rukam fakt nemusim. Jsem na syrove strave cca od p ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: ned říj 18, 2009 9:12 am 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

PavelZ píše:Jen pro upřesnění: PPM uvádí množství rozpuštěných látek (množství atomů jiných látek (např solí) v milionu atomů vody)měrná el. vodivost (konduktivita) se uvádí v siemens Jak uvádí Pavel Mácha (pust.cz), bezsolutová voda se dá uchovávat v PET, po cca třech naplnění se plast jakoby "zatá ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob říj 17, 2009 9:09 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Jana, podla mna by si tu kuru mala dokoncit, hoci z bezneho pohladu vyzeraju dvaja jedinci priblizne rovnako zdravi, vobec to nemusi byt pravda, o com svedcia aj merania toho cudneho pristroja co meria imunitu (neviem presne ako sa to vola, ale ukazuje to hodnoty od 10000 - 70000, vacsina ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: sob říj 17, 2009 10:11 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Xion píše:Ako skoro po sanke je mozne dat kratku hladovku (1 dnovu alebo 3 dnovu) o vode. V prvy den jasne ze nie, to sa je iba ryza, v druhy den je uz doporucene jest normalne. Je nutne nieco jest, alebo uz v tento druhy den je mozne zacat hladovku? Řeknu na rovinu, že toto jsem nikdy nezkoušel. Mů ...

Napsal: pát říj 16, 2009 9:43 pm 

Kava píše:Dobry den, ano, tak ne jen v uvazovani je mezi nami velky rozdil, hlasate nesmysly slusne receno a mate pochopitelne kolem sebe skupinu ktera vam fandi. O jake aplikaci zdraveho selskeho rozumu chcete mluvit, nikolov potvrzeni, ale atest a rozhodnuti hlavniho hygienika CR. Atest je z toho ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Oční vady

Předmět příspěvku: Oční vady
Napsal: pát říj 16, 2009 8:49 pm 

Odpovědi: 200
Zobrazení: 382630

Jana píše:Mohu se zeptat, čím se dají nejúčinněji vyčistit játra? Jana Na játra jsou velmi dobré léčivky, především neúčinnější z nich je ostropestřec mariánský, který zde poměrně často doporučuji. Dá se užívat vždy 1 čajová lžička semínek, 20 minut před jídlem, velmi pečlivě žvýkat, tak dlouho, dok ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Banany

Předmět příspěvku: Banany
Napsal: pát říj 16, 2009 8:12 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 97771

Jana píše:Dobrý den, může nějak škodit přemíra banánů? Všeho moc škodí, tak proto se ptám. Banány miluju a jsem schopná sníst třeba 3 denně, nemůže mi to způsobit nějaké problémy? Předem díky za odpověď, zdravím Jana Tři banány denně rozhodně nijak vadit nemohou, to byste jich musela sníst opravdu v ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: pát říj 16, 2009 8:02 pm 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

Jana píše:Máte nějaký recept, jak ještě jinak zpracovat šípky, než na čaj, aby z nich nevymizely vitamíny? Taky macerovat? Díky Jana Tak tady vás bohužel zklamu, šípky běžně nijak nevyužívám a mnoho zkušeností s nimi nemám. Můj názor je, že nejvhodnější by bylo je usušit, těsně před přípravou rozdrt ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pát říj 16, 2009 7:51 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Misule píše:Dobrý den pane Zajíčku, Četla jsem Váš článek v Receptech s názvem „Hořčíková bomba“. Článek mě zaujal ze dvou důvodů – jednak mám nedostatek hořčíku a jednak mám moc ráda mrkvovou šťávu. Mám však na Vás prosbu. Jaký odšťavovač by jste mi doporučil si koupit? Žádný zatím nevlastním a ani ...

Napsal: pát říj 16, 2009 7:30 pm 

Kava píše:Dobry den, nevim co tady porad meditujete o vodivosti a nesmyslne ucinosti pres 95 %, ucinost RO se prokaze pouze atestem a nicim jinym. Je videt a zarazejici je, poskozovat si zdravi vyrobkem pro par korun, jste jako kazatel ktery hlasa pouze bludy. Polozim Vam otazku ,, jaka je nejhorsi ...

Napsal: pát říj 16, 2009 7:16 pm 

Kava píše:Dobry den, zklamal jste me nejste schopen zadne diskuze, jenom papouskovani Vam vyhovuje. Jasne uvadim, ze kvalita RO neni nikdy urcena cenou- zrejme ani cist nedovedete a chcete tady rozumovat.Nizka cena ,, za malo penez malo muziky,, a vysoka cena ,, vyrobce je schopen prodat vyrobek dra ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: pát říj 16, 2009 3:40 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Zita píše:Tak to jsem nahraná, zahradu nemám. Ale na balkoně ve větším květináči nebo truhlíku by to snad taky šlo, ne? A, Jardo, kde se seženou semena vojtěšky k zasetí ? A vojtěška ze záhonu ( z truhlíku ) je k použití i přes zimu ? Díky za odpověď Zita Tak to vyzkoušené nemám, to budete muset vyz ...

Napsal: pát říj 16, 2009 11:45 am 

Jana píše:Dobrý den, tak nevím, asi jsem na to nějaká imunní , příteli bylo špatně hned po 1. kapce a se mnou nedělá nic ani 10 kapek. Přísun energie žádný, udělal se mi opar, možná, že je to taky způsob očisty těla, nevím. Ekzém pořád stejný, všechno stejné. V příštích dnech se v tom zkusím vykoupa ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: pát říj 16, 2009 11:29 am 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Zita píše:Dobrý den Jardo. Můj dotaz zní: kde berete vojtěšku lecerku na výrobu zeleného nápoje. Jestli někde na poli, ale asi stříkanou proti chorobám a nebo si ji pěstujete sám na zahradě? Díky za odpověď Zita Pokud si na hlavních stránkách v kolonce aktualizace, najedete na Zelený nápoj zázrak pr ...

Napsal: pát říj 16, 2009 8:14 am 

Mat píše:Nevadí ked použiem na príravu roztoku z kyseliny citrónovej antikor. lyžicu? Zatial robím všetko v plaste. ďakujem Ne, nijak to nevadí, nerez nijak nereaguje s kyselinou citrónovou a není žádný problém ho tedy při přípravě používat.
Stránka 1937 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1934, 1935, 1936, 1937, 1938, 1939, 1940 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem