Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 4:25 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1949 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1946, 1947, 1948, 1949, 1950, 1951, 1952 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Akné

Předmět příspěvku: Akné
Napsal: ned zář 06, 2009 7:38 pm 

Odpovědi: 192
Zobrazení: 288169

lukash píše:ok ok. takze jdu resit patogenni breberky (mimochodem co to je? to je ta kandida? nebo spatne bakterie ve strevech?). jak vyresim patogenni breberky? zatim delam klystyry, jedu prvni tyden, delam to denne. slanou vodou, tak litr a pul. a dneska jim jenom ovovce a zeleninu. co Vy na to? C ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Banany

Předmět příspěvku: Banany
Napsal: ned zář 06, 2009 9:27 am 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 97771

Thomas Forrest píše:Mate pravdu co se tyka tech dvou oleju (konopny a lneny). Ja si kupuji v mensim baleni 236ml ma to asi 16 polivkovych lzici a mam to na tech 16 dni. Kdyz jsem zacinal ze syrovou stravou tak jsem byl jak blaznivy a nakupoval nekolik ruznych oleju najednou. Co se pak stalo popisuje ...

Napsal: ned zář 06, 2009 7:52 am 

lukash píše:dobra, chapu tuhle teorii a pripoustim ze mam prekyseleny organismus, prestoze laboratorni vysledky moci i krve mam v poradku. ph moci je 7. ok to ve mne ale asi vsechno nebude. mimochodem jak clovek vlastne pozna ze ma prekyseleny organismus? (krom tedy ruznych chorob a jejich symptomu, ...

Napsal: sob zář 05, 2009 5:00 pm 

lukash píše:takze jestli tomu dobre rozumim, mel bych si dat pust. na jak dlouho asi? den, dva, tyden..? a potom bych si mel vyplachnout zaludek slanou vodou. nebo to muzu udelat najednou? a klystyry. to delam. ale co budu jist? nesmim mouku, mleko, maso, cukr. nerikam ze jsem nejaky gurman ale zase ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: sob zář 05, 2009 9:08 am 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Xion píše:Dakujem za odpoved. Ja s tym len zacinam, tak som chcel vediet, ci nahodou nepoznate to "vraj jedine ucinne" MesoSilver. To striebro, co mam, je v tmavej flaske, a velmi sa mi ho nechce prelievat hore-dole. Takze neviem, ako by som si mohol overit jeho kvalitu bez prelievania. Vlastne, ked ...

Napsal: sob zář 05, 2009 7:49 am 

lukash píše:toto je email ktery jsem poslal panu Zajickovi a nasledne na jeho upozorneni dal i sem. omlouvam se vsem za jeho delku Dobry den, pisu Vam, protoze jsem narazil na Vase stranky, ktere se mi velmi libi. Protoze jste jediny, kdo vypada, ze skutecne vi o cem mluvi, rad bych se Vas zeptal co ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Banany

Předmět příspěvku: Banany
Napsal: pát zář 04, 2009 8:42 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 97771

Thomas Forrest píše:Konopny olej je velice chutny a tady v USA levnejsi nej olej z lneneho seminka. Nevyhoda obou oleju je, ze se musi skladovat v lednici na udrzeni cerstvosti. Naopak olivovy nebo cocosovy olej se da uschovavat v suchu a chladu. Ja mam rad nejvice cocosovy olej ktery strcim na par ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát zář 04, 2009 8:27 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

lukash píše:Dobry den, dnes jsem se po dlouhem rozhodovani primel zkusit shankapraksalanu na vlastnim tele a musim rict ze se mi to vubec nelibilo. asi jsem delal neco spatne a potreboval bych prijit na to co, protoze jsem pres obrovsky odpor vypil jedenapulliru slane vody a jediny vysledek bylo to, ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: pát zář 04, 2009 8:08 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Xion píše:Tak vyskusal som vyplach zaludku, ale na prvy krat nic moc, po 10 minutovom boji zo mna vyslo asi len 2 deci, takze 8 deci ostalo v zaludku. Samozrejme, ten najvacsi sajrajt nevysiel, ten ide ako posledny, isla zo mna len cista voda, takze som trochu sklamany. Mam celkom slaby zaludok a re ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: pát zář 04, 2009 7:50 pm 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Xion píše:Jarda, mate skusenosti s koloidnym striebrom? Chcel by som sa opytat niekolko otazok. Striebro sa vacsinou vyraba pomocou specialneho pristroja, takze sa da vyrobit aj doma, alebo zakupit v lekarnach, vyrobene rovnakou technikou. Ale jedna firma ma nejaku vlastnu techniku, a ich striebro j ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: pát zář 04, 2009 7:11 pm 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

zdravi píše:Ale ještě mě tak napadlo. Pil jsem téměř všechny šťávy co jste psal. O červené řepě se říká, že může vyvolat krácení a razatně čistí krevní řečiště. Možná, že se mi ty úsady tak povolili a na problémovém místě se objevili.... Takto to je přeci logické, neníliž pravda? Proto bych tyto šťá ...

Napsal: pát zář 04, 2009 9:06 am 

zdravi píše:Asi spíš konstatování. Pokud se nestane zázrak, tak mě ten skalpel čeká... Nebo i na trombózu existuje nějaké jiné účinné řešení? Trombóza je sedimentace odpadních látek, v naprosté většině případů, z tepelně upravených obilnin. Pokuste se tyto potraviny ze své stravy zcela vyřadit, ales ...

Napsal: čtv zář 03, 2009 7:18 pm 

zdravi píše:Blbé je, že se tam udělala trombóza a je to velikosti trešně. Navíc od včerejška krvácí. Asi si mě v úterý nechají v nemocnici a bude se řezat :/ Nechápu zda jde o dotaz či konstatování, nějak to upřesněte.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: čtv zář 03, 2009 7:13 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Mat píše:Ked si chcem dat ovovcie na ranajky, tak kedy možem dat tie semená počas dna? Tak 2h po jedle, rozmixované a zapit. resp vypit v štave ako mlieko. Nie vždy mám chut na semená ráno, ale potom by mi to mohlo chýbat, tak sa pýtam. Ďakujem Ty 2 hodiny jsou v pohodě, vždy je lepší co nejlépe je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sójové výrobky

Předmět příspěvku: Sójové výrobky
Napsal: čtv zář 03, 2009 7:06 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 68563

Mat píše:Čo toto tofu http://www.biologika.sk/e-produkt-1672- ... vabne.html nie je GMO a nie je to varené a nie je to ani obilovina. Je to lepše ako varené sojové boby? Ja osobne sa ovociu radšej vyhýbam, ale ked som začal priberat, tak by som sa nerád vrátil spat. Konzumujem teraz čerstvú kukuricu ...
Stránka 1949 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1946, 1947, 1948, 1949, 1950, 1951, 1952 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem