Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 5:41 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1944 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1941, 1942, 1943, 1944, 1945, 1946, 1947 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: úte zář 22, 2009 7:27 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Dá sa nejako zmiernit nafukovanie po sladkom ovocí? Ja osobne som si dal na ranajky sladké hrušky a príšerne ma zdulo. A vobec som ich nemusel jest vela stačí ked zjem jednu a ma rovnako nafúkne ako keby som ich zjedol 10. Je do príšerné. Napr slivky mi to nerobia. Jedol som to s kokosom a ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte zář 22, 2009 7:02 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:To som rád, že to netreba špec prepravovat. Čudujem sa, že farmac. preimysel ešte neskrachoval pri existencii MMS. To sú tí ľudia skutočne tak zle informovaní alebo ich predsudky sú silnejšie ako rácio? Ono se o této možnosti zase tak dlouho neví, je to celkem nové a o variantě MMS2 se svět ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: úte zář 22, 2009 6:52 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Xion píše:U mna, bola tato technika posledny chybajuci clanok, co sa technickych problemov tyka. Samozrejme, citim, ze ked robim pravidelny vyplach, vzdy sa mi o nieco ulavi. Moj problem je vsak chronicky, a trval dlhe roky, takze i naprava bude trvat nejaky cas. Nejake drasticke zlepsenie nezazname ...

Napsal: úte zář 22, 2009 7:36 am 

Mat píše:To je bez debaty, že treba byt opatrný pri užívaní. Ved preto sa radšej X-krát spýtam ako niečo urobím. Chystám ss objednat MMs odtialto http://www.e-mms.sk/ je ten predajca a MMs ok? Treba ku tomu aj tú knižku alebo stačí to zakl. balenie. Ako mám MMs skladovat? Ked to objednám mám trvat n ...

Napsal: úte zář 22, 2009 7:27 am 

Xion píše:Tak konecne som sa vytrenoval na uroven, ked viem vyvratit 9 - 9,5 deci z jedneho litra, a to asi behom 2 minut. Chcem sa podelit s vlastnou skusenostou, pre ludi, ktori by mali podobny problem, ako ja, teda prilis slaby zaludok, ktory spociatku nedokazal vyvratit ani 2 deci. Mne osobne, s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Cim zacat prikrmovat 6-mesacne dieta

Předmět příspěvku: Cim zacat prikrmovat 6-mesacne dieta
Napsal: pon zář 21, 2009 7:24 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 9925

Nivin píše:Dobry den pan Jarda, chcem sa Vas opytat, cim mam zacat o mesiac prikrmovat svoje 5-mesacne dieta, ktore je doteraz vylucne na materskom mlieku a "ak Boh da, tak az do troch rokov aj bude"- pretoze dcerke nikdy nechcem dat kravske mlieko, ani ziadne vyrobky z neho.Lekari radia prikrmy z v ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pon zář 21, 2009 7:59 am 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Mat píše:Este som to neskúšal,ale ked dám tú jednodnovú hladovku iba o destil vode a ráno nahodím urina klystýr tak kedy tam mám dodat laktobacily, ked budem celý den pit len vodu? Ďakujem Můžete je polknout kdykoliv v průběhu dne při pití té vody, ale při hladovce se nutně užívat nemusí a je možné ...

Napsal: pon zář 21, 2009 7:52 am 

Mat píše:V akom množstve a ako aplikovat MMS v prípade, že chcem zlikvidovat candidu,helicobakter...? Ten moj nález bol síce negatívny ale prevencia nie je na škodu. Ďakujem To se u nikoho nedá přesně určit a reakce jsou velice individuální. Někomu je po tom dost blbě a jinému to nedělá prakticky ni ...

Napsal: ned zář 20, 2009 9:54 pm 

dgm píše:Jenom pro zajimavost. Dnes jsem se divala na stranku Upramene, jak tady bylo doporuceno a v diskuzi k MMS dnes v 16.07 Palo popisuje, jak bojuje s nemoci, docela ma dobre nazory na klasickou lecbu, ale to, co si vydedukoval za teorii ke kyselym potravinam, to je zajimave ... Dokud lidi nepo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: sob zář 19, 2009 8:31 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Xion píše:Ja by som poopravil... nestlstne urcite, iba ak sa mu nezruti travenie. Ak sa mu zruti, moze jest kolko chce aj takych veci, a nepriberie ani kilogram. To je pravda, je mnoho lidí, kteří jsou tak překyseleni, že trvale hubnou i přes obrovské dávky vysokokalorického jídla. V jejich případě ...

Napsal: sob zář 19, 2009 8:11 am 

Mat píše:Ja som tiež toho názoru, že sú to vysokokalorické potraviny a preto ich stačí malé množstvo. Ale sú ludia, kktorí si to evidentne nemyslia. Bol som v stredu u "odborníka na výživu" a ten mi kázal, že ked chcem pribrat tak si mám dat buchty s lekvárom, ryžový nákyp, ryžu s ovocím a maso so z ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: sob zář 19, 2009 7:56 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Musí byt kyslá kapusta tvrdá. Niekde som čítal, že ked zmakne tak je pokazená. Neviem, čo si o tom mysliet. Naposledy som to kúpil na inom mieste(trhovisku) a táto posledná je omnoho makšia ako tá predtým. Vodou je zaliata celá aj bola pri kúpe. Čím to je, že tak zmakla aj ked je ponorená c ...

Napsal: pát zář 18, 2009 6:31 pm 

Xion píše:V suvislosti s postom, teda presnejsie hladovke o vode, moze sa vyplach zaludka robit aj pocas postu? Co viem, telo si pocas postu postupne zacne do zaludka vylucovat vlastne substancie tukov a bielkovin, pokial sa vyplachnu, nesposobi to paseku? První, případně druhý den se mi to zdá vhod ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rajciny-rajčata

Předmět příspěvku: Rajciny-rajčata
Napsal: pát zář 18, 2009 9:16 am 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 44298

Mat píše:To je fajn, že sa dá pridat sušený kokos do šalátu. Ja tam dávam repkový olej. Ked dám repkový olej tak nemám dat ten kokos alebo možem dat oboje. Dávam tam aj tú kyslú kapustu. Tú mám vynechat, ked dám kokos alebo to nevadí? Ten šalát si dávam ku pohanke alebo amarantu. Ďakujem To budete m ...

Napsal: pát zář 18, 2009 9:07 am 

Mat píše:Je táto energetická tabulka ok? Myslím tie hodnoty. Ořechy a semena POTRAVINA ENERGIE 100 g Kcal ořechy makadamia 705 ořechy para 684 ořechy lískové 684 ořechy pekan 684 ořechy piniové 676 ořechy vlašské 672 ořechy pistácie 633 mandle 616 ořech kokosový strouhaný 604 ořechy kešu 602 arašídy ...
Stránka 1944 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1941, 1942, 1943, 1944, 1945, 1946, 1947 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem