Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 5:04 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1946 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1943, 1944, 1945, 1946, 1947, 1948, 1949 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: sob zář 12, 2009 9:51 pm 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

zdravi píše:Tak jsem rád, že léčím hemoroidy-úspěšně. Doktor by spíše preferoval operaci, ale se mnou to neměl jedoduché Nakonec jsme se dohodli, že zkusím konzervativní léčbu-hygiena,mastička,Detralex prášky a koupele z dubové kůry. Obilniny jsem také vyřadil, hodně piju. Kéž by takto léčba pokračo ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: sob zář 12, 2009 9:31 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

zdravi píše:Tak abych to uvedl na správnou míru. Nevím, jestli to je tím, že se "proběhla" a nebo tím, že je nyní ve svislé poloze. Ale už se uhličitanová i celková tvrdost dostala shodně na 2,5°dGH tvrdosti. Při měření jsem také zjistil, že za hodinu nateče 4,5l demineralizované vody a odpadní asi ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: sob zář 12, 2009 9:01 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

vcelka1 píše:Díky za reakci, ale nevím kde jste přišel na to, že mi v nápoji chybí "potravinářská chemie a éčka". Nic takového jsem nepsala, měla jsem na mysli opravdu vhodné ovoce nebo semínka, což jsem i napsala. Syn je od narození postižený, má dětskou mozkovou obrnu, takže se stravujeme zdravě a ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Problémy poté...

Předmět příspěvku: Problémy poté...
Napsal: sob zář 12, 2009 8:43 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 51257

frufru píše:Díky vám všem za komentáře. Dneska už mi je lépe a to jsem ještě na ty šťávy nenajel-plánuju zítra. Žaludek už se nevzpouzí, akorát toho nesním tolik jak dřív-což nehodnotím nutně negativně:). I ta kyselost v puse zmizela. Nasadil jsem laktobacily ve větší dávce, tak to snad dobře dopadn ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: sob zář 12, 2009 8:22 pm 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Xion píše:Preco myslite, ze 40ppm nieje ucinnejsie aj na vnutorne pouzitie? Mam to z tejto diskusie, od uzivatela menom viktor http://eutrofia.sk/?q=node/219. Hovori, ze davky 10ppm su slabe, on pouziva uz dlhodobo 40ppm a ma s tym lepsie skusenosti. Takisto tvrdi, ze ak je KS kvalitne urobone, ani ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: sob zář 12, 2009 7:50 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Je to zvláštne ale, zase ma začali strašne boliet svaly na nohách a začalo mi lúpat v kolenách. Myslel som,že sa sa to po klystýroch zlepší ale nič. Začalo to potom čo som vysadol na bicykel. Po chvíli ttahania som došiel domov "úplne na šrot". Strašné ako keby som robil v bani. Už som sa t ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: sob zář 12, 2009 7:42 am 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

vcelka1 píše:Můžete mi poradit jak vyrobit nápoj z vojtěšky tak, aby byl chutný pro sedmileté dítě? Odšťavnila jsem ji, ale nechutná mu, mimochodem i mě to moc nešlo . Nedá se třeba spolu s vojtěškou odšťavnit i něco jiného, třeba ovoce nebo semínka, aby výsledný nápoj byl opravdu chutný Díky za rad ...

Napsal: sob zář 12, 2009 7:33 am 

Xion píše:To je potesujuca sprava, takze ostanem davkovat 2x denne. Zacal som s koncentraciou 10ppm, 5ml denne, prvych 5 dni, dalsich 5 dni som presiel na 2x 5ml denne, teraz berem rano 10ml a vecer 5 ml, a po dalsich 5 dnoch chcem zvysit davku na 2x 10 ml. Potom chcem zakupit 40ppm koncentraciu a n ...

Napsal: pát zář 11, 2009 10:03 pm 

frufru píše:Díky moc za odpověď. Zajímalo by mě, proč to se mnou takhle zamávalo. Co jsem udělal všechno špatně? Bylo to jen nevhodnou stravou den poté???? Laktobacily jsem si ve středu nevzal (protože v textu, ze kterého jsem čerpal o nich nebyla zmínka), ale když jsem narazil na tenhle web a počet ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: pát zář 11, 2009 9:29 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

Mat píše:Može byt tá kapusta ku tej pohanke aj kyslá? Je to tiež zelenolistá zelenina akurát obohatená mlliečnym kvasením. Radšej sa spýtam. Ďakujem Určitě může, ale nějaké zelené listí je také vhodné, dokonce tato kombinace bude lepší na trávení díky laktobacilům.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nechci hubnout

Předmět příspěvku: Nechci hubnout
Napsal: pát zář 11, 2009 9:26 pm 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 34614

Jana píše:hahaha, já nechci být tlustá, jen mít prostě ženské tvary ))), ale mě jde spíš o to mít energii, moct cvičit, běhat, pracovat na svalové hmotě, protože takhle jsem moc oslabená... to bylo celý můj život, když jsem moc zhubla, tak jsem omdlévala, hned jsem něco chytla, mě stačilo v nemoci s ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pát zář 11, 2009 9:17 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Xion píše:Sranda je, ze mne sa to stalo asi po 12 jednodnovom poste v rade (kazdy tyzden jeden), o to viac prekvapeny som bol. Ale mam podozrenie, prerusil som pitim mrkvovej stavy, a ta dnesna mrkva, pokial si ju clovek nedopestuje sam, je ze vraj vseliako slachtena, pochopitelne sa tam moze nachad ...

Napsal: pát zář 11, 2009 9:06 pm 

Xion píše:Myslite, ze staci uzivat striebro denne rozdelene do dvoch davok, rano nalacno a vecer pred spanim? Postacuje to, alebo je vhodne rozdelit to do 3 az 4 davok (to je podstatne otravnejsie, lebo clovek si ho musi brat na cesty do prace, atd...) Koloidní stříbro vydrží v organizmu až 30 dní, ...

Napsal: pát zář 11, 2009 8:58 pm 

frufru píše:Dobrý den, rád bych Vás poprosil o radu, pokud víte co dělat. Po svém prvním pokusu se cítím mizerně a nevypadá to se mnou dobře. V následujících odstavcích popisuji průběh, až po dnešní ráno, kdy sem píši. Prosím o konstruktivní komentář a rady, lze li.... Den první - STŘEDA: Ráno jsem ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv zář 10, 2009 9:44 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:To sme sa nerozumeli. To boli dokonale rozmixované semená zapíjané vodou z RO. Zapíjam to štavou, ale dnes som skúsil tou vodou. Už som sa naučil to dávat rovno do štavy, ale niekedy to máslo ešte trochu premišam v ústach so slinami a postupne pozapíjam(vic si to vychutnám). Ten cesnak boli ...
Stránka 1946 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1943, 1944, 1945, 1946, 1947, 1948, 1949 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem