Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 3:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1952 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1949, 1950, 1951, 1952, 1953, 1954, 1955 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana a cirhóza jater

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana a cirhóza jater
Napsal: pát srp 14, 2009 8:58 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 36593

vendy píše:-)), nevím proč , ale přesně tuhle odpověd jsem čekal, díky jěště bych měl jeden dotaz, nepiji mléko , nejím maso, ale chuti na sladké se ne a ne zbavit, nemáte nějaký fígl jak na to??, vím , že mi řeknete , že je to o vůli , máte pravdu-)) No, není to jen o vůli, to je jenom jedna část p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Uskladnění potravin

Předmět příspěvku: Uskladnění potravin
Napsal: pát srp 14, 2009 8:35 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 82577

Xion píše:Ako je vhodnejsie skladovat jablka v domacich podmienkach? Pri izbovej teplote, alebo v ladnicke. Zabalene v sacku, alebo na volnom vzduchu? Na kratší dobu v pokojové teplotě, nejlépe v proutěném košíčku na kuchyňské lince. Pro dlouhodobější skladování je vhodnější ta lednička, ale naprost ...

Napsal: čtv srp 13, 2009 7:25 pm 

vendy píše:měl bych jeden dotaz, jakou důležitost přikládáte cvikům při sankha.?? Já sám je nepoužívám a za nezbytně nutné je nepovažuji. Jinak se rozhodně těmi cviky nic nezkazí a procedura naopak probíhá snadněji. Lidé ovšem dnes nechtějí žádné složitosti a to jakékoliv cvičení, navíc s břichem pl ...

Napsal: čtv srp 13, 2009 4:32 pm 

Lubomír píše:Prosím, mám následující dotaz. Rád bych provedl sankhapraksalanu, abych očistil svá střeva, ale četl jsem, že při ní dochází k silné stimulaci jater a uvolňování žluči. Sám ovšem trpím toxickým poškozením jater a bojím se, zda by při této formě očisty nedošlo k jejich poškození právě v ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pyroza-pálení žáhy

Předmět příspěvku: Pyroza-pálení žáhy
Napsal: čtv srp 13, 2009 1:35 pm 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 113200

Mat píše:Je to zvláštne ale v poslednej dobe, teda od včera presne ma velmi páli záha po tej kyslej kapuste. Je paradoxné, že až teraz, lebo už ju pá dní konzumujem. Dokonca som to zredukoval iba na 100g na jednu porciu do šalátu. Okrem toho ma z toho bolí aj brucho. V momente ako to dám do žalúdka, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv srp 13, 2009 1:30 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Xion píše:Hej, presne toho vplyvu na zuby sa obavam, a vlastne vzdy po zjedeni grepu to posobenie na zuby citim. Je dost smutne, ze v clanku, ktory koluje e-mailom, sa toto nebezpecenstvo neuvadza. Vela ludi podla mna, ten grep zje tesne pred spanim, a nato si vycisti zuby. Ja samozrejme po citrusov ...

Napsal: čtv srp 13, 2009 5:54 am 

Xion píše:Toto mi neda a opytam sa na jednu techniku jedenia grepfruitu po veceri (co moze byt teda casto aj tesne pred spanim). Neviem odkial to je, ale doslo mi to mailom uz 2x. Pripajam znenie mailu: Citace:CITRUS NA VYČISTENIE ČRIEV !!!! Na ideální vyčistění střev je jednoduchý přírodní produkt ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: stř srp 12, 2009 5:55 pm 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

dgm píše:Diky. Odkaz znam uz z drivejska, pani Anita se hodne zasluhuje o to, aby se verejnost dozvedela o celem pozadi vyvoje a vyroby ockovacich vakcin. Ted zrovna na vitarianu bezi diskuze na dotaz maminky, ktera je rozhodnuta neockovat, jeji dceruska je prevazne na vita, doted zdrava, jenze ta h ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Angina

Předmět příspěvku: Angina
Napsal: stř srp 12, 2009 6:09 am 

Odpovědi: 51
Zobrazení: 77993

nofingers píše:Dobry den, o latce MMS jsem se poprve dozvedel na Vasich strankach, pote jsem castecne prostudoval stranky upramene.cz na Vase doporuceni. Produkt me hodne zaujal. Jsem v teto veci absolutni laik, ale rozhodne si o tomto produktu jeste prectu a neco nastuduju. Da se nekde sehnat navod ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: úte srp 11, 2009 9:09 pm 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Jindra píše:Plně se s Vámi ztotožňuji a jak to jde, utíkám od civilizace do přírody, oázy klidu. Ale napadlo mne, například, co děláte s "civilizací předepsaným" očkováním. Třeba takový tetanus. Dříve se na protitetanovku muselo každých deset, dnes se uvádí, že stačí každých patnáct let. Člověk přit ...

Napsal: úte srp 11, 2009 8:58 pm 

Jindra píše:Tak to neznám Už si stránky o MMS pročítám. Zajímavé! Hned mne samozřejmě napadá (jelikož nevím, kdy nás eventuální angína nebo viróza ohrozí), že by bylo dobré držet si balení MMS doma, ne? K tomu bych se rád zeptal, jaké jsou podmínky skladování MMS (teplota, tma...) a jaká je doba skl ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte srp 11, 2009 8:44 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:To avokádo ste mi doporučili spolu s kokosom, olejom atd. Riešil, riešim to priberani a polemizovali sme nad tým, či je dost na to aby som pribral. Napísali ste mi, že ma v množstve nijako neobmedzujete. Tak som to zobral na vedomie a zaradil 2 avokáda denne. Jemi jasné, že ked napíšete aby ...

Napsal: úte srp 11, 2009 8:32 pm 

Jindra píše:Děkuji Vám za odkaz, ano, nyní jsem již samozřejmě našel. Jídelníček mi připadá jasný a celkem se podle něj i s manželkou stravuji, rád bych si ale upřesnil toto eventuální pití večer (to jest například jen hodinu před ulehnutím). Pít jedině vodu, nebo lze šťávu? Pokud šťávu (samozřejmě ...

Fórum: Kurzy zdravého života   Téma: Kurzy zdravého života

Předmět příspěvku: Kurzy zdravého života
Napsal: úte srp 11, 2009 8:19 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 101467

Jindra píše:Jé tak to máte krásnou práci. Jasně, asi to jako podnikatel vidíte jinak - spousta legislativy, papírování na úřadech, vyřizování ohledně zakázek atd., ale práce se dřevem je přece krásná. Dědeček byl také truhlář, takže již jako malý jsem v jeho dílně (kde se mi moc líbilo sledovat jeho ...

Napsal: úte srp 11, 2009 9:04 am 

nofingers píše:Dobry den, chtel bych se zeptat na Vas nazor, jak se proti ni da alternativnim zpusobem bojovat, jestlize je jiz v rozvinutem stavu a jak ji predchazet? Ukazuje A, krome spatneho imunitniho systemu, na jiny neduh tela (slysel jsem o spojitosti s ledvinami - nedostatecny pitny rezim, m ...
Stránka 1952 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1949, 1950, 1951, 1952, 1953, 1954, 1955 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem