Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 3:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1951 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1948, 1949, 1950, 1951, 1952, 1953, 1954 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sójové výrobky

Předmět příspěvku: Sójové výrobky
Napsal: úte zář 01, 2009 8:35 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 68563

Host píše:Snažím se preferovat pouze čerstvou zeleninu/ovoce a protože jsem mléko, maso, cukr a bílé pečivo vypustil tak mě napadlo vyzkoušet sójové věci, které mi zatím přijdou pro nasycení ideální. Pokud ale existují rizika dlouhodobějšího používání tak to by mě zklamalo (nemám na mysli nějaký gen ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: úte zář 01, 2009 8:12 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:To samozrejme dám. Po tých kvantách antibiotík čo do mna cpali celé roky, by som sa tomu vobec nedivil. V tejto súvislosti sa hned spýtam na to či je nevyhnutné ich brat po lahkom chirurgickom zákroku. Zajtra som objednaný na plastiku ložka na palci nohy a lekár tvrdil, že ATB sú kvoli zabr ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: úte zář 01, 2009 10:22 am 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Petra píše:Dobrý den Jardo, mám konečně doma zprovozněnou osmózu. Prosím Vás, jak je to s tím množstvím, které se dá denně vypít. Dočetla jsem se, že se šťávou klidně 1 : 1. A kolik pak samotná, nebo jako zelený nápoj? Jak píšete - co kdo snese??? Ještě jeden dotaz, za poslední měsíc mě začaly hodně ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křeče

Předmět příspěvku: Křeče
Napsal: úte zář 01, 2009 10:10 am 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 46201

Thomas Forrest píše:Tak abych se priznal jsem z toho volajaky cely zmateny. Celerovou stavu miluji a piji asi okolo 1 litru tydne. Co se tyka toho horciku tak ja se jim docela dopuji denne cca. 3 lzice cacaa a to kakao obsahuje docela hodne toho horciku. Ale nezkousel jsem jeste porovnat kakao s cel ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: pon srp 31, 2009 9:01 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

lukash píše:chtel bych se zeptat co je podle vas tou hlavni lecivou v zelenem napoji? jsou to enzymy? Je léčivý právě svým komplexním působením a enzymy jsou pouze jednou složkou z mnoha. Na toho komu chybí například hořčík, zabere stejně jako na jiného s nedostatkem enzymů, čili ta hlavní léčivá sí ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon srp 31, 2009 8:45 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

milda píše:Včera jsem ukončil třítýdenní MMS kůru, tak popíšu výsledky: dalo by se říci, že prvních 14 dní paráda, elán, spousta energie. Začal jsem pomalu, vrchol byl 4xdenně 8 kapek, to už jsem začínal cítit ledviny. Snažil jsem se jíst zdravější stravu, aspoň dvakrát týdně klystýr, večeře zelenin ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Colonhydroterapie

Předmět příspěvku: Colonhydroterapie
Napsal: pon srp 31, 2009 8:34 pm 

Odpovědi: 98
Zobrazení: 266900

Thomas Forrest píše:Chtel jsem tady jenom dodat, ze pro lidi kteri nejedli docela zdrave a chystaji se na Colonhydroterapii se doporucuje tak 3-5 dni pred colonhydroterapii pit vlakninu. Pomuze to pri procedure (trochu povoli ty 100 lete nanosy ve strevech). Jak zminil PavelZ, ze mu sestricka pri pr ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: pon srp 31, 2009 11:57 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Nedokážem si to vysvetlit, ale už dlhšiu dobu sa ráno prebúdzam s úplne krvavými očami. Velmi ma režú pália. Počas dna to trochu ustúpi. Okrem toho ich mám suché. Som stále unavený, spím cca 8 h a aj tak sa cítim nevyspaný. Darí sa mi pribrat už som pribral 3 kg a je to svalová hmota, žiade ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Křeče

Předmět příspěvku: Křeče
Napsal: pon srp 31, 2009 11:48 am 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 46201

Thomas Forrest píše:p. Jardo, mohou byt krece spojene take s nedostatkem tekutin v tele (reakce na dotaz Milce) ? Co se tyka te soli, pridavam vzdy spetku morske soli do kazdeho 1 litru vody kterou vypiji, protoze docela hodne piji denne, asi 3-3,5litru vody + zeleninove stavy a docetl jsem se, ze k ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: pon srp 31, 2009 11:34 am 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

Thomas Forrest píše:Take jsem mel problemy s hemeroidy a kdyz jsem presel na syrovou stravu me problemy to uplne vyresilo. Ono je veliky rozdil mezi salaty a pizzou. Na hemeroidy nic lepšího opravdu neexistuje a vše ostatní jsou pouze nějaké kompromisy. Nyní jsem se vrátil z dovolené u moře a tam js ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: pon srp 31, 2009 11:01 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Jindra píše:Jarda píše:Podívejte se na toto a doporučuji vydržet celou přednášku té paní http://blip.tv/file/2224472/To je teda síla, tfuj, ufff, to je něco Rozhodně doporučuju všem ke zhlédnutí, to ano. Klip mezitím stáhli, takže zde k tomu info: http://www.auria.sk/aktuality Tam si lze pod odkazem ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sójové výrobky

Předmět příspěvku: Sójové výrobky
Napsal: pon srp 31, 2009 10:50 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 68563

Host píše:Měl bych dotaz na Jardu jaký má pohled na sójové maso, tofu, tempeh anebo náhražku masa zvanou robi? http://vegetarian.blog.cz/rubrika/alter ... ch-vyrobku Zajímá mě jak během posilování přibrat trochu svalové hmoty díky přijmu kvalitních bílkovin respektive co nejkomplexnějšího spektra am ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nechci hubnout

Předmět příspěvku: Nechci hubnout
Napsal: pon srp 31, 2009 10:27 am 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 34614

Jana píše:Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Na základě setkání s vámi jsem začala jíst jinak než dříve, přestala jsem jíst pečivo, mléčné výrobky, většinou jím syrovou stravu, mnohem více zeleniny a ovoce než dřív, problém je v tom, v čem by většina lidí viděla výhodu , hrozně jsem zhubla, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jáhly

Předmět příspěvku: Jáhly
Napsal: pon srp 31, 2009 10:13 am 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 46203

Jana píše:mohu se zeptat,zda jite jahly? Jak je pripravujete? Zdravim Jana Jím je naprosto výjimečně a upravuji je tak, že je přes noc namočím do teplé vody, tím se sice nezměkčí, ale ztratí hořkou chuť. Poté vodu ráno sliji, několikrát znovu properu a dám s malým množstvím vody, nebo čerstvé šťávy ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Raciovýživa?

Předmět příspěvku: Raciovýživa?
Napsal: ned srp 30, 2009 9:25 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 20464

Mat píše:Čo s týmto amarantom. Musí sa varit alebo? Odporúčajú ho varit, ale....? Vid. http://www.biologika.sk/e-produkt-1362-50-amarant.html Varená kukurica nemá po uvarení tolko minerálov alebo je to jedno? Myslím kukuricu varenú ako celé klásky. ĎakujemSybilla píše:Amarant je pseudoobilnina, podo ...
Stránka 1951 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1948, 1949, 1950, 1951, 1952, 1953, 1954 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem