Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob zář 26, 2026 3:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1953 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1950, 1951, 1952, 1953, 1954, 1955, 1956 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: úte srp 11, 2009 8:44 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Jindra píše:Doufám nejsem otravný, ale pět, šest litrů je přece až až To jste (konkrétně cestou do Brna) pil vodu, nebo lisovanou ščávu (s vodou)? Jo, beru to, taky někdy přes den vypiju 4 litry čisté vody, ale to asi jen při půstu, kdy vlastně piji jen vodu. Za běžného dne, na ovoci a zelenině, byc ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon srp 10, 2009 9:10 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:To je voda z RO, čo ja pijem, presne. Tie klystýry nerobím každý den ale asi cca raz za 9 dní niekedy aj za dlhšie. Proste vtedy ked cítim potrebu. Nemyslým, že sa precpávam, pretože VŽDY dodržujem celkový objem tej porcie. U mna to nie je ani 500g zriedkakedy je to 600g. Dve avokáda to má ...

Fórum: Kurzy zdravého života   Téma: Kurzy zdravého života

Předmět příspěvku: Kurzy zdravého života
Napsal: pon srp 10, 2009 8:57 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 101467

Jindra píše:Jaroslave, Váš týdenní kurz zdravého života mne rozhodně zajímá a jestliže si vedete seznam předběžných zájemců, prosím Vás, připište si mne do tohoto seznamu též. Děkuji Vám. Mimochodem - svítá naděje, že takový kurz v dohledné době bude? Dík. Vydržte, naděje již snad svítá, i když dosu ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Zdraví versus civilizace

Předmět příspěvku: Zdraví versus civilizace
Napsal: pon srp 10, 2009 8:50 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 71100

vendy píše:Bible je určitě zajímavá a myslím si , že jí člověk může asi číst několikrát a stejně spousty věcí nepochopí, zajímal by mě Váš názor na vyčištění tenkého a tlustého střeva pomocí pouze přechodu na jinou stravu??, z mého pohledu je to nesmysl, díky za odpověd No nesmysl to není, ale trvá ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Alergie

Předmět příspěvku: Alergie
Napsal: pon srp 10, 2009 8:43 pm 

Odpovědi: 271
Zobrazení: 409560

Jindra píše:Prosím Vás, jestliže jsou oba rodiče alergici, je vysoká pravděpodobnost, že též jejich potomek bude alergický (to netvrdím já, nýbrž lékaři). Jaroslave, prosím, jaký je na toto Váš názor? Jestliže je uvedené tvrzení pravdivé, znamená to, že léčení alergií u takového dítěte bude podstatn ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: pon srp 10, 2009 8:36 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Jindra píše:Dvanáct litrů? Tak horký den si neumím představit... i když v létě makám v lese na dřevě a samozřejmě jsem na vita stravě, nevypiju za den víc jak půl litru vody, protože nemám potřebu, nemám žízeň ani sucho v krku - stačí živá voda obsažená v ovoci a zelenině. Je mi jasné, Jardo, že vyp ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon srp 10, 2009 8:24 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Jindra píše:Rodiče každý rok zelí doma nakládali, ale součástí "rodinného receptu" je i cukr a sůl. Se svými současnými znalostmi se těmto dvěma přísadám (bílým jedům) chci raději vyhnout. Jardo, určitě si doma kysané zelí sám děláte, mohu Vás poprosit o Váš recept? Cukr asi nedáváte a sůl... jen ně ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Oční vady

Předmět příspěvku: Oční vady
Napsal: pon srp 10, 2009 8:14 pm 

Odpovědi: 200
Zobrazení: 382630

Jindra píše:Jaroslave, neberte to nijak zle, prosím, ale při pohledu na Vaši fotku mne napadá - když žijete na vita stravě čtvrt století, proč ještě potřebujete brýle, jsou-li dioptrické? Za tu dobu by se Vám měly jakékoli oční vady spravit, ne? Také nosím brýle, mám jen slabé a předpokládám, že pos ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Kombucha

Předmět příspěvku: Kombucha
Napsal: pon srp 10, 2009 8:03 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 152188

Jindra píše:Jardo prosím Vás, na základě čeho tvrdíte, že kontaminace jsou vázány na vlákninu? Bylo to nějak laboratorně (či podobně) ověřeno? Nejde o to, že bych Vám nevěřil - toto jsem četl v mnohé literatuře, ovšem časem jsem se setkal i s tvrzením, že tomu tak není. Sice tomu stále věřím, že čer ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pon srp 10, 2009 7:55 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Jindra píše:I já používám tuto Omegu a jsem spokojen. Při nákupu jsem vybíral hlavně pomaluběžný lis (ikdyž jen jednohřídelový), aby nedošlo k zahřívání surovin. Uvažoval jsem i o legendárním Championu, ale ty otáčky 1425 ot/min mne odradily, zdá se mi to (i dnes) strašně moc, to se přece "musí" zah ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Raciovýživa?

Předmět příspěvku: Raciovýživa?
Napsal: pon srp 10, 2009 7:50 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 20464

Mat píše:Toto mi dnes ponúkla známa a tvrdila, že je to dobrá vec, že je to zdravé atd. Vraj amarant je výživný.... neviem, čo si o tom mysliet Má ten amarant také skvelé účinky? Ďakujem Tu je ten produkt

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: pon srp 10, 2009 7:36 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

Jindra píše:Když jsem četl o dělené stravě, bylo tam uvedeno, že jíst společně bílkoviny s uhlovodany je "životu nebezpečné". Konkrétně Cingroš, Sám sobě doktorem, strana 11. Oříšky s medem jsou "zakázanou" kombinací. Jak tomu mám rozumět, když tu teď radíte uvedené smíchání? Děkuji Ať to nemate čte ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon srp 10, 2009 7:27 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Jindra píše:Píšete tu o "uvedeném jídelníčku", ale - omlouvám se - Váš jídelníček jsem nenašel. Kde citovaný "uvedený jídelníček" zde na webu najdu, prosím Vás? Velmi mne to zajímá - co jsem Váš web objevil, doslova hltám každou informaci. A tohle mi chybí. Děkuji. Je uvedený na hlavních stránkách z ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: pon srp 10, 2009 7:22 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Jindra píše:Dvouhřídelový lis nemám (zatím jen jednohřídelový), takže sezamové semínko semelu na mlýnku na mák (doufám to stačí), přidám trochu bio sirupu (javor, jakonella nebo agave) a je to mňamko! Někdy přidám drcené nepražené kakaové boby (Lifefood). Takhle sním sezamového semínka běžně cca 100 ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned srp 09, 2009 7:15 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:No, čo sa týka toho nafukovania, čo som spomínal, tak to začalo zhruba vtedy, ked som vysadil tie laktobacily v tabletovej forme. Opat to začnej jest spolu s tým Lepicolom. Tá kapusta asi taký účinok nemá, neviem... Inak ku tej defekácii. Nemal som s tým problém ale dnes, ked som pil tú vod ...
Stránka 1953 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1950, 1951, 1952, 1953, 1954, 1955, 1956 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem