Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 5:42 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1943 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1940, 1941, 1942, 1943, 1944, 1945, 1946 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: čtv říj 01, 2009 8:05 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

zdravyzivot píše:Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Čím je převážně zůsoben vysoký tlak? Moje maminka ( 56 let) vždy měla nízký tlak, ale asi tak poslední rok se jí stává, že jí hrozně vyletí, před nedávnem měla třeba 170 / 140! najednou v noci a pak jí to zase přejde. Už roky má skoro pořád průjem, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: čtv říj 01, 2009 7:31 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

Petra píše:Dobrý den Jardo, před časem jsem se Vás ptala na problém s vlasy, co by mohlo souviset s jejich padáním. Psal jste mi horčík, zinek, křemík, železo. Navíc jsem si uvědomila, že to nejsou jen vlasy, je to i pleť, začly se mi dělat boláky ve spodní části obličeje, navíc celkově pleť i pokož ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv říj 01, 2009 6:44 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

brouk píše:Chci vás poprosit o radu v nemoci candidoza. Manžel pravděpodobně má tuto nemoc, nepotvrzenou lékařem. Asi 5 let má plíseň na nehtech nohou i rukou. Po těle se mu tvoří vředy s hnisem, trpí bolestmi zad – prokazatelně vyhřezlá ploténka (Magnet. resonance). Dříve měl střevní problémy, pode ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: čtv říj 01, 2009 4:26 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Mat píše:Dakujem. Este ma zaujala jedna vec. ¨v knihe od Walkera sa píše, že semená a orechy sa nesmú zahriat vraením, pražením atd. Všimol som si, že ked ich mixujem tak sa vplyvom toho trenia v mixeri dost zahrejú. Nevadí to? Neovplyvnuje sa tým ich využitelnost apod? Na druhej strane sú perfektne ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Levitovaná voda

Předmět příspěvku: Levitovaná voda
Napsal: čtv říj 01, 2009 3:38 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 26530

Meli píše::?: Dobrý den, chtěla bych znát váš názor na levitovanou vodu. Voda se upravuje v přístroji kde se mění její buňečná struktura (na podobnou té z ledovce). Přístroj je poněkud dražší. Voda se dá odebírat na určitých místech. Děkuji http://web.vscht.cz/kutnas/es5.html Uvedené zařízení přímo ...

Napsal: stř zář 30, 2009 8:01 am 

Mat píše:AK som správne pochopip, tak v mandliach je maximalizovaný horčík a v sezame vápnik. Alebo je to narovnako? Mám na mysli, že ked si dám mandle a vynechám sezam, či mi nebude chýbat niečo z toho sezemau a opačne. V jeden den si dávam bud mandle alebo sezam alebo tekvicu. Je možné to ev. zmie ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Výživa pro člověka a Zemi

Předmět příspěvku: Výživa pro člověka a Zemi
Napsal: úte zář 29, 2009 4:14 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 49899

Host píše:Dovolím si přidat odkaz na komplexní PDF dokument vyvracející velkou řadu mýtů o lidské stravě. Popisuje peripetie nešťastné stravovací cesty, po níž většina obyvatel vytrvale a bez přemýšlení šlape. Obsah není v rozporu s filozofií tohoto webu (ba naopak) takže doufám, že Jarda nebude pro ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Mobilne telefony

Předmět příspěvku: Mobilne telefony
Napsal: sob zář 26, 2009 7:59 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 72685

Xion píše:Tak to je dost zla situacia. Teda dolezite je volat co najkratsie, do 2 minut, a drzat telefon co najdalej od hlavy, tusim sa daju kupit aj take sluchatka z mikrofonom na mobil, uz som ta par krat videl, po ulici isiel clovek, co vyzeral, ze hovori sam so sebou, ale potom som si vsimol, ze ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Mobilne telefony

Předmět příspěvku: Mobilne telefony
Napsal: pát zář 25, 2009 6:01 am 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 72685

Xion píše:Je situacia az taka vazna, ako sa uvadza v tomto clanku?

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv zář 24, 2009 3:11 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Zrejme to vyskúšam. Včera som bol u lekákrky a povedal som jej, že používam urinu na klystýr a skoro tam omdlela. Vraj sa tým vymývajú soli a prospešné baktérie z hrubého čreva. Vraj je to odpad atd. Pokial viem tak jediné čo sa tým vymýva sú odpadové a tox. látky nahromadené v hrubom čreve ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: stř zář 23, 2009 2:44 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Na internete som našiel radu, že vraj kávový klystýr je velmi účinný na rozne "potvory" v hrubom čreve. Máte s tým nejaké skúsenosti? Ten urina klystýr robím cca týžden každý den. Ako dlho by to malo trvat aby sa to dalo považovat za ekvivalent ku asist. výplachu? Je nutná doba 60 dní? Ďaku ...

Napsal: stř zář 23, 2009 11:21 am 

Mat píše:Ked vypijem ráno sezemové mlieko zo cca 80g sezamu a počas dna si dám este 100g kokosu sušeného rozdeleného do šalátu je to ok alebo mám vynechat tým pádom to ranajšie mlieko aůebo kokos do šalátu? Ako sa dá využit kokosové mlieko a potom ten čerstvý kokosový orech? Dá sa z toho pripravit n ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pyroza-pálení žáhy

Předmět příspěvku: Pyroza-pálení žáhy
Napsal: stř zář 23, 2009 6:46 am 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 113200

Xion píše:RadkaS píše:Mozna je to tim, ze Vam nevyhovuje vstavat tak brzy. Ja unavu na vitastrave take temer neznam, ale pokud jsem nucena vstat prilis brzy (kazdy at si dosadi, co je pro nej prilis brzy), tak cely den nefunguju, tak jak bych mela. Citim, ze jsem vstala driv, nez moje telo chtelo a ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: stř zář 23, 2009 6:13 am 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Xion píše:No hlavne ju nevystrasme, jednodenne su v pohode. Poznam ludi, co sa hned potom prezeru, maju akoze hostinu, pokazia si cely post, ale v podstate im nic nieje. Na slabsie zaludky takto prijde tazoba. U mna prisla tazoba nech som dal hocico, ale to bolo vyvolane mojimi zdravotnymi problemam ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: úte zář 22, 2009 7:56 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Jana píše:A co je tedy vhodné jíst po jednodenním půstu? Co je správná návratovka? Jana Po jednodenním půstu je možné se normálně najíst syrovou zeleninou, nebo ovocem, po delších půstech zeleninou a je nutné první den jídlo spařit. Důležitá je malá velikost porce, kterou jíte, sníte množství, které ...
Stránka 1943 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1940, 1941, 1942, 1943, 1944, 1945, 1946 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem