Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:55 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 194 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: sob úno 08, 2020 10:23 am 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Stopkaeu píše:A můžete zde prosím napsat konkrétní postup s repou nebo tím olejem? Vy neumíte používat vyhledávač na netu, je to třeba zde https://zdravi4u.cz/ocista-ledvin/ a pochopitelně i jinde, toto jsem naklikl na první pokus, je pro mě mnohdy zarážející jak v dnešní době lidé uvažují když se j ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Posilovanie

Předmět příspěvku: Posilovanie
Napsal: sob úno 08, 2020 10:15 am 

Odpovědi: 581
Zobrazení: 842620

bodhisutfa píše:Proč ne do selhání?? Proč větší objem a vyhýbat se selhání? Není lepší dát míň serií do mrtva? Díky. Nechápu na co se ptáte.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Budování síly.

Předmět příspěvku: Budování síly.
Napsal: sob úno 08, 2020 10:14 am 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 207410

bodhisutfa píše:Jde mi o sílu. Hrubou tělesnou sílu. Na tu se ptám. Jóga je jistě fajn, ale je to spíš protahování. Pak se ale dostáváte do mechanizmu nejnižších společenských kast vyspělých civilizací. Třeba za Sumerů toto bylo dobře vyřešeno a tato společenská kasta byla velice dobře živena s tím ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: sob úno 08, 2020 10:04 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

mirutko píše:Pán Zajíček, prosím vás, expirácii treba venovať pozornosť ? Ne tím se netrapte tam maximálně lehce klesne obsah chlóru, ale to spíše při otevírání lahve při odlévání.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zápcha - zácpa

Předmět příspěvku: Zápcha - zácpa
Napsal: čtv úno 06, 2020 4:11 pm 

Odpovědi: 146
Zobrazení: 340111

Mojzo píše:Děkuji za odpověď, no já už právě nevím, čim by to mohlo být, tak se chytám stébla. Připadá mi, jak kdyby mi chyběla sliznice na žaludku a to jídlo se tam nalepilo, z toho pak i ty zácpy. Nevím jestli je to vůbec možné. Možná z přemíry stresu, co jsem míval? Teď mám stres už jen z toho, ž ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: čtv úno 06, 2020 3:59 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Stopkaeu píše:Existuje jiný způsob Ocisty ledvin, na kterou nejsou potřeba melouny? Teď v zimě melouny neseženu. Tak určitě, funguje červená řepa, pichtový olej a i další postupy.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: čtv úno 06, 2020 3:57 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 316485

Tony210 píše:Zdravím četl jsem knihu od Bolotova a prekvapil me tam článek: Při léčení srdce se vyvarujte použiváni rostlinných tuků. Jde o to, že ty se okysličuji jak na vzduchu, tak i v těle človéka a proměňuji se ve fermež. Fermež je toxická nejen pro ledviny a

Napsal: čtv úno 06, 2020 3:41 pm 

bodhisutfa píše:Aha, tak to mně nedošlo, že se pod pojmem tělesná síla někomu vybaví síla ducha myslel sem fyzickou sílu. Ne vytrvalost nebo duševní poznání Vy to stále motáte dohromady fyzická síla není duševní poznání a každé vyžaduje jiný přístup proto se jinak živí kulturista a jinak jogín s tím ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nadměrné slinění

Předmět příspěvku: Nadměrné slinění
Napsal: čtv úno 06, 2020 1:50 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 21894

andělka píše:Pane Zajíček,děkuji,za Vaši odpověd.Co se týče toho slinění, tak mám v ústech stále pocit,že se mi v koutcích rtů tvoří sliny, a například když ležím, tak mi ty sliny jdou trochu z pusy ven.Také když si před čištěním zubů ošetřuji zuby dentlní nití, tak se mi stává, že mi sliny kapou z ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv úno 06, 2020 11:13 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

mirutko píše:Prosim vas pan Jaroslav, mam hypochlorhydriu, dlhsiu dobu uzivam Betaine HCL, ale velmi to lezie do penazi. Prechadzam na kyselinu a teraz otazka ohladom davkovania. U Betainu sa odporuca ist az na hranu znesitelnosti cize pocitim palenie tak znizim o 1 ks a vzdy sa snazim priblizit k t ...

Napsal: čtv úno 06, 2020 10:51 am 

bodhisutfa píše:dobrý den. zajímá mě, jaké je tajemství velké tělesné síly. a rozhodně tím nemyslím "sílu", kterou mají nadopovaní "sportovci" cvičící izolované cviky na strojích v zaplísněných posilovnách, nejde mi o žádnou kulturistiku, přežírání se nesmyslnými kvanty masa, ani o nabírání hmoty. z ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: stř úno 05, 2020 8:58 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

scooors píše:Ďakujem pane Zajíčku. 1) Čo sa týka varenia čím dlhsie tým lepšie ? nestačí napr 15-20 min na miernom ohni ? 2) Lepšia využitelnost húb v organizme je pomocou čaju ? alebo nadrtená sušina podľa vás ? 3) Čo sa týka Laktoferín-u, odporúčané dávkovanie podľa vás ? na tejto látke ma hlavne ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nadměrné slinění

Předmět příspěvku: Nadměrné slinění
Napsal: stř úno 05, 2020 5:34 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 21894

andělka píše:Dobrý den,pane Zajíček,prosila bych Vás o radu - co bych měla dělat či užívat proti nadměrnému slinění,které mne již již nějaký čas trápí.Děkuji Vám za odpověd.Majka Ono bude hodně záležet na tom proč se to děje tedy by jste se musela rozepsat do detailů v jakých situacích slinění nastá ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Původ nemocí - chronické zápaly

Předmět příspěvku: Původ nemocí - chronické zápaly
Napsal: stř úno 05, 2020 5:30 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7711

protokoljana píše:Zdravím, ráda bych Vám stručně řekla něco o tom, co jsou to chronické záněty a jaké tyto záněty mají následky a hlavně, jak se proti nim chránit. Mám na mysli chronické záněty na buněčné úrovni, které jsou vidět, nebolí a právě proto jsou nejzákeřnější. Tyto záněty vedou dle studie ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bor-Bór

Předmět příspěvku: Bor-Bór
Napsal: stř úno 05, 2020 5:21 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 123221

antibush1 píše:A ještě bych se chtěl zeptat, zda čistota p.a. vyhovuje k suplementaci. Díky. Tak jistě, lepší kvalitu prakticky již koupit nelze.
Stránka 194 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem