Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 5:02 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1947 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1944, 1945, 1946, 1947, 1948, 1949, 1950 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Med

Předmět příspěvku: Med
Napsal: čtv zář 10, 2009 9:38 pm 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 181863

Xion píše:Velmi kontroverzna pozivatina, jedni ju chvalia, druhi hania. Vacsinou sa uvadza negativum, ze je to rychly cukor, ze prekyseluje a ze krmi kandidu. Mne sa ale zda, ze med sam o sebe by to nemal robit. Kluc je v tom, sam o sebe. Vacsinou sa je spolu s niecim , necudo, ze ked si da niekto z ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: čtv zář 10, 2009 9:23 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Xion píše:Mne sa to stalo tiez, ale bolo to par hodin po preruseni, ale brneli mi aj nohy, a stracal som cit v nohach aj rukach, postupne sa mi motala hlava, a bol som kusok od straty vedomia. Nakoniec som to vydrzal a ostal pri vedomi, a postupne sa to zacalo zlepsovat. Doteraz som nezistil, cim to ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: čtv zář 10, 2009 9:18 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Xion píše:Dakujem za odpoved. Praveze moj stav rano je dost zly (oproti vacsine ludi), trpim tym cele roky od malicka. Previsnuty zaludok mam takmer iste, splnam vsetky predpoklady, aby to tak bolo, navyse, i gastroenterolog si take nieco zamrmlal popod nos, to si doteraz pamatam, ako mi tam strkal ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: čtv zář 10, 2009 7:13 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Jana píše:Při jednodenním půstu mě občas brněly ruce, nevíte, čím to může být? Jana To tedy nevím, ale čistě teoreticky, možná se Vám jinak rozvádí krev, při půstu většinou trochu klesá tlak a pokud máte přicpané cévy, tak se můžou některá místa hůře prokrvovat.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nechci hubnout

Předmět příspěvku: Nechci hubnout
Napsal: čtv zář 10, 2009 7:07 pm 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 34614

Jana píše:Beru cokoliv, po čem ztloustnu.... Moje odpověď se Vám líbit asi nebude, ale zatím jsem nikde nepostřehl, že by jste byla úspěšný turecký obchodník. Tam je totiž zvykem vyseknout mu poklonu "vypadáte po ránu svěže a tlustě", což je známka úspěšnosti. U nás se to sice také s touto nemocí bo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv zář 10, 2009 6:50 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Dnes som vyskúšal jeden experiment. Ráno som vypil 1l destil vody. Dalším 0,5l som zapil cca 65g tekvic. semien. Potom som sa naranjakoval za 30 min. Mal som slivky a hrozno. Bolo toho fakt vela cca 700g dokopy. A zjedol som s tým 3 cesnaky. Ranná únava zmizla. Je to sposobené tým ovovcným ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: čtv zář 10, 2009 6:29 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Xion píše:Chcem sa opytat, ako rozoznam zaludocnu kyselinu od zlci. I ja mam asi problem so zlcou, ktora sa mi vylucuje do zaludka, a rano mi to cele roky sposobuje problemy, ranna nevolnost, otapenost, je mi zle... niekolko hodin, pravdepodobne, kym telo nezlikviduje zbytocnu zlc. Dnes som si rano ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vaše připomínky a názory

Předmět příspěvku: Vaše připomínky a názory
Napsal: stř zář 09, 2009 8:29 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 495757

Xion píše:Pretoze ludia si vzdy najdu sposob, ako si skomplikovat zivot? Ono je to vlastne o jednej jedinej veci... comu clovek veri. Bud veri oficialne uznavanym informaciam, ktore su dotovane spolocnostou, alebo veri jednym z neoficialnych informacii. Nic vsak nehovori o tom, ktore su pravdive. Of ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Výchova dětí v duchu zdravého života

Napsal: stř zář 09, 2009 7:59 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 11979

Jana píše:Dobrý den ještě jednou, jelikož doufám, že mě jednou taky potká ta radost vychovávat děti , tak se chci zeptat, jak postupovat. Od kolika let by si člověk měl dělat klystýr? Je to potřeba už od malička? Kdy jste to své dceři vysvětlil? Učíte jí i meditovat, držet půsty, atd.? Pokud svému d ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř zář 09, 2009 7:03 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Ake zdravotne potiaze si vlastne liecil Vas kamarat? Zopakoval uz odvtedy tu kuru znovu, ako ste predtym pisali? Viem, ze MMS a vitamin C sa nemaju radi, a mal by sa drzat casovy odstup, ked sa beru sucasne, plati to aj pri koloidnom striebre? Neplanujete vyskusat aj MMS2? Jeho problém je ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: stř zář 09, 2009 6:16 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Xion píše:Este sa chcem opytat, ja skusam tu metodu jedenia citrusovych plodov ako posledne jedlo (uvadza sa tak 2 hodiny po veceri), asi to nieje celkom vhodne dat si veceru napriklad o 18:00 a potom o 20:00 este napr. grapfruit, alebo to v tejto kure nevidite ako problem? To by nemělo ničemu vadit ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: úte zář 08, 2009 8:44 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Ja jem cca o 17.00 do 18.00. Spat idem o cca 21-22h. Obedujem o 12.00 do 13.00. Je to zvláštne ale obsahujú niečo výnimočné z čoho je človeku dobre rajčiny? Dnes som to s nimi totálne prehnal. /plne som sa ich prežral. A čakal som, že mi bude zle atd. A čo sa stalo? Dovtedy som bol unavený ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nechci hubnout

Předmět příspěvku: Nechci hubnout
Napsal: úte zář 08, 2009 7:53 pm 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 34614

Jana píše:Kde se dá tedy sehnat kvalitní bryndza nebo ovčí sýr? Předem děkuji za odpověď, Jana Obávám se, že u nás skoro nikde, téměř vždy je nastavená kravským mlékem a navíc vzhledem k naprosto debilním hygienickým normám pasterizována, aby tam proboha nic živého nezbylo. To by jste se musela doho ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte zář 08, 2009 7:39 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jana píše:Bojim se začít ))), protože pokud budu celou noc zvracet, tak ráno, abych zůstala doma, tak budu muset jít na neschopenku a doktorce řeknu jako co, že mi je ? hehehehhe. Dovolenou jsem tím zase nechtěla kazit příteli...nehledě na to, že se strašně brání tomu, abych to do sebe cpala a pokud ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte zář 08, 2009 7:28 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Jana píše:Musí být voda na klystýr určitě převařená? Jak často vy si ho v současné době děláte? ja myslím, že dlouhodobě 1x za měsíc je to ok, ne? Voda na klystýr nutně převařená být nemusí, záleží jak kvalitní voda Vám teče, ale je to vhodné, pokud používáte například vodu s citrónem, tak ten větši ...
Stránka 1947 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1944, 1945, 1946, 1947, 1948, 1949, 1950 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem