Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 6:15 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1940 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1937, 1938, 1939, 1940, 1941, 1942, 1943 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: sob říj 10, 2009 8:13 pm 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

Mat píše:S chlebom je to klasický stravovací exces. Kombinácia bielkoviny a škrobu. Ešte tak prinútit svojich príbuzných aby to jedli samostatne. Verím, že sa ku tomu časom dopracujem. Všechno chce svůj čas.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: sob říj 10, 2009 8:10 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

zdravi píše:A jaké tedy problémy by někdo mohl zaznamenat? Je to voda zbavená minerálů a bere si tedy minerály z těla, jako taková škodlivá ani nebezpečná není, ale může tělo, při neuváženě velké a rychlé konzumaci, prudce odsolit a Vy se ocitnete v deficitu solí. Člověk je potom rozhozený a může mu ...

Napsal: sob říj 10, 2009 7:37 pm 

Mat píše:To som presne urobil. Dal tam jedol s tým kopu cibule a dal som aj cesnak. Tá slanina bola možno chutná aj preto, že bola kvalitná, žiadne umeliny. Iba salnina a trochu soli. Nič viac. Bola tak akuát. čast tvorilo maso, čast sádlo. V našej rodine si dokážu vybrat:) Škoda, že vačšina ludí to ...

Napsal: sob říj 10, 2009 7:24 pm 

Mat píše:Dávam si pozor,ale cibujla je skutočne návyková. Opat sa mi podarilo posunút matku o krok vpred a seba okrok vzad. Začala totiž jest mandle a viac zeleniny. Tak aspon niečo. Ja som ochutnal z tej údenej slaniny a musím žial konštatovat, že to bol chutový zážitok. Skutočne by ma vo sne nenap ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: sob říj 10, 2009 7:02 am 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Xion píše:Vylepsena ocista zaludka:

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob říj 10, 2009 6:52 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Upravu zivotospravy i ja povazujem za zaklad. Je to ako starat sa o podu na poli... pokial sa o nu niekto nestara, a ma prekyselenu podu, vyrastie mu tam maximalne burina. Aj ked ju rychlo vykynozi (MMS), pokial ostane mizerna kvalita pody, zase mu vyrastie len burina. A takto dokola moze ...

Napsal: sob říj 10, 2009 6:49 am 

milda píše:Díky, na ten tlak se určitě podívám. ještě k MMS2 - jak píšete, měl by se užívat rozemletý, kdežto já mám drobounké granulky. Proto si asi žaludek občas řekne ještě o skleničku vody..... Naopak mým ledvinám se moc nelíbila MMS1, ale "dvojka" prospívá ledvinám i moč. ústrojí. Pravděpodobně ...

Napsal: pát říj 09, 2009 8:56 pm 

milda píše:milda píše:Včera jsem ukončil třítýdenní MMS kůru, tak popíšu výsledky: dalo by se říci, že prvních 14 dní paráda, elán, spousta energie. Začal jsem pomalu, vrchol byl 4xdenně 8 kapek, to už jsem začínal cítit ledviny. Snažil jsem se jíst zdravější stravu, aspoň dvakrát týdně klystýr, več ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: pát říj 09, 2009 8:27 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Xion píše:Neviete nieco blizsie o tejto ocistnej kure na pecen? Kupil som si semienka v lekarni. V navode je napisane, ze sa z nich da urobit vyluh, ale cital som, ze sa daju aj rozzuvat. No po ochutnani ma cakalo nemile prekvapenie, boli dost tvrde a strasne horke. Jest by sa mala 3x denne cajova l ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: pát říj 09, 2009 8:07 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Jindra píše:Jaroslave prosím Vás co to znamená "chce to s rozumem?", jinak řečeno, míním-li pít tuto vodu (získanou reverzní osmózou) samotnou, čistou, a navíc denně, kolik vody za den je neškodné vypít? Míním tím případy, kdy ji piji skutečně zcela čistou, samotnou. Krom toho budu touto vodou ředit ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: pát říj 09, 2009 7:23 pm 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Xion píše:Vidite problem spojit 3 dnovu hladovku s uzivanim koloidneho striebra (predsa, ide o destilovanu vodu, a nanocastice striebra travenie neaktivuju)? Vyzkoušené to nemám, ale domnívám se, že to nepředstavuje žádný problém, spíše to očistné reakce organizmu urychlí.

Napsal: pát říj 09, 2009 7:20 pm 

Xion píše:Tu je tak malo reakcii od ludi preto, ze nikto okrem Jardu to neskusil. Ja to mam predbezne naplanovane na december/januar, teraz mam akurat kuru na koloidnom striebre. Teraz neviem, ci je lepsie ist najprv MMS1 a potom, po case zase MMS2, alebo rovno MMS2? Inak Jana, urcite sa pochval z v ...

Napsal: pát říj 09, 2009 7:12 pm 

Jana píše:Neupozorňuju, spíš to sem píšu, abych tu popsala, jak to probíhalo, pro jiné lidi. Taky by mě potěšilo, kdybych tu mohla číst více zkušeností od jiných lidí. Na tom fóru o MMS mi to nepřijde moc přehledné. Včera druhá kapka, ale vůbec žádná reakce, takže mám pocit, že něco dělám špatně No ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: pát říj 09, 2009 7:00 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Dobry den, mockrat Vam dekuji za odpovedi. O te mise jsem uz take uvazovala:) Ja to tedy zkusim. Da se to MMS koupit zvlast nekde levneji? Jeste by me zajimalo, jaky je nejmensi mozny objem-ml ranni nesvarene moci, ktera by ale stejne vytahla sajrajt z tela, ale nevytahala by tak streva ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát říj 09, 2009 7:47 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Host píše:Chtěl bych se zeptal kam a jak často na krevní rozbor, kolik stojí a co od něho očekávat atd. ? Lze se otestovat i "podomácku" podobně jako se dají zjistit třeba krevní skupiny aj. ? Obávám se, že na rozbor krve v domácích podmínkách nebudete mít doma potřebné vybavení. Jen málokdo má doma ...
Stránka 1940 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1937, 1938, 1939, 1940, 1941, 1942, 1943 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem