Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 5:09 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1945 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1942, 1943, 1944, 1945, 1946, 1947, 1948 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: čtv zář 17, 2009 7:39 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

beth píše:Zdravím, uvažuji o koupi odšťavňovače. Podle zkušeností uživatelů fóra jsem byla rozhodnuta pro Green Star. Pak jsem však viděla na Googlu videa, což mé rozhodnutí trochu nahlodalo. Štávu nebudu vyrábět v nijak velkém množství - jen pro sebe, "sborka" a "rozborka" u dvouhřídelových typů mi ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: stř zář 16, 2009 9:39 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Ja mám dojem, že mám hrubé črevo v dezolátnom stave. Práve čítam knihu od Walkera "Omládnete" a podla toho čo tam píšu musí byt moje črevo v totálne dezolátnom stave(ked uvážim ako som sa niekedy stravoval). Nechám si urobit to sono brucha, rentgen hrubého čreva a kolonoskopiu. Som zvedavý, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: stř zář 16, 2009 6:53 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Tak ma napadlo poznáte tento liek http://www.lekarna.cz/espumisan-porcpsmol50x40mg-bl/ je to podla Vás vhodné na odstránenenie plynatosti bez nejakých vedlajších účinkov na zdravie? Tá plynatost je niekedy naozaj neznesitelná. Ďakujem Každý lék má nějaká negativa a ty načtete v příbalovém l ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pyroza-pálení žáhy

Předmět příspěvku: Pyroza-pálení žáhy
Napsal: úte zář 15, 2009 8:33 pm 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 113200

Mat píše:Asi tak. Dnes som si bol lahnút po obede a ten rozdiel bol dost markantný. Tú slaninu nechám radšej na sviatky a nahradím ju radšej tradičným kaprom. Zvláštne je, že napr. pohanku som si zvykol dochucovat korením olejom atd. a teraz ju jem bez dochutenia. Proste mi to chutí tak ako to je. S ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: úte zář 15, 2009 8:24 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Mat píše:Tak ma napadlo, kedy je vhodné vymenit filtre v RO? Uvádza sa tam po 3-6 mesiachoch ak sa nemýlim. Kedy je vhodná doba? Alebo jednoducho čakat kým sa spomalí prietok? Ďakujem To se sice uvádí, ale pokud točíte málo, je asi vhodné počkat na omezení průtoku. Já na původní filtry jedu již rok ...

Napsal: úte zář 15, 2009 5:39 pm 

Mat píše:Zrejme som predisponovaný na dlhší spánok....Každý má iné biorytmy. Tú repnú štavu som skúsil a pil ju dlhodobo a výsledok mizerný. Tak skúsim zvolit nejaký kompromis. Neviem či sa to týka iba mna ale ked som nevyspaný tak mám potrebu stále niečo jest, ale nejem a dost ma to štve, lebo mám ...

Napsal: úte zář 15, 2009 5:12 pm 

zdravi píše:Nakonec jsem si připlatil za výkonnější membránu a najednou je RO schopna dodat 9,8l/h. To už je jiné číslo... Čtyřcestný ventil jsem zapojil tak, aby při zavření kouhoutku pro demi-vodu uzavřel přímo vývod odpadní vody. Nyní to pracuje k mé spokojenosti. Kupodivu tvrdost vody se snížila ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: úte zář 15, 2009 7:10 am 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Xion píše:No, skor ide o postup vyroby, tu sa vedu spory, ci ma byt striebro cire, alebo zltave.Citace:Vyčerpávající odpověď na otázku zabarvení lze nalézt ve „staré“ knize s názvem „Practical Colloid Chemistry“ ,vydané v Londýně roku 1926. V kapitole „O barvách koloidních kovů“ v části „Polychromiz ...

Napsal: pon zář 14, 2009 10:08 pm 

Mat píše:Najhorši je, že ja bývam unavený pred jedlom a aj po jedle. A to jem vitariánsku stravu a jedlo mi chutí. Mám dojem, že je to preto lebo ráno vstanem priskoro o 6.00. Ale Vecer idem spat o 21.00 max 22.00. To by malo stačit, ale nestačí. Lekár stále tvrdí, že je to tou podvýživou. Dnes som ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon zář 14, 2009 9:50 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Xion píše:Jedna vec mi uz dlhsiu dobu huta hlavou. Pocas dna sa mi casto stane, ze proste nenajdem cas kedy zjest namocene orechy. Chcel by som ich jest v samostatnom jedle, najlepsie pocas olovrantu, lenze casto sa mi stava, ze obed mi este nevytravil a uz je pomaly cas na veceru. Preto rozmyslam, ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: pon zář 14, 2009 9:24 pm 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Xion píše:To je sranda, ake rozne nazory na to maju ludia. Toto mam od spominaneho cloveka:Citace: Obavy z užívania koloidného striebra i vo vyšších dávkach sú neopodstatnené. 16. septembra 1999 nadobudlo platnosť rozhodnutie americkej FDA (Food and Drug Administration) o koloidnom striebre, kde neb ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rajciny-rajčata

Předmět příspěvku: Rajciny-rajčata
Napsal: pon zář 14, 2009 10:00 am 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 44298

Xion píše:Ako doporucujete jest rajciny? Ide o ovocie, ako ste uz spominali, a teda sa lahko moze ich zasadotvornost zmenit, a stavaju sa kyselinotvorne. Samozrejme, akoukolvek tepelnou upravou a nespravnym kombinovanim. Prave o to kombinovanie mi ide. Ludia rajciny povazuju za zeleninu, a tak ich c ...

Napsal: pon zář 14, 2009 9:40 am 

Mat píše:Ok, ďakujem. Mimochom, aký je rozdiel, ked si lahnem tak hodinu dve po obede, na cca hodinu až dve? Spat po jedle sa nemá ale toto je iba krátky spánok, tak ma zaujíma či je rozdiel medzi týmto krátkym spánkom po jedle a nočným ked človek spí cca 8 hodín. Vraj si človek po jedle nemá hned l ...

Napsal: ned zář 13, 2009 7:15 pm 

Mat píše:Už som to vymyslel. Jednoducho kupujem tú od "tety" z trhu a nechám si to zaliat celé tou vodou. Vraj sa má ta kyslá kapusta pred konzumáciou od tej vody resp. slaného nálevu umyt. JA to tak nerobím iba ju vyberiem nechám odkvapkat a jem. Mám ju teda prepláchnut? Nebude to potom mat negatív ...

Napsal: ned zář 13, 2009 7:00 pm 

zdravi píše:Ano, chápu, že voda nebude úplně taková jako z dražších zařízení, nicméně mě spíše vyhovuje tato voda, je to jakýsi kompromis a nic se nemá přehánět.. Mám ještě ten čtyřcestný ventil, bohužel ale nefunguje správně a tak to po chvíli drnčí a jen trochu omezí průtok. Takže to musím zatím v ...
Stránka 1945 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1942, 1943, 1944, 1945, 1946, 1947, 1948 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem