Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 5:44 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1942 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1939, 1940, 1941, 1942, 1943, 1944, 1945 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte říj 06, 2009 9:51 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Som trochu zvedavy, a tak sa opytam, ake ste este mali problemy po 25 rokoch zdraveho sposobu zivota, ktore to MMS vyriesilo, teda aj tie, co ste ani riesit nechcel (lebo pravdepodobne ste cakali, ze uz poriesit nejdu?) Celý život je o souboji s acidobazickou rovnováhou a já jsem se dostal ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Oreganovy olej

Předmět příspěvku: Oreganovy olej
Napsal: úte říj 06, 2009 9:38 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 23545

Xion píše:Jasne, pisete velmi mudro. Vlastne MMS kuru mam naplanovanu (do MMS2 si asi netrufnem ist, kedze nieje este patricne otestovane), ale momentalne robim kuru na koloidnom striebre, a miesat to dohromady mi nejak nesedi. Takisto, k MMS chcem toho este vela precitat, aby som presne vedel do co ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: pon říj 05, 2009 7:28 pm 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Dobry den Pane Zajicku, dekuji Vam za odpoved. To MMS si nastuduji- vim, ze jste rikal, ze ta neplodnost je riziko jen u muzu...ale trosku se toho stejne bojim...zadna jina rizika tam nejsou? Netusila jsem, ze by mi nekde udelali rozbor cervu...nemohly to byt spise polypy? (na netu jsem ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jablka

Předmět příspěvku: Jablka
Napsal: pon říj 05, 2009 6:56 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 17189

Xion píše:Ako najlepsie odstranit vosk z jablk (na ktory je viazana vacsina postrekov)? Je jasne, ze nejakou handrickou asi, co napriklad hubka na nadobi, myslim tu stranu s tou drsnou stranou, alebo je lepsia plastova dratenka? Davat na to jar je asi blbost, co? Ani jedno mi zrovna praktické nepřip ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon říj 05, 2009 6:50 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Je pravda, ze vitamin E sa chladom nici? Takze vitarian by nemal skladovat zeleninu v chlade? A nachadza sa aj v nejakom ovoci? Vitamín E se vyskytuje prakticky všude, jak v ovoci, tak zelenině, ale nejvíce ho obsahují plodiny s vysokým obsahem tuků, jako ořechy a olejnatá semena. Konkrétn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Hlavkovy salat + ovocie

Předmět příspěvku: Hlavkovy salat + ovocie
Napsal: pon říj 05, 2009 6:40 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 7707

Xion píše:Zopar krat som cital radu, ze pri konzumacii ovocia zjest listok hlavkoveho salatu. Ze vraj je to prospesne. Nebolo to vsak nijak zdovodnene. Pravdepodobne to nijak nenarusi proces travenia ovocia, chcel by som sa Vas opytat, ci viete o nejakom zdovodneni, preco je to takto doporucovane je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Oreganovy olej

Předmět příspěvku: Oreganovy olej
Napsal: pon říj 05, 2009 6:32 pm 

Zobrazení: 23545

Xion píše:Chcem sa opytat, ci mate skusenosti aj s tymto olejom. Ze vraj je vhodny na rozne parazity, ako kvasinky. Chystam urobit protikvasinkovu dietu a po precitani o jeho protiparazitickych ucinkoch rozmyslam, ze by som ho tiez zaradil. Pocul som, ze tieto ucinky ma aj kokosovy olej, avsak, na k ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Dynovy olej

Předmět příspěvku: Dynovy olej
Napsal: pon říj 05, 2009 6:15 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 8539

Xion píše:Chcem vyskusat tento olej, po prehladani fora som zistil, ze odporucate asi tak 2 polievkove lyzice denne, jednu pravdepodobne rano k ovociu, druhu zamiesat napriklad do salatu. Narazil som vsak na tento postup vyroby: http://www.tekvicovyolej.sk/ co sa mi zas tak idealne nezda, hlavne ta ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Ucpaná céva po neakutním prodělaném infarktu

Napsal: pon říj 05, 2009 11:15 am 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 24669

jahoda píše:Dobry den, rada bych se zeptala na jednoho znameho (59let), zda se da nejak prirodne lecit- s vysazenim vsech prasku na tlukot srdce atd. stale ucpana CEVA po nalezu neakutniho prodelaneho infarktu (ne zastava srdce, pouze silna bolest)- i pote stale trpi na bolesti u srdce. predem dekuj ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rozpusteni uzliku v prsu (fibroid ci rakovina)+suchy ekzem

Napsal: pon říj 05, 2009 8:02 am 

Odpovědi: 67
Zobrazení: 109104

jahoda píše:Dobry den, testy na krev i moc byly vporadku- zadna candida, mycoplasma, ani Helicobakter Pylori...jsem pry zdrava. Delam si klystyry uz skoro 80dni- 1l x 20min (svicka) Zuby mam porad zlute, dasne vylejzaji, jazyk s povlakem. Oblicej uz neni tak cerveny, zato drobnych pupinku mam asi 20 ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: ned říj 04, 2009 9:14 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Nie, to spotenie nie je spos len tak, ale preto, že sa zvyknem hodne pozakrývat. Používam Na zakrytie ovčiu vlnu v kombinácii s perovým paplónom. Niekdy zvyknem dat aj dva paplony alebo dve vlnené deky. To je z toho. Stane sa mi to ale napr. aj ked sa mi prsnie niečo negatívne. Ale to je vy ...

Napsal: sob říj 03, 2009 7:19 pm 

Mat píše:To je fajn, že MMs sa dá použit aj takto externe. Zabudol som uviest, že sa mi tvoria trochu hlieny v nose, ale to je sposob. zrejme mnou. Často sa mi stáva, že sa vnocí zobudím úplne spotený a neprezlečiem sa. Tak zrejme preto. Ďakujem za tip. Pokud se budíte v noci mezi 1 - 4 hodinou rann ...

Napsal: sob říj 03, 2009 8:58 am 

Mat píše:Čo znamená ak mám na ľavej strane pod sánkou zvačšené lymfatické uzliny? Včera večer som to nahmatal a je to dost bolestivé. Ďakujem Jasnovidectví neovládám, to tu píšu poměrně často. To, co uvádíte, může mít mnoho příčin a bez přesnější diagnózy se to takto řešit nedá. Zpravidla bolestivos ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát říj 02, 2009 6:45 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

ditac píše:Dobry den pane Zajicku,zajima me vas nazor na MMS - Miracle Mineral Supplement www.emms.cz ( Jim Humble). Dekuji Prostudujte toto vlákno a já se domnívám, že z toho je můj názor celkem jasný. Je to velice dobrý prostředek na srovnání imunitního systému, sám jsem to vyzkoušel, dokonce i ve ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Rouztroušená skleroza

Předmět příspěvku: Rouztroušená skleroza
Napsal: čtv říj 01, 2009 8:57 pm 

Zobrazení: 17327

pavla.jirka píše:Dobrý den,chtěla bych zeptat jestli se dá vyléčit podle Vás roztroušená skleróza,při níž je ochrnuta levá ruka a noha. Diagnozováno lékaři. A druhý dotaz mám na léčbu bércových vředů,noha je stále otevřena a je cítit. Tři vředy vedle sebe,průměr 2 cm. Děkuji za odpověd. Pavla Obě ne ...
Stránka 1942 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1939, 1940, 1941, 1942, 1943, 1944, 1945 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem