Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 6:52 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1938 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1935, 1936, 1937, 1938, 1939, 1940, 1941 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pát říj 16, 2009 8:10 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Zvolím radšej nejaký rozumný kompromis. Viem,že tá zelenina by po čase sposobila deficit. To miešanie ovo/zel radšej vynechám. Zvláštne je, že ked som celý den iba pil, tak mi tvrdili, že budem bez energie unavený atd. Nestalo sa. Ide totiž o to čo človek pije. Ja som pil mrkvovú a nakoniec ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Makrobiotika

Předmět příspěvku: Makrobiotika
Napsal: čtv říj 15, 2009 10:22 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 15398

Maybes píše:Myslím, že jsem Vás pochopila, vím, že základ je čištění - četla jsem knihy N. Walkera. Nějak na to nemám odvahu...mám ještě crohnovu chorobu. U této choroby je samozřejmě základ vynechat jakékoliv obiloviny a opět čistit. Patláním čehokoliv na kůži se zabývat nemusíte a krev bez odstran ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: čtv říj 15, 2009 10:15 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Kava píše:Dobry vecer, nevim kde berete sva tvrzeni o doporuceni na RO, nikdy jsem neslysel,ze dobra osmoza se pozna podle toho jestli ji citim nebo necitim v zaludku, tady nejde o pocity,ale o fakta , skutecnosti. Rozhodne kvalitu RO neurcuje cena, levne filtry uz nevesti nic dobreho, kde mate jist ...

Napsal: čtv říj 15, 2009 9:56 pm 

Maybes píše:Díky za odpověď. Začala jsem užívat pupalku a brutnák v kapslích a zinek už tak měsíc beru, ale jen 15 mg. Křemík beru jen pár dní 125 mg z přesličky. Ještě betakaroten, protože se zinek bez vit A nevstřebává. Můžete mi, prosím poradit,v jakém množství byste jednotlivé doplňky doporučil? ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv říj 15, 2009 9:33 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

milda píše:Dříve jsem dělal Sankhapraksalanu podle první knihy o józe, co se u nás dala koupit a tam psali, že ta voda je vlastně slaná jako běžná polévka. Takže když nevyjde, klidně se vstřebá a vůdec nic se neděje. No nevím jak moc si stojíte polévku, ale pokud tolik, jako já doporučuji solit vodu ...

Napsal: čtv říj 15, 2009 9:21 pm 

Xion píše:No ja sa toho, ze by to neslo von, nebojim, verim si. Co by sa mohlo v najhorsom stat, keby ta slana voda ostala v creve, a nesla von? Ved raz by musela odijst, a vstrebat by sa pri tej koncentracii nemala. Toho, že by slaná voda nevyšla, se zase tak moc bát nemusíte, to je málo pravděpodo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv říj 15, 2009 9:05 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Tak ma nqpadlo, nebolo by možné jest iba ovocie? Viem, že to asi nie je práve ideálne, ale ja osobne si dám na ranajky napr 3-4banány a cca 200g-250g mandlí a mám tolko energie, že počkám iba pár minút a idem na bicykel a spravím aspon 40km/36-40km/H potom este povysávam umyjem kúpelnu dám ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: čtv říj 15, 2009 8:45 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

milda píše:...do "patlaniny" dávám na 1/2 kg tvarohu krom ostatního 2-3 polévkové lžíce lněného semínka rozsekaného na kávovém mlýnku "tak akorát" ne moc. Když se lněné semínko rozseká moc najemno, je pak patlanina hořká a nedobrá.... jinak je to docela dobrota To se mi zdá docela málo, já dávám na ...

Napsal: čtv říj 15, 2009 8:34 pm 

Maybes píše:Dobrý den zajímal by mě Váš názor na makrobiotiku. Moc o ní nevím, jen to, že většina jídel se konzumuje vařených a přesto lidem pomáhá vyléčit různé nemoci. Mě přijde logičtější a přirozenější konzumovat co nejvíce syrové stravy, ale jak je to tedy možné, když vařená jídla jsou z větší ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv říj 15, 2009 7:58 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

ditac píše:Zdravim.Jsem teprve ve fazi sbirani informaci.Procetla zkusenosti uzivatelu na

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: čtv říj 15, 2009 6:42 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Jindra píše:Téma "Vlasy a pleť"... sem se snad hodí můj dotaz, ať nezakládám nové vláko. Jaroslave prosím Vás, Vy víte, že jsem vitarián, ale teprve pár měsíců, takže určitě vitarián - začátečník. Ještě pořád se zdokonaluji a hlavně pročítám všelijakou literaturu. Teď bych Vás ale chtěl poprosit o r ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: čtv říj 15, 2009 8:21 am 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Xion píše:V tomto clanku: http://www.vilcakul.estranky.cz/stranka ... i-a-pohode sa pise, ze olej ide nahradit rozomletym lanovym semienkom, avsak 3x vacsim mnozstvom. Ale je to dost chaoticky napisane, neviem, ci sa to mysli ako vseobecna rada a pri sirnej patlanine to uz neplati? Takisto som celko ...

Napsal: stř říj 14, 2009 9:03 pm 

Xion píše:Tie laktobacily mozem doplnit aj malym kuskom bryndze? Nechce sa mi kupovat tabletky. To mnozstvo myslim tak 25g bryndze na jedlo, alebo aj bryndza spada pod "ziadne kysle mliecne vyrobky"? Cize vlastne ta ryza by bola v 400g masla a 25g bryndze. Inak, klystir som este nerobil, ani nevlast ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: stř říj 14, 2009 7:45 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Vyhýbat sa streseom je v jeho prípade asi nemožné, kedže je SZČO. Skusim mu navrhnut tú zmenu životosprávy. Uvidíme ako to vezme. Táto strata pigmentácie(nemyslím iba vitiligo) je celkovo velmi nepríjemná vec. Ked to niekto zdedí tak tam s tým neurobí nič ani strava ani pokrytie deficitu mi ...

Napsal: stř říj 14, 2009 7:33 pm 

Xion píše:K Sanke... tie 4dkg masla treba zjest naraz hned v prvom jedle po Sanke? Alebo to myslite tak, ze si urobit ryzu na dlhsi cas a do nej dat 4dkg masla (teda v prvej porcii nebude vsetko). Zaroven sa chcem opytat, ci pocas dna (teda nie v tom prvom jedle), je vhodne jest aj naparenu zeleninu ...
Stránka 1938 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1935, 1936, 1937, 1938, 1939, 1940, 1941 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem