Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:55 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 195 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bor-Bór

Předmět příspěvku: Bor-Bór
Napsal: stř úno 05, 2020 5:21 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 123221

antibush1 píše:Pane Zajíčku, je tato suplementace bóru v pořádku ? Děkuji za odpověď. Kyselina boritá - příprava roztoku 1 mg/1 ml V jednom litru vody rozpustíme 5,9 gramů kyseliny borité. Obsah bóru je 1 mg/1 ml roztoku. U kyseliny borité takové požadavky na vodu nejsou, ale hodně tvrdou vodu je vh ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: stř úno 05, 2020 3:57 pm 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

scooors píše:Ahojte, chcel by som sa opýtať ohladne TCM húb, konkrétne REISHI, našiel som rôzne poznatky o tom že v číne sa REISHI používa v nasobne vacsich davkach ako sú napr tobolky u mycomedica kde sme kupovali najprv, podla nich orientačne cca 1,5g denne reishi - 3x po 500mg kapsuly ... (nechce ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř úno 05, 2020 11:33 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:zdravim, mozno tu pisem trocha mimo temu, ale suvisi to s candida dietou, planujem zahajit utok na candidu ale este predtym som si pogooglil a nasiel zaujimavu myslienku a to par dni pred zacatim diety, vykonat detox ale s jednou zlozkou v tomto detox plane mam problem. a to kde a ako z ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř úno 05, 2020 11:29 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

mirutko píše:Dobrý deň, prosím vás, radšej sa opýtam... Môže byť konkrétne táto kyselina ? Ďakujem ! https://www.pgchem.sk/sk/ponuka/849/kys ... -3-5-4-1-l Tam není uvedeno v jaké to je kvalitě tedy se musíte zeptat u nich, ale z hlediska naředění je patrně v pohodě.

Fórum: Životní osudy   Téma: Beztrestnost lékařů při zanedbání lékařské péče

Napsal: stř úno 05, 2020 11:26 am 

Odpovědi: 40
Zobrazení: 104913

Tišková píše:S tou smrtí jedné pacientky a zmrzačením druhé pacientky to dopadlo tak, jak jsem předpokládla, žádný lékař nebyl potrestán:

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zápcha - zácpa

Předmět příspěvku: Zápcha - zácpa
Napsal: pon úno 03, 2020 7:02 pm 

Odpovědi: 146
Zobrazení: 340111

Mojzo píše:Děkuji za odpověď pane Jardo. No on to nebude problém asi jen střeva, ale i žaludku a možná i něčeho výše, protože mám ty stavy co jsem popisoval v příspěvku nahoře i po tom, co si dám nějaké jídlo (do pár minut) - a nemusí být okořeněné, dělá to i třeba vařená zelenina a krůtí maso. K to ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: pon úno 03, 2020 10:09 am 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

Zuzana_123 píše:Chápu to z hlediska ledvin a počasí, ale já právě budu trávit následujících 4 dny v teple domova, v klidu, což vím, že se mi znovu jen tak nepodaří. Navíc mám možnost odpočívat a nebudu se muset starat o rodinu a domácnost. Tato očista me zaujala, ale právě na ni nikdy nemám 3-4 celé ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Pocit zápachu cigaretového kouře.

Předmět příspěvku: Pocit zápachu cigaretového kouře.
Napsal: ned úno 02, 2020 9:47 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 22398

Slávek.B píše:Děkuji. Prášky od doktora jsem dobral. Bez efektu. Byl jsem na Neurologii tam udělali základní vyšetření. Bez problému. Zrovna jsem byl objednán na CT mozku. Tam je čekací doba cca. měsíc. Zkoušel jsem brát Guajacuran poctivě, ale zápach je stále cítiti. U jídla jsem se rozhodl přejít ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: ned úno 02, 2020 1:20 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

Zuzana_123 píše:Dobrý den pane Zajíčku a všichni, chci udělat citrusovou očistu lymfy a mám pár otázek 1. Je nutné, aby citrusy byly odšťavené nebo stačí rozmixované - jaký to má vliv na kvalitu očisty? 2. Cingroš uvádí, že je dobré podpořit detox kromě klystýrů i koupelemi (mladé borovicové šišky a ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: ned úno 02, 2020 1:11 pm 

Tony210 píše:Jarda: Dík za reakci včera jsem najel na trojčátko a restart strěvní mikroflory, ceruloplazmin pořeším. Jinak co ledviny urea je nízko a GF dle CKD EPI je mimo. Pokud jde o ledviny ty se nejlépe otestují vyšetřením cystatin C, ale pochopitelně pokud cítíte nějaký diskomfort je určitě vh ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Oleamid - kde to sehnat?

Předmět příspěvku: Oleamid - kde to sehnat?
Napsal: sob úno 01, 2020 9:37 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 14014

McVitas píše:Zdravim, jeden známý počítačový expert, co se zajímá i o zdraví vymyslel moc zajímavý recept na spaní https://www.grc.com/health/sleep/health ... ormula.htm dvě ze tří složek jsem na českém trhu našel, ale nesehnal jsem nikde ten poslední - Oleamide. Tušíte někdo kde to sehnat v této po ...

Napsal: sob úno 01, 2020 3:00 pm 

Tony210 píše:Zdravím Nechal jsem si udělat u obvodního, krevní testy a chtěl bych poprosit, Někoho znalého kdo do toho vidí lépe než já, aby se na to mlknul a případně Poradil co poladit. Můj problém- suchá bledá kůže hlavně na nohách a pažích, Nekvalitní nechty,spánek,po jídle mám žlutou kůži. Pale ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: sob úno 01, 2020 9:00 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Mám otázku ohľadom "paliny pravej". Akú dlhú dobu môžem užívať palinu pravú, ak chcem denne piť 3x čaj z nej (povarený 5 minút a ešte doluhovaný), čiže 3x mierne kopcovitá čajová lyžička pomletej drogy ... ? Užívať ju chcem z dôvodu, že mi ju odporučila moja doktorka na ...

Fórum: Životní osudy   Téma: JOGÍN - kto ním je a kto ním nie je ? Som ním, alebo nie?

Napsal: sob úno 01, 2020 8:55 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 24974

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Dlhodobo praktizujem určité jogínske asány (nič zložité), a už niekoľko rokov robievam jogínske očisty, a posledných pár rokov aj dychové cvičenia, napríklad Anuloma Viloma, konkrétne protokol 1:4:2:1 (nádych : zadržanie dychu : výdych : zadržanie dychu ............. 6s ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Stres a duševní vyčerpání

Předmět příspěvku: Stres a duševní vyčerpání
Napsal: čtv led 30, 2020 8:18 am 

Odpovědi: 446
Zobrazení: 729065

krasnagadgetka píše:Pane Jardo, prosím o radu. Dostala jsem od doktora Phenergan http://www.expresschemist.co.uk/Phenerg ... jHZyzL7TIU na uklidnění. Mám brát každý den jeden prášek po dobu jednohoho měsíce a pak se prý uvidí. Ještě jsem s tím nezačla. Prý by neměl být návykový a neměl by mít vedlej ...
Stránka 195 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem