Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 6:12 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1939 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1936, 1937, 1938, 1939, 1940, 1941, 1942 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: stř říj 14, 2009 7:24 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Xion píše:Da sa ta sirna patlanica urobit aj bez oleja, teda nahradit tu cast oleja zvysenim davky rozomletych lnenych semien? Alebo je tam ten olej vyslovene potrebny (nechce sa mi ho zhanat, je to fakt problem zohnat cerstve). Radsej by som to rozmixoval iba zo semienkami, ale neviem ci to nestrat ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: úte říj 13, 2009 7:35 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

jlejsek píše:Tak jsem se poptal na ceny u AGRO-EL a moc mi jejich nabídka nevyhovuje - buď 0,5l za 150 Kč nebo 5l za 525, nic mezi tím (+110 poštovné). Těch 5 l je na mě moc, asi bych měl problém s uskladněním (i spotřebou v rozumném časovém horizontu). Nevíte o jiném výrobci nebo nebydlí někdo v ok ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: úte říj 13, 2009 7:14 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

kakamila001 píše:Obrázky na vašich stránkách jsou v hrubém rozporu s tím, co mne po celá léta učili zkušení jogíni, tj. že nos musí být nejnižším bodem = uši nesmí být pod nosem, aby do nich nenatekla voda. Píšete sice o otevřené puse, ale stejně se mi to nějak nezdá... Takto to dělám již 26 let a j ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Colonhydroterapie

Předmět příspěvku: Colonhydroterapie
Napsal: úte říj 13, 2009 6:59 pm 

Odpovědi: 98
Zobrazení: 266900

kakamila001 píše:Já po 5 letech jógy začala s lehčími očistnými technikami (trátak, výplach nosu/nosohltanu, žaludku) a pak šla na colon. A nestačila jsem se divit! V dobrém. Bylo to, jako by Bystrozrakému sundali pásku z očí a on uviděl princeznu proměněnou v prsten v těle ryby na dně moře. Zbystři ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte říj 13, 2009 6:18 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

kakamila001 píše:Já jsem tuto proceduru dělala už před pár lety, bez kontaktu s vašimi stránkami, a na doporučení svého jógového "guru" jsem po proceduře jedla rýži s hrachem a máslem - že prý tato kombinace má (kromě vámi uváděných prospěšností) i schopnost obnovit flóru ve střevech. A taky mi dopo ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Česnekové kapky

Předmět příspěvku: Česnekové kapky
Napsal: úte říj 13, 2009 7:51 am 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 60320

Xion píše:Ta sirna patlanina stabilizuje negativny ucinok nejakych latok, a tym padom je mozne zjest viac omega-3 mastnych kyselin z lneneho semienka, pochopil som to spravne? Celkem ano, ale není to jenom o negativních vlastnostech lněného oleje. Tento převratný objev dvacátého století udělala v ro ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: pon říj 12, 2009 8:37 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

jlejsek píše:Před pár dny jsem si také pořídil RO a chtěl bych se podělit se zkušenostmi. Doporučuju nakupovat zde: http://www.mangala.cz, mají výrazně nižší ceny. V sadě RO mini je mimo jiné "přívodní vsuvka 1"" (jednopalcová) - ta nemusí vždy vyhovovat (a její montáž je o něco náročnější) - já jse ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: pon říj 12, 2009 8:27 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Matkin priatel má chorbu "vitiligo". Na rukách prevažne.Úplne konkrétne, na vrchnej časti prstov a takisto na vrchnej časti dlaní. Ja si myslím, že by sato dalo upravit stravou. Ide vraj o nejakú reakciu organizmu. Jeho stravovanie je príšerné, to je je bez debaty. Dá sa s tým niečo, alebo ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: pon říj 12, 2009 7:41 pm 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

Mat píše:Je to zvláštne, kažopádne, dnes je tá moč ok. Dokonca by sa dalo povedat, že vonia. Rozhodne nesmrdí. Je to extrémny rozdiel. Vyšetrit to dám, len ma štve, že som to chcel dat na rozbor zajtra no niekto "múdry" to vylial. Teraz aby som získal ten hnus musím opat zjest nejaké pečivo apod. Je ...

Napsal: pon říj 12, 2009 7:25 pm 

milda píše:Nj, měl jsem to sem dát hned, je to zajímavý recept. Nechtěl jsem zabírat moc místa..... Česneková léčba Recept staročínského prostředku, který objevilo UNESCO v r. 1972 v Tibetu na hliněných tabulkách a který byl přeložen do mnoha jazyků / datuje se 4 – 5 000 let před n. l. / Určení : Či ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: pon říj 12, 2009 9:39 am 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

Mat píše:No tak už som si takmer istý. Ked jem normálne tak v tej moči nič nepláva. Ked sa zjem pečivo,maso atd..proste bežný sajrjat tak v tej moči pláva ten biely hlien. Urobil som na sebe jeden pokus. Zle som kombinoval potraviny a navyše s ovocím, sušienkami, masom atd. Proste zlátanina najsilne ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: pon říj 12, 2009 9:35 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Mat píše:Davát sa očkovat pri používaní MMS asi nemá význam. Alebo? Lekárka do mna stále "cpe", že je to bezpečné atd. Mne osobne to príde ako nieo neprirodzené. MMS so radšej ani nespomenul. Čo by nasledovalo si viem živo predstavit. Ďakujem MMS chválabohu naprostou většinu očkovacích látek neutral ...

Napsal: pon říj 12, 2009 7:42 am 

milda píše:"Starý tibetský recept" na česnekové kapky jsem vyzkoušel poprvé bez problémů, ale je to už hezkých pár let. Letos na jaře jsem kapky vyrobil znovu a začal užívat podle návodu. Jenže vždy cca po týdnu jsem musel zkončit, protože krevní tlak stoupal a stoupal...... Třikrát jsem začal a zas ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: ned říj 11, 2009 6:21 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Mat píše:Tak ma napadlo, že ja osobne pijem túto vodu v objeme 1-1,5l denne. Ráno vypijem 0,5l po o min. ďalších 0,5l a niekedy ked pripravujem sezamové, mnadlové...mlieko tak dalších 0,5l. Potom vypijem počas dna asi 2l čistej štavy. Neviem, ale ráno ked pijem tú vodu tak tých prbých 0,5l je ok, dr ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Zlozvyky

Předmět příspěvku: Zlozvyky
Napsal: sob říj 10, 2009 8:19 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 13279

Mat píše:Je možné prinútit človeka, ktorý fajčí prakticky celý život ku takej radikálnej zmene ako je abstinencia? Cigarety sú po alkohole asi to najhoršie. Bavit sa o ich účinkoch je bezpredmentné. Existuje vobec nejaká alternatíva vo forme jedla čo by sa týmto ludom dala ponúknut? Viem, že to je a ...
Stránka 1939 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1936, 1937, 1938, 1939, 1940, 1941, 1942 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem