Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 4:24 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1950 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1947, 1948, 1949, 1950, 1951, 1952, 1953 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: čtv zář 03, 2009 6:55 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Xion píše:Neznasa este nieco ine? Tie palive papriky mi zrovna velmi nesmakuju, hlavne odkedy som presiel na jednoduchsiu stravu. S tym koloidnym striebrom sa vacsinou uvadza, ze staci ho podrzat v ustach minutu. A ked sa prehltne, treba ho zapit vacsim mnozstvom vody, asi aby sa zriedili kyseliny, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: čtv zář 03, 2009 10:01 am 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

Thomas Forrest píše:Tady bych si dovolil oponovat p. Jardovi co se tyka chilli papricek. Jakekoliv ostre koreni a nebo chilli papricky drazdi jakykoliv druh hemeroidu. I kdyz se pro priklad na hemeroidy doporucuje jidlo bohate na vlakniny i tak ze zacatku se nesmi prejt na drastickou vlakninovou kur ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv zář 03, 2009 9:45 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Jindra píše:Jaroslave tady by mne zajímalo, čím chuť na něco "hutného" zahánět vitariánsky, ať skoncuju se závislostí na pečivu); Jindra píše:Ne, krvácení z nosu se neobávám, šlo mi o patrně řídkou krev a tedy možnost vnitřního krvácení. Krvácení z nosu bylo "střední", tj. ani slabé, ani masivní, al ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: čtv zář 03, 2009 8:40 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Mat píše:Aké je optimálne množstvo mrkvovvej štavy za den? Ja pijem cca O,5l. Je to málo, vela, dost...? Mrkvová štava je dost sladká, tak sa hned spýtam, či nemože dráždid candidu. Ďakujem Já jsem ji pil až 3 litry denně, po dobu minimálně 1 roku a kromě okrového zabarvení kůže, nevidím žádný probl ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: čtv zář 03, 2009 8:31 am 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Xion píše:Jest doporucujete pol hodiny po tejto technike. Kedy sa ale moze pit? Po ranu je najlepsie hydratovat organizmus, takze je lepsie pockat tiez pol hodinu, kym sa zacne s pitim? Este ma zaujima, len tak ma to napadlo, po prevedeni tejto techniky, nebolo by vhodne vypit trochu uriny, alebo/a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nechci hubnout

Předmět příspěvku: Nechci hubnout
Napsal: stř zář 02, 2009 9:15 pm 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 34614

Jana píše:Zdravím Vás, už jsem se také vrátila, ještě jsem zkoušela držet jeden den půst, jestli mi to pomůže s tou mojí žravostí , ale marně, jen tak tak jsem vydržela do rána a teď mám hlad ještě víc, než dřív... Je jednodenní půst vůbec k něčemu? Nevíte, jak se zaregistrovat na tyto stránky: http ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pyroza-pálení žáhy

Předmět příspěvku: Pyroza-pálení žáhy
Napsal: stř zář 02, 2009 8:45 pm 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 113200

Mat píše:Skúsil som tú výrobu pickles, ale nakoniec som to vzdal. Zrejme to nebolo ono čo vzniklo, tak som kúpil bio pickles bez konzervantov atd. Ku tej kapuste som sa opat vrátil, ale velmi ma štve, že mi vždy z vrchu ztmavne a na dne je ok. Je to preto, lebo nie je celá ponorená v tej vode? Balia ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Oční vady

Předmět příspěvku: Oční vady
Napsal: stř zář 02, 2009 8:28 pm 

Odpovědi: 200
Zobrazení: 382630

Jana píše:S tímto musím nesouhlasit. Krátkozrakost se dědí. V naší rodině, dědeček, otec, teta, já...já to dotáhla až na 13 dioptrií... Naštěstí existují operace Babička dávala otci mrkvovou šťávu od malička, že byl z toho uplně oranžovej a bylo to na nic... Já provádím oční cviky už hodně let, je t ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: stř zář 02, 2009 8:19 pm 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

Mat píše:Neviem si to vysvetlit,ale tá dnešná moč bola akási zvláštna. Na dne bol usadený biely prášok. Taká biela usadenina. Ked som tú flašu chytil tak sa to rozvírilo a potom to zase sadlo. Zliepalo sa to dokonca do takých chuchvalcov. Tá dnešná bola napr. ok. Do žlta, úplne čistá. Nikdy predtým ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: stř zář 02, 2009 8:04 pm 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

zdravi píše:Zajimave. Male problemy s hemeroidy jsem mel pred 7 lety. Nyní když cca 1,5mesice jím z větší části syrovou stravu, došlo k vyhřeznutí hemeroidu velikosti třešně. Ale přisuzuji to buď víkendovému ježdění na kole v cyklistickém obleku a následném zapaření nebo konzumaci chillipapričky. Pa ...

Napsal: stř zář 02, 2009 7:53 pm 

Jindra píše:Jaroslave prosím Vás, včera jsem zažil nepříjemnou zkušenost. Začla mi téct krev z nosu a nedařilo se mi krvácení zastavit něco přes hodinu! To už je hodně dlouho a u mne naprosto, naprosto nezvyklé. Začal jsem se obávat, že dělám ve stravě nějakou chybu a mám tedy zhoršenou srážlivost k ...

Napsal: stř zář 02, 2009 7:52 pm 

Mat píše:Presne to ma aj napadlo, ale nechcel som dopredu rozvíjat polemiku. Mimochodom, o lekároch si myslím svoje. Naposledy mi radil, aby som pil vodu z vodovodu, že to človek potrebuje. To je no comment. A, že mám jest chleba. Najlepší doktor, žiadny doktor. Moj názor,ktorý nikdy nezmením. Ešte ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vaše připomínky a názory

Předmět příspěvku: Vaše připomínky a názory
Napsal: stř zář 02, 2009 7:05 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 495757

ivo1 píše:Samozřejmě, že jeho věk je úctyhodný a dožít se ve zdraví sta let není rozhodně obvyklé. Možná jste to nepochopil nebo jsem se ne úplně jasně vyjádřil. Nezpochybňuji jeho metody, ale poukazuji na to, že poskytujete chybné informace. Domníval jsem se, že vám záleží na tom, abyste na svém we ...

Napsal: úte zář 01, 2009 9:21 pm 

ivo píše:Na stránce 4 - Šťávy ovocné a zeleninové máte uvedeno, že Dr. Walker se dožil 113 let. Dle wikipedie, která tuto informaci čerpá z pěti zdrojů se Dr. Walker dožil "jen" 99 let. Četl jste to blbě a těžko mohl zemřít v 99 letech, když ve více jak 100 letech jezdil na kole, ve 113 letech dopsa ...

Napsal: úte zář 01, 2009 9:09 pm 

ivo píše:Pročetl jsem váš web a velkou část diskuse. Mám následující dotazy nebo připomínky: 1/ V textech se často "oháníte" tím, že lidské tělo ví, co potřebuje a je určitým způsobem nastaveno, co jedl člověk pravěký, atd... Měl jsem za to, že největší mozek mají predátoři - masožravci a lidský moz ...
Stránka 1950 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1947, 1948, 1949, 1950, 1951, 1952, 1953 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem